icon

Nemecký ovčiak senior

katica06
13. mar 2022

Máme psa nemeckého ovčiaka, v sobotu bude už 13 rokov rokov, že ho máme. Je to najdúch nie čistokrvný takže presný vek nepoznám. V poslednej dobe už ťažšie vstáva, po vlaňajšom zranení sem-tam akoby kríval. Náš zverolekár sa vyjadril v tom zmysle že je to už vekom,a že priemerný nej NO je asi 11rokov. Doteraz sa mu zdravotné problémy vyhýbali. Máte skúsenosti s zlepšením zdravotného stavu pri tak starom psovi?

Strana
z2
berika
13. mar 2022

@katica06 alavis jednoznačne, robí priam zázraky
Náš 10 ročný pes sa ráno nevedel 20 minút postaviť, potom sa potácal ešte chvílu. Alavis mu doprial ešte 3 roky kvalitného života, bez potiažov

inom75
13. mar 2022

@zefyra moj ma 16kg a davam rano 2 kvapky 5%CBD. Niekde som citala, ze sa ma podavat nalacno...

janne318
13. mar 2022

@slniecko_12 ten Alavis chvália viacerí. Naozaj tak dobre zaberá? A pomáha dlhodobo?

slniecko_12
13. mar 2022

@janne318 ano velmi dobre..na yorkshirik mal luxaciu pately posledny stupen..proste ked chodil tak mu pernamentne vyskakovalo jablcko pri kazdom ohybe nohy a teda unho to bol poriadny pokrok do jedneho tyzdna..behal ako srnka ☺️ Kupte si radsej sirup ten je velmi chutny a obsahuje tusim aj brusnice ktore maju vela vitaminov

janne318
13. mar 2022

@slniecko_12 ďakujem veľmi pekne. 😘

majlo1234
13. mar 2022

My mame obrie plemeno, a plavanie uz nam naprikld neodporucaju. Ale berie uz lieky proti bolesti a chondroprotektiva.

hrabovo
13. mar 2022

@katica06 nás mal presne tento problém v 13 rokoch, išli sme k veterinárovi, ten pozrel ultrazvukom vsetky organy, aby sa uistil, že sú to teda tie kĺby nešťastné, naordinival nám kolafit a zralociu chrupavku, ten pes behal ešte 2 roky, a potom prirodzene odišiel... 😞Veľmi mu to pomohlo, bol šťastný.... Možno by som skúsila aj u vás tieto dve veci, za ten psí život too určite stojí.

tncka
13. mar 2022

@katica06 12 rokov mal 😔

mamka34
13. mar 2022

@deti95060810 ja som si ho kúpila na pilulke pre seba.

zefyra
14. mar 2022

@inom75 Aha, tak budem dávať aj ja ráno, len chcela som to na spanie tak dúfam ze potom bude spať v noci 🙈

leangela
14. mar 2022

@janne318 ano je ti super liek. Brali sme ho pri staffordovi a jemu teda zaberal krasne

katica06
autor
14. mar 2022

@ckocka neviem posúdiť či má bolesti, nemám žiadne skúsenosti s tak starím psom

katica06
autor
14. mar 2022

@berika našla som viac tabletiek a s názvom Slávia, konkrétne ktorý?

saurika
19. mar 2022

@katica06 skuste sa spytat veterinara na viskosuplementacnu liecbu: jedna sa o injekcie v sedacii jyselina hysluronova cca 120-130 eur, psik nema bolesti dalsie 2-5 mesiacov, potom sa opakuje. Ale treba predtym sbsolvovat vysetrenie u ortopeda. Odporucam Vetpoint a p. Valaska. Lieky su tiez, ale privela vedlajsich ucinkov. Ja mam rotvika tiahneme ba 10. rok, trpi dysplaziou bedrovych klbov od malicka, ale nikdy to nebolo problematicke - behala ako diva, ziadny problem. Az posledne rocky - minuly rok zacala mat problemy pri vstavani…

Strana
z2