Nemecký poslanec kritizuje Slovensko a Maďarsko
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-odejde...
Som zvedavá, čo na to ich voliči 🤦♀️
@akje
My sme všetci platení Sorošom, mimovládkami, Aštarom Šeranom a rytiermi Jedi. A teba kto platí? 🤔
@chodec15
Hej, Fico, čo trhal ešte aj parkety v Bonaparte, ten už bude zo svojho určite bežným občanom rozdávať.
@akje inak zaujímavé, že jediné, čím viete napádať druhú stranu, ktorá vám sem chodí argumentovať je, že sme PS-kári. Pritom, čo som tak postrehla (áno, tiež som strčená skoro v každej politickej diskusii, žiaľ, nie som taká šikovná ako chodec, tak bohužiaľ zadarmo 😅), tak sme skoro nikto PS nevolili.
@akje takže každý, kto je proti mafii, korupcii, rozkrádaniu, vzďaľovaniu sa vyspelejším štátom a naopak inklinovaniu k Rusku (lebo presne tak nás aktuálne štáty vnímajú nech to koalícia akokoľvek popiera), kto upozorňuje na fakty z histórie...a môžem pokračovať do aleluja sa podľa teba prezentuje ako PS-kár? Zaujímavá úvaha 🤔. A ja, že takto by mal zmýšľať každý normálny človek, ktorý stojí o lepšiu budúcnosť a hlavne budúcnosť svojich detí.
@chodec15 ale on to predsa neukazuje, tak je to v poriadku. Však áno, to že sa neprezentuje ako gay je úplne v poriadku, ale že sa k tomu pre pár percent hlasov nedokáže priznať (zároveň to ani poprieť), že sa nechá zosmiešňovať semafórom a potom si s ním podáva ruku a ďakuje mu za podporu, že raz hlasuje za registrované partnerstvá a pred voľbami už je proti, to v poriadku nie je.
@chodec15 no, jednak to můžou být kecy. A jednak sexuální orientace je každého osobní věc, pokud to necpe ostatním, jako politik nepodporuje různé prapodivné průvody a nechce kvůli tomu měnit legislativu.
@andromeda818 ale on tú legislatívu meniť chcel. Len na to už smerohlasovolici "zabudli", prípadne im to "ušlo" ako jednej pani v paralelnej téme.
@kristiii a co konkrétně chtěl měnit?
@lenkakravcova no takto ty si vystudovala ekonomiu? ze komentujes nieco comu vobec nerozumies a pises neskutocne bludy. nerozumies ani len trosku ako funguju makroekonomicke ukazovatele a komentovat ktorykolvek tvoj prispevok je pre mna strata casu. na zaklade tvojich prispevkov si viem predstavit ako vyzera financna situacia tvojej domacnosti, tak tu nezabudni v najblizsich dnoch uverejnit prispevok typu ako vyzit a ako vyriesit matematicky priklad pre treti rocnik ZS.

@sevrin jasné ruská vláda jej už poslala peniaze ako trollovi.... vy ste ozaj chorí
@feketka17n