icon

Nemecký poslanec kritizuje Slovensko a Maďarsko

9. apr 2024

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-odejde...

Som zvedavá, čo na to ich voliči 🤦‍♀️

Strana
z8
mladena
10. apr 2024

@sevrin jasné ruská vláda jej už poslala peniaze ako trollovi.... vy ste ozaj chorí
@feketka17n

mladena
10. apr 2024

@sevrin a áno mladí skúšajú šťastie v zahraničí už minimálne od roku 1992 prečo by nie? Aj ja som bola nazbierať skúsenosti. A áno tie vaše detičky vzdelané čo si nevedia ani prišrubovať žiarovku a každý druhý chce byť influencer. Strašná škoda.

sevrin
10. apr 2024

@mladena tzv. influenceri ako Riťmus, Plačková a im podobní spamovali v prospech Podržtašky ešte v čase moratória. Tam sa choď sťažovať.
Že politika na Slovensku je ovplyvňovaná z Moskvy a nie zadarmo, je už dlhšie známy fakt. Len ty si lietadlo.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
mladena
10. apr 2024

@sevrin ja si môžem myslieť že troll si ty, západná propaganda je tiež známy fakt.
@chodec15 otvorene si písal klamstvá a špekulácie. Mne to naozaj nevadí že máte takú silnú podporu práve na tejto stránke, skôr je to pre mňa dôkazom že inteligencia a pravda je naozaj inde. Pekný deň.

akje
10. apr 2024

@chodec15 inak, ty si plateny? Uz par tyzdnov si ta tu vsimam a co politicka tema, tam si aj ty.. strasne sa tu v kazdej teme rozculujes, nadavas tu ludom a vnucujes im svoje politicke nazory. Takze si?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
akje
10. apr 2024

@chodec15 nemyslim modrym konikom :D svojou agresivitou a presadzovanim jedineho, a teda toho tvojho spravneho nazoru mi sedis na PSko :D

chodec15
Odpoveď bola odstránená
akje
10. apr 2024

@chodec15 prepac, nemam tolko casu ako ty vypisovat den noc na modreho kona a zadarmo sa tu rozculovat a ponizovat druhych s inym nazorom. Maj sa. A nerozculuj sa tolko :D

chodec15
Odpoveď bola odstránená
akje
10. apr 2024

@chodec15 Mohla si si usetrit aj tu prvu invektivu, na ktoru nikto nebol zvedavy a to by bolo najlepsie. 🙂

Ano? Nikto? Alebo iba ty? 😄 a najlepsie pre koho? Pre teba? 😁 ved sa skus aspon so mnou slusne rozlucit. 😉

katkami123
10. apr 2024

@akje
My sme všetci platení Sorošom, mimovládkami, Aštarom Šeranom a rytiermi Jedi. A teba kto platí? 🤔

chodec15
Odpoveď bola odstránená
katkami123
10. apr 2024

@chodec15
Hej, Fico, čo trhal ešte aj parkety v Bonaparte, ten už bude zo svojho určite bežným občanom rozdávať.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
kristiii
10. apr 2024

@akje inak zaujímavé, že jediné, čím viete napádať druhú stranu, ktorá vám sem chodí argumentovať je, že sme PS-kári. Pritom, čo som tak postrehla (áno, tiež som strčená skoro v každej politickej diskusii, žiaľ, nie som taká šikovná ako chodec, tak bohužiaľ zadarmo 😅), tak sme skoro nikto PS nevolili.

akje
10. apr 2024

@kristiii ja nepatrim k ziadnej strane. Keby sa prezentoval ako smerak a mal ich sposob komunikacie, tipnem si tuto stranu. 😉

sevrin
10. apr 2024

@mladena hej? A v čom spočíva moja západná propaganda? No daj, nech sa pobavím.

kristiii
10. apr 2024

@akje takže každý, kto je proti mafii, korupcii, rozkrádaniu, vzďaľovaniu sa vyspelejším štátom a naopak inklinovaniu k Rusku (lebo presne tak nás aktuálne štáty vnímajú nech to koalícia akokoľvek popiera), kto upozorňuje na fakty z histórie...a môžem pokračovať do aleluja sa podľa teba prezentuje ako PS-kár? Zaujímavá úvaha 🤔. A ja, že takto by mal zmýšľať každý normálny človek, ktorý stojí o lepšiu budúcnosť a hlavne budúcnosť svojich detí.

akje
10. apr 2024

@kristiii ja som sa presne vyjadrila, preco som si tipla ps ;) napisala som to v tom istom prispevku. ;)

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kristiii
10. apr 2024

@chodec15 ale on to predsa neukazuje, tak je to v poriadku. Však áno, to že sa neprezentuje ako gay je úplne v poriadku, ale že sa k tomu pre pár percent hlasov nedokáže priznať (zároveň to ani poprieť), že sa nechá zosmiešňovať semafórom a potom si s ním podáva ruku a ďakuje mu za podporu, že raz hlasuje za registrované partnerstvá a pred voľbami už je proti, to v poriadku nie je.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
andromeda818
10. apr 2024

@chodec15 no, jednak to můžou být kecy. A jednak sexuální orientace je každého osobní věc, pokud to necpe ostatním, jako politik nepodporuje různé prapodivné průvody a nechce kvůli tomu měnit legislativu.

kristiii
10. apr 2024

@andromeda818 ale on tú legislatívu meniť chcel. Len na to už smerohlasovolici "zabudli", prípadne im to "ušlo" ako jednej pani v paralelnej téme.

andromeda818
10. apr 2024

@kristiii a co konkrétně chtěl měnit?

rikarika
10. apr 2024

@lenkakravcova no takto ty si vystudovala ekonomiu? ze komentujes nieco comu vobec nerozumies a pises neskutocne bludy. nerozumies ani len trosku ako funguju makroekonomicke ukazovatele a komentovat ktorykolvek tvoj prispevok je pre mna strata casu. na zaklade tvojich prispevkov si viem predstavit ako vyzera financna situacia tvojej domacnosti, tak tu nezabudni v najblizsich dnoch uverejnit prispevok typu ako vyzit a ako vyriesit matematicky priklad pre treti rocnik ZS.

Strana
z8