Nemecký poslanec kritizuje Slovensko a Maďarsko
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-odejde...
Som zvedavá, čo na to ich voliči 🤦♀️
@lenkakravcova Ty máš veľmi chabú vedomosť o ekonomike. Nemecká automobilka drží našu ekonomiku nad vodou a keby odišli, tak to by naša ekonomika silne, negatívne pocítila. Keby sme neboli v EU tak kto by kupoval naše predražené výrobky, keď by sa muselo platiť CLO. Európska únia je bezcolna.
Bez urážky, použijem hlášku z filmu : Keby hlúposť nadnášala, tak sa vznášaš ako holubička.
@amarilka26 keby vyhral Korčok, tak by fico na neho útočil spolu s celou dezinfoscénou ako na Čaputovú, ak by vetoval nejaký nie dobrý návrh zákona. Pelinko nebude robiť obštrukcie pri presadzovaní zákonov ktoré sa hodia smerákom. Ktorý variant sa ti do budúcnosti viac pozdáva?
@chodec15 jak si dovoluješ nazývat někoho svini kvůli tomu koho volil? Jo a mimochodem plno západních korporací s Ruskem normálně spolupracuje. To je překvápko, viď? 😁
@chodec15 žádná válka s Ruskem nebude. Letos to skončí. Všechno se pomalu ale jistě vrátí do starých koleji a s Ruskem se normálně obnoví spolupráce.
@napetra Myslíš že odídu? Kam do Rumunska? Lacnejšiu pracovnú silu nenájdu. 🙂 myslíš že by sa im oplatilo zbaliť celú halu a sťahovať tam kde budú musieť platiť oveľa ale oveľa viac na platy?
Ten pokus o urážku si akože nevšímam..
@chodec15 toto čo si napísal "že nech pália do Ruska" je dosť odveci. Nevolila som Pelegriniho, ale toto čo tu niektorí akože liberáli predvádzate je za čiaru slušnosti.
Keď chcete opustiť Slovensko lebo podľa vás fakt hrozne to tu s tým Pele bude, tak choďte. Ale nemáte právo nikoho vyháňať.
@lenkakravcova Veľmi sa mýliš. Pre nich nejaké haly na Slovensku nie sú prekážkou na odchod. To sú pre takú obrovskú firmu zanedbateľné náklady.
A kam by išli,no tam, kde to bude pre nich výhodné.
@andromeda818 To sú teda hlúposti čo píšeš.
@andromeda818 Ty znáš nějakýho dobrýho odstřelovače?
@chodec15 "nemôžeme si dovoliť druhého Orbana".. lebo by náhodou spolu mali silnejší hlas a tvorili opozíciu v rozporuplných témach?
Lebo proti dobrým ekonomickým zákonom EÚ nikto nejde. Ani Orbán.
A čo také robia Slovensko a Madarsko ved vysvetli? Ci veris clanku?tak ja sa ta pytam co je zle na tom vyjadrit svoj postoj?Tebe sa paci diktát z EU držať hudbu a krok, áno paci? Tak fajn, ked sa tebe paci, tak ju teda drz.
@chodec15 pokud moje předpověď nevyjde, klidně to přiznám. Faktem je, že na západě pár silencu, co by tu nevraživost proti Rusku hnali do extrému je. Ale myslím a doufám, že se je podaří zkrotit.
@andromeda818 keby to tak bolo,by si mnohi vydychli..
@chodec15 ja Harabina nesledujem a od Fica som nezaznamenala z toho co som videla ziadnu nenavist voci homosexualne orientovanym ludom,ale pocula som ho niekolko krat ked upozornoval ze to co predstavuje cela agenda Lgbt plus yz ide proti normalnosti...ale za to si pamatam ze Ty si pred par minutami nazval jeho volicov svinami,hoc nevies o ich osudoch a zivote ani mekke f...takze kto siri nenavist?
@chodec15 Voči lgbt je vyhradená republika a lsns. U Pelegriniho by registrované partnerstvo aj prešlo - ak by prešlo cez referendum.

Poruské? Vy už naozaj cez tú nenávisť máte beľmo pred očami. Čo to tu stále splietate? Fico a spol neustále vyjadrovali keď už tak neutrálny postoj. To nie je normálne čo tu predvádzate a dávate názory nejakého nemca. Choré.