Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo
Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂
@mariuskaa teraz pozeram, ze som napisala nezmysel... prva polovica mojej odpovede sedi a druha polovica "tuto temu som necitala, skor len namatkovo nejake stranky" nesedi, lebo som myslela ze som zapnuta v teme manzelstvo s muslimom, tak tuto temu som nečítala, iba namatkovo. ospravedlnujem sa za omyl.
jeden získa, druhý stratí 😠
@abasta Ano, ze som za to, aby sa na kazdeho cloveka pozralo podla jeho povahy a nie odsudzovalo, na zaklade farby pleti, na zaklade etniky a nabozenskeho presvedcenia? Ja tu nikoho nenazyvam pocernejsim,,, ale to asi ty patris do tejto skupinky s alice,, co odsudzujete ludi podla farby pleti &co .Ja neposudzujem a neodsudzujem,, a takyto ludia su schopni mlatit ludi na ulici,,, no zaujimave zmyslanie mas,,, tak potom mierovy poslovia su vrahovia podla tvojej teorii,, 😝 😝 😝
@abasta Tak nechapem, ako si citala diskusiu, ked si prehliadla, slovicka pocernejsi a podobne,,, cisto rasisticky naladene od nasej alicky,, a toto sa ti paci,, takato prezentacia,,? Zaujimave rozpoltenie,, ked na jednej strane pises tak a na druhej podporujes vyrazy pocernejsi,, a pod. 😝 😝 😝
@abasta A este mi udaj priklad, kde som pisala stylom, ze by som bola schopna ubit babicku na ulici, no mna velmi zaujimaju konkretne prispevky, kde si to postreha,,, lebo ja osobne nikdy nikomu nenadavam a neurazam,,, takze si poprosim aj priklad, kde si dospela k takemuto zaveru!!! 😠
@erjona opakujem ti, posudzujem ludi podla toho ako sa prezentuju. a prave moslimovia na nasom uzemi nerobia prave dobrotu, preto je pohlad väčšiny ludi na nich negativny. z toho co som citala, ty nie si schopna toto uznat, nebudem sa s tebou pustat do debaty s tebou by to nikam neviedlo, mozno len do hadky a ja o to naozaj nemam zaujem, ak budem mat potrebu sa k téme vyjadrit urobim to, či sa to niekomu z vas bude pacit, alebo nie. nikoho neurazam. Ak vidim, ze niekomu zbytocne ublizuju, ozvem sa.
@abasta Takze to neni urazka napisat niekomu, ze by bol schopny ubit babku na ulici,,, neprezentovala som sa jednym jedinym prispevkom nasilnicky, a jasne, ze nevies ziaden prispevok vyhladat, lebo ziaden neexistuje - takze neprikyvovat ako blbucka, na vsetko islamofobne a rasisticke, no a ze som ineho nazoru = pre teba nasilnik,,, fiiiha,, nuz zaujimava teoria,,, 🙄 🙄 🙄 😨
@erjona tak dobre na toto ti jeden krat odpoviem, spominala si, ze raz si v nejakom autobuse zasiahla neznamym zenam do rozhovoru, vraj bol z toho takmer fyzický súboj, potom si spomínala ze si na diskoteke inzultovala slecnu ktorá tancovala pri tvojom manželovi. aj tu sa prezentujes velmi dominantne stylom kto nieje s tebou, tak je proti tebe. Ako sa prezentuješ, tak si vnímaná okolím.
@abasta Ja som zasiahla kvoli rasistickym reciam, hej ,,,, a nie ja som niekoho napadla, citaj poriadne,,,, praveze som ja od tej danej slecinky, co sa rasisticky vyjadrovala skoro jednu obciahla, nastastie skoro,,, a tej druhej slecny som sa len spytala jednu otazku,,, no a? Ja som ju nesla ani bit a ani jej nadavat,,, ale citanie textu s porozumenim by ti nezaskodilo,,, a to som mala v prvom pripade 15 rokov a v druhom 20,,, takze to uz je davno za mnou,,, ja som clovek, ktory si ludi zastane aj v tom pripade, ze by mal dostat po papuli,, a to je vehementny rozdiel,,, aj ty si taka ako ja, alebo sa budes pozerat na ulici, ako sa niekomu ublizuje,, ja sa na to neviem divat,,,no ze chces niekomu pomoct, neznamena, ze je niekto nasilnik,,, 😝 😝 😝
@abasta A aj to si citala, ked som si v 3 pripadoch pri utoku na zeny tie zeny zastala a postavila som sa pred ne? Dva krat od Slovakov a raz na ulici ked tu juhoslovensky rom mlatil zenu,, to si tiez citala? Lebo vypichovat hluposti, ktore niekto s humorom opise, a prekrutit to a spravit z tej osoby nasilnika, to dokaze kazdy, len skoda, ze nie si uprimna a nevies si to priznat a este si mi uz 3 krat nezodpovedala, co si myslis o vyrazoch pocernesi... 😎 😎 😎
čítam a chápem a nerobí mi problem ani pravopis, na rozdiel od teba 🙄 😀 a zasadne nikdy nepočúvam cudzie rozhovory a nezasahujem do nich, ak by som videla, že niekto uližuje zvieraťu, alebo dieťaťu, či bezmocnému, v tom prípade b som zasiahla, alebo privolala pomoc.
@abasta máš pocit že toto je kultivovaný příspěvek ?
Myslím, že ty si sa vydala 1000% správne, možo ani s Arabom by si nestúpila vedla. Tvojim prejavom mi pripomínaš naozaj pravu Albánku, to ony su takej "hrubej kosci", také mužatky, do každého skáču, každého vedia zastrašiť. Mám o tebe predstavu, z tvojho prejavu, že by si neváhala ubiť bezvládnu starenku, keby si dovolila napomenúť napríklad tvoje deti za nevhodné správanie, Verím, že aj tvoj muž sa ťa bojí

@demo Uz mas 2 laiky na tvoj prazdny album 😀... ja som doteraz nevedela, ze sa daju aj osoby laikovat,,, a aha, abasta je tu novacik a ako sa vyzna 😉 Mozes mi aj ty laiknut,, bohuzial mam v nom velke nic, ako ty 😀