icon

Nemôžem ísť voliť kvôli práci v zahraničí

6. apr 2024

Nemozem ist volit, kedze nas robota nepustila zo zahranicia. ALE, prehovorila som 2 kamosky aby isli, svojich rodicov, teda iba mamu, otec sa bohuzial nenechal, a sestru s muzom. Povedali, ze pojdu, mozem im doverovat. 🙏🏻 Som rada, ze si oriznali, ake je dolezite ist volit, hlavne teraz. Ide fakt o vela.

Ja ale i tak mam vycitky, ze JA nejdem. 💔😔

Drzim nam ale i tak palce! ❤️🙏🏻

#korcoknahrad

alex49
6. apr 2024

nemaj výčitky, prehovorila si piatich ludí aby nahradili tvoj jeden hlas, to je výborné 🙂

vilma7
6. apr 2024

Zo zahraničia sa dalo.volit online...len neviem ako je to teraz.

januska12323
6. apr 2024

@vilma7 kedy sa na Slovensku dalo voliť online? Na prezidentské voľby sa dá len osobne bohužiaľ.

nikpa
6. apr 2024

Každý odovzdaný hlas Korcokovi alebo aj neodovzdany Pelemu sa počíta 😀

janinah
6. apr 2024

@vilma7 teraz to neumoznili,sú celi pos-ati zo zahraničných hlasov pre Korčoka.

janinah
6. apr 2024

@januska12323 v 21.storoci by sa online dalo voliť bez problémov,ak by kompetentní chceli...verím,že toto sú posledné voľby bez online volenia

martinkatinka
6. apr 2024

@vilma7 prezidentske neboli mozne zo zahranicia. Bola moznost volby postou, ale nie pri orezidentskych volbach.

martinkatinka
6. apr 2024

Tvoj hlas je tvoj. Presviedcanie ludi nie.

tehotna40
6. apr 2024

Ja len nechápem načo prehovárate ľudí, každý má podľa mňa svoj rozum a je svojprávny, ešte nebodaj keď niekto povie aj koho majú ísť voliť to už je strašne podľa mňa.

diewcatqoo
6. apr 2024

Tiez som v tomto kole, bohuzial, nemohla prist zo zahranicia. Ale zas az tak to neprezivam, ze by som mala kvoli tomu vycitky. To, akym smerom sa vybera Slovensko mi nie je ukradnute (v prvom kole som volila Korcoka), ale su v mojom zivote veci, ktore su mi prednejsie.

deti95060810
6. apr 2024

počíta ako počíta...ale aj tak dobre.

loolaa
6. apr 2024

Bohužiaľ, tiež som nemohla prísť voliť, ale dúfam, že vyhrá Korčok. Inak sme v háji totálnom.

vilma7
6. apr 2024

@januska12323 bavíme sa o volení zo zahraničia.

xckaretxxx
7. apr 2024

Keď liizes med v zahraničí, nestaraj sa do Slovenská.