Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo
Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂
a stale dokola
http://www.topky.sk/cl/100370/1362343/Otec--29-...
@erjona ale hej, bavime, aj mame na niektore veci odlisny nazor, napriklad zivot po smrti a pod., ale momentalne nam to nezasahuje do nasho spolocneho zivota. Mna druhe viery zaujimaju,casto rada pocuvam vyklady z Koranu, ako je to tam popisane, je to velmi zaujimave rozpravanie.. U mojho mm vychadza viera hlavne zo sufizmu (neortodoxny mysticizmus).
Mamičky aha - kuk na S DEŤMI DO MESTA : https://www.facebook.com/pages/S-DEŤMI-do-mesta...
@kuwait ano,stale to iste. to su prave tie problemy,co maju vo velkej miere europanky s tymi muzmi. 😝 a deti v tych vztahoch na to doplacaju.
ina kultura,mentalita a vychova sa na tom podiela.
ale vsimni si,ze tu vo fore o takyto vypukly problem nie je zaujem. 😀 .presli pisatelky tvoj link akoze bez povsimnutia. vies si predstavit preco. 😉
Ista osoba napise nejake prispevky od veci a ked zbada, ze sa myli, alebo jednoducho nema argumenty ako mnoho krat, tak ich nekomentuje, to by musela priznat, ze sa mylila a to sa velmi tazko priznava 😝
@kuwait moje deti sú dnes s otcom, vždy trošku tŕpnem, keď odchádzajú. I keď neverím, že by ich chcel uniesť, vie, že so mnou im je lepšie, no problém je, že je totálne nevypočítateľný a pre "záchranu svojej česti" by bol schopný urobiť hocičo, i keď proti svojej vôli, či rozumu (je veľmi inteligentný). Preto eme i tak skončili... Myslím si, že to majú v povahe
neviem kde, ale ešte som tu niekde čítala - podľa mojich poznatkov Mormóni neuznávajú mnohoženstvo
@eva8 viem, a napriek spokojnosti som obozretná 🙂. Už som mala skúsenosť v prvom manželstve a viem, že deti sú na prvom mieste. Teba obdivujem, že dáš detičky otcovi. Neviem ako by som toto zvládala. Ale vieš čo robíš a vidím, že deti tiež vedia čo majú robiť keby dačo. Všetko dobré 🙂
napíšem niečo krásne z dnešného rána - uvedomila som si vekový rozdiel detí: malý sa zobudil skôr, prišiel za mnou do postele, čítali sme knižku... Potom prišla moja "-teen" a púšťala mi pesničky. Obaja podľa veku. Viem, že píšem od veci , no chcela som sa podeliť. Už idem, ahoooj, pekný deň!
... a potom sme hrdé mamičky 🙂 ...
@eva8 ahoj, prave som zalozila temu, je vo volnych temach o polygamii. " 1 muz - 2 a viac manzeliek"
Je to Mormonska "odnoz" - Mormonska moderna fundamentalisticka cirkev (tusim su cirkev, alebo sekta),
kde sa stale praktizuje mnohozenstvo. Je ich len v USA okolo 20.000 ludi. 😉
Kazdopadne zaujimave ale ja by som tak nezila.

@aliza Tak potom sa spolu o viere nebavite? Ci? 😀