Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo
Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂
Demo tvoje príspevky považujem za famozne ... zatial. Dúfam, že ti tým nepokazím tvoje renome 😉
kto je abasta?Alica?
kto je kuwait? Lojzo z Hoštetna?
@abasta je uplne zbytocne s niektorymi nikmi vobec debatovat. je velmi pravdive to tvoje prirovnanie v prispevku z 12.39 dnes.kultivovanost prejavu je u niektorych neznamy pojem. 😕
uplne suhlasim s tvojim vyrokom, ze majorita obyvatelstva v europskych krajinach nie je zaujata proti etnikam ako takym. .ale nepaci sa nim ich mentalita a toho vypyvajuce reakcie, ich sposob, ako nerespektuju kulturu a zakony europskych krajin. a kedze toto nevyhovujuce chovanie tych etnik je vlastne väcinove, tak europania to tak aj posudzuju.
ak toto niekto nechce pochopit, je to jeho vec.ale svoje nazor prejavovat nekulturnostou,agresivitou potom ozaj evokuje prirovnanie k tym etnikam.
muz sa pyta kam dnes pojdeme?Vsetko je aj tak zavrete a ja ze do erotic massage parlour 😀 a muz na to no kidding??? 😨 a ja ze faakt 😅 Tu vo Francuzsku totiz nic take nieje 😀 ale tak dobre ze to za tie roky co sem chhodi este nezistil 😀
@alice107 ja som si len dovolila vyjadriť svoj názor, lebo tema ako taká ma zaujala. Samozrejme hned som bola napadnutá a obvinená zo zalozenia noveho nicku a podobnych zločinov hahahaha. Tie nešťastné osoby sa proste musia nejakým spôsobom ventilovať, ja ich chápem a nehnevám sa na ne preto. Volne ich nechávam, nech sa vyjadrujú, majú na to dokonca právo 😅 Ak najdem zmysluplný príspevok a bude mi stáť za to, že zareagujem, tak sa zase vyjadrím aj ja 😉
Je trapne ked tu niektore pisatelky zhadzuju povod manzelov niektorych pisateliek a nielen manzelov ale aj ich deti.ONY si ich vybrali,ony s nimi ziju a vy ktore s tym nic nemate nemate ziadne pravo urazat ich ani ich deti.Co vas po tom?Slovaci maju tiez strasnu povest.Zvlast v Rakusku.Kradnu ,vrazdia.Budeme tu teraz vymenuvat vsetkych slovakov ktori sedia na zapade za to ze niekoho zabili,okradli,pasovali drogy?Ja ked som zistila ako ssa veci maju tak ked sa ma tu pitaju odkial sm e tak poviem Kuwait lebo som zistila ze to ma vacsi respect ako povedat ze som zo slovenska.Ano Kuwaitanov tu na zapade maju za viac ako slovakov.
kuwait ty tu osieraš vlastného manžela a celu arabsku kulturu aj ako rasu, aj ako etnikum a vobec mi to nevadí, vlastne ja ti verím, že hovoríš pravdu.
@kuwait
uplne seriozne ti chcem odpisat, ze ja sa nestretavam so slovakmi, ktori bby boli lacna pracovna sila vzap eu. ani tu v de, ani na sk ani vo svajciarsku , ci inej zapadnej krajine. to po prve.
a po drudne sa ja priznavam, ze pochadzam zo slovenska. a predstav si, ze v spolocnosti v ktorej sa pohybujem, poznaju nielen nasu krajinu ale aj politikov z sk a to aj osobne.
niektori sj spolupracuju v eu parlamente v ramci frakcii svojich stran.a su si uplne rovni platovo, aj spolocensky.
poznam lekarov z sk, ktori maju v statnej nemocnici rovnaky nastupny plat ako aj nemecki absolventi.a aj plat po absolvovani skusok praxe na oddeleniach maju rovnaky.
samozrejme slovak bez vzdelania nemoze acakavat , ze bude brany tak,ako ten zo vzdelanim aj po platovej,aj spolocenskej stranke. 😉 ak sa taky slovak sprava nekultivovane/ak aj tu niektore na fore, ze?/ tak jasne , ze ho aj posudzuju podla jeho chovania a pristupu.
vela slovakov a sloveniek bez vzdelania v jednoduchych profesiach pracuje v multi-kulti prostredi.a casto sa aj podobne spravaju vsetci v tom multi -kulti prostredi.
a ked si taka slovenka vzme takeho araba , zije v tom prostredi, zacina sa chovat ako ti rabi, tak ju okolie aj tak berie potom.
mozem ta ubezpecit, ze v de nie je o problem v prislusnosti k narodu,ale posudzuje sa podla spolocenskeho postavenia , vzdelania a hlavne SPOSOBOV CHOVANIA a REAKCII.
kuwait možno raz najdes narod a krajinu, ktorý ti bude vyhovovať a bude dostatočne vysoko na tvojej úrovni, držím ti palce aby si nehladala dlho 😎
@alice107 ty nezijes na zapade keby si zila tak mas inu skusenost,zapad je plny slovakov ktori tam robia za minimalnu mzdu a bez znalosti jazyka.Staci ked prejdes so SK spz rakuske hranice smerom na Slovensko ako tam policajti zastavuju slovakov a hrabu sa im v kufroch 😀 Ked niekto naoise to co ty tak je nam ktori v zahranici zijeme jasne ze ty zijes na Slovensku a nemas s tymto osobnu skusenost.Slovakov povazuju automaticky za podozrivych ,je to pochoitelne kedze tam robia to co robia.Vevesh zije v DE a ta pise tak ako som mala moznost vidiet to co pises ty su bachorky.Tak by si si priala aby to bolo ale nieje.Slovenka v DE ?Automaticky povazovana za KURVU 😀 pretoze slovenky tam slapu vo velkom.
@kuwait prepac mi,ale ty sa ako slovenka prirovnavas k arabke? cize pisala si ake su lenive, hasterive,agresivne, ze si nemas si nimi co povedat. no a ja to to verim
no ale a tak isto teda hodnotis aj seba, svoju zensku cast rodiny napriklad? ved su to slovenky tiez.. cize nevidis tam v mentalite, sposoboch zivota a zivotnych hodnot ziaden rozdiel?a to iste u tvojho otca. prirovnavas ho k arabom muzom?
nejak mi to nesedi. preto sa pytam. 😕
@alice107 ja nemam cisto slovensky povod 😀 slovenky su vo vela veciach podobne arabkam ,moj otec nebol Slovak vobec 😀 a mama?Typicka slovenka preto sme si nesadli 😉 slovenky su tiez hasterive vid MK,lenive by boli ale nema kto za ne porobit,zavistlive,nenavistne,vadive,zle na svoje deti(spartanska vychova) velmi podobne arabkam.Aj s tou nenavistou voci cudzim.
ellise ja ti verím, že sa chceš zapáčit väčšine, ale napíš mi jedinu urážku ktoru som napísala. čakám.
@kuwait no mozno ti mas take skusenosti ake opisujes. 😀 ja na sk lietam do viedne a odtial s taxi na s
ja som ti uz pisala, ze na rozdiel od teba ja v zap.eu zijem roky
co ty mas stale stym, ze vypisujes take nezmysly? naco to robis? je mi jedno, co pises. ved je jasne, ze moja atvoja situacia ci postavenie v eu a hlavne v zap.eu je ina
ja ked prdlozim identifikacnu kartu de, ci pas sk, tak jeto rozdiel,ak ty predlozis svoj pas. minimalne v tituloch. 😀 dalej je to rozdiel obcianstvo, trvaleho pibytu, ktory ja ma ty nie v zapa.eu aptakto by sme mohli pokracovat dalej.
ja ti toto napisem takto. prestan sa strapnovat ako male decko. ved mi je to smiesne uz. 😀 obe viem na zaklade toho, co sme popisali, ze ako to je s tebou v zap. eu a tvojim postavenim tam.
takze prestan ako trucovite decko pisat,a pis aozaj realne fakty,ako dospela zena.a mozeme debatovat.a nemusime mat vzdy rovnake nazory . 😉
. ty nevies, ze hrnice uz zrusili? 😀 policia ak sleduje nejake auto,tak ho prenasleduje preto ,ze ma nejake podzrenie na spachanie nejakeho deliktu.nie preto, ze jeto slovenska zanacka. ja ked som na sk , tak idem autom aj sk znacky aj do rakuska.mame vo viedni priatelov. nikdy ma nezastavili.
ani raz za roky , co takto cestujem nezastavila taxi/slovenske taxi tam cakava podotykam/ ziadna hladtka , ci z na uzemi a ta ci potom na uzemi sk .
@kuwait cize tvoj otec nebol sk obcan? no, vies, ze aj verim, ze nas skor ´´juzansku krv´´? nic v zlom.ale podla tvojich reakcii. 😉
no spartanska vychova mmozno v tvojom prpade ´´horucej krvy ako u rabiek ´´ bola nevvyhnutna
ak uvazim,ako sa sprvaju miesane deti sloveniek ci inych vychodoeuropaniek casto,ak maju otca araba ci ineho etnika podobneho. casto len spartanska vychova ich udrzala v medziach ´´normalu´´ ☹

@abasta
Aspoň keby si si od prvého dňa založenia nicku nelajkla 3 fotoalbumy tie ktoré si si.
Veľmi zlý krok pre "objasnenie" tv totožnosti. Ale mne to moze byt jedno. Len je zbabelé aby si si zakladala nový nick len preto, aby si mohla napísať @erjona čo si naozaj myslíš?!!
Podľa tvojho príspevku k albancom môžem podotknúť, že ďalej ako v eu/resp SK si nebola.
Dokonca ani na SK nie každý albanec je podvodnik a mafi. Aj tam poznám slušných ľudí.
O ekonomickej, univerzitnej vysokej spoločnosti napriklad v USA ani nehovorim. Poznám, priateľim sa, zažila som. Krásni, ľudia!