icon

Nenosenie rúšok

12. sep 2020

Ahojte, ako sa správate? Nosíte zodpovedne ruska? Priznám sa, že som sa pod tlakom tiež prispôsobila. Bola som na kurze s polročným dietatom, ktorý som si zaplatila na konci júla, keď korona nebola. Hodiny sa normálne konajú. Lektorka by mala nosiť štít, všetko dezinfikovať. Keď som došla na hodinu, všetky Maminy aj lektorka mali ruska dole a bolo mi oznámené, že ruska mat nebudeme, lebo sme sa tak dohodli, že sme na materskej a určite nikam nechodíme(určite Ani otcovia deti, ani rodina, ktora deti navštevuje,..). Takze pod tlakom pohľadov som si rúško dala dole. Manzel si dorába skolu a dnes v nej bol a vraj z 20 ľudí nikto nemal rúško v triede, ani učiteľka. Tak nemal ani on. Vycitat mu nemam čo, lebo tiež som podľahla tlaku väčšiny, keď rúško nemali a dala som si ho dole. V nedelu som mala ist pozriet mamu po operácii. Ale rozmyslam, že to nie je vhodne. Je aj po ožarovaní tento rok, nad 60, tak tá imunita nebude teraz asi nič moc. Len teraz za nou nemam ist niekoľko mesiacov, lebo nikto nedodržiava opatrenia a ešte udáva, že sa dodržiavať nemajú? My sme sa s mužom dohodli, že ich už nosiť budeme, aj keď druhí nie... vy ako? Dodržiavate ruska v interiéroch? Deti v školách?

Nenosenie rúšok
Strana
z5
lenadka
13. sep 2020

@nenne27 takto vyzerá ten čo som myslela, zdá sai zo lepšie ako keď je cez celú tvár

Strana
z5