Nenablokovaný tovar
Aký je postup ak mi z 10 ks tovaru jedného druhu nablokovali len jeden? Zistila som to z bloku až doma, v obchode som nepípala. Stačí keď tam zajtra pôjdem s blokom, s tým, že mi nablokovali len jeden? Alebo aký mám zvoliť postup? Ďakujem.
@777januska777 keby som tam mala cestu určite . Len keď je napr Hornbach cca 30 km a chodím tam 3x za rok… ono nie vždy keď ľudia nemajú čas, alebo priestor napraviť chyby druhých , sú egoisti.
@petulda333 jasná vec. Ja len vravím, že ľudia, ktorí nenapravajú chyby druhých nie sú zlodeji, alebo egoisti. To sú myslím silne slova .
@gabrielkaa ja si myslim opak,nemohla by som spat,ze viem,ze mam nezaplateny tovar doma. A je jedno,ze predavacka urobila chybu
@petulda333 ja som to zistila až za niekoľko dni….takze som spala 🙂
Mne raz v lidli nablokovali namiesto jednej buchty 11! Samozrejme som si to vsimla az doma! A myslite,ze ked som sa vratila,ze mi azda vratili peniaze??? Alebo aspon dali to pecivo? Haha...vraj si mam blocek kontrolovat hned v obchode!!!!!
@bambi2121 😂👍....takže smola
@bambi2121 mne raz v Terne zle vydsla, som ju upozornila , s hlbokym uklonom sa ospravedlnila a vydala zasa zle !
@sssss123 tak dnes cerstva skusenost 😁 v Metre nam brigadnik nauctoval 38 baleni kinder cokolad namiesto 74 co sme mali (do mikul.balickov) a von kontrolujem ucet a pozeram,ze dako malo som platila.Tak sme sa vratili,upozornili,doblokoval a cely stastny dakoval,ze sme sa vratili a nenechali si tie nenauctovane cokolady😊
Ja si to vacsinou vsimnem pri pokladni, lebo bud sa mi to zda malo, alebo vela, tak sa spytam, ze Len tolko? Pokladnicka to veeeelmi rada skontroluje
Alebo pre Pana, co som to nakupila x vtedy pokrci ramenami a ja si to potom skontrolujem mimo pokladne sama.
Ak by som to ale zistila 50 km od miesta nakupu - asi by som sa na to vyto….

@daniela2202 no každý moze svojim správaním zmeniť časť svojho sveta. Kazdy chce aby si ho ľudia pamätali, aby niečo dokázal, tak dokážeme nebyť úplní sebci.