icon

Neobvyklé zmiešané ale šťastné manželstvo

mawiya
2. jan 2012

Ahojte všetci. Som Mawiya a rada by som podebatila s dievčatami, ktoré majú "neobvyklé" manželstvo. Ja mám 33, manžel 27. Ja som rozvedená s dvomi detičkami, manžel bol predtým slobodný 🙂. Ja som slovenka, on je zo zahraničia. Ja som bola evanjelička, on muslim. No a nakoniec, spoznali sme sa na jednej "sociálnej sieti". Myslím, že dosť na telenovelu, ale my sme šťastní. Máte aj vy takéto alebo podobné skúsenosti? čo vaše okolie? Budem rada ak sa tu niekto nájde 🙂

dalal
29. júl 2014

@erjona a tom o tom babatku si citala? Matku zabili pri nalete a bola 10 mrtva ked zachranili dievcatko... predcasne narodene...50% sanca prezitia... alebo o tych 10 detickach co na detskom ihrisku zasiahli...
hrozne co sa deje... rozum sa nad tym zastavuje...

dalal
29. júl 2014

@erjona inak sa mi velmi pacila @kararinka ako tam pisala ze su ako anonymni alkoholici... AA... ubaze skor anonymne anti- moslimky 😀 😀 😀

erjona
29. júl 2014

@dalal Hej,,, ale to dietatko zije 😀 Citala som 😀

erjona
29. júl 2014

@dalal Otvor temu, neviem ako sa to robi, pomenuj ju, konspiracne teorie? Nie, pravda, co nam novinari zatajuju... a tam to mozeme rozoberat, pretoze mozu zavriet tuto temu, pretoze nesuvisi s politikou,,, 😀

dalal
29. júl 2014

@erjona hej chvalabohu.. a predstav si ze sa snazia ju zachranit aj ked je dievcatko... niekde na tychto strankach som citala ze arabski doktori nezachranuju deti ak su dievcata... chapes to? niekto tomuto veri??? 😠

erjona
29. júl 2014

@dalal To je chore,,, !!!

kararinka
29. júl 2014

@erjona @dalal Jeej caute baby, ja som si tuto temu nevsimla, vyzva mi nedosla. Vidim nejake jedlo, hned veselsia tema, uz som pri tej druhej bola stale len nabrusena. Inak neviem ci na Eid sa chodi po susedoch, tak sme sa zoznamili so sudedmi Turcami, ked dosli s nejakym kolacikom s plnenym s masom. Budem niekolko dni off, potom pridem, precitat co ste popisali.

dalal
29. júl 2014

@kararinka cauki a vitaj 😀 😀 😀 tesime sa...

dalal
29. júl 2014

inak zaujimavu debatu som mala vcera so svojou anest. sestrou... je z juznej afriky okolo 50 rokov a zije v irsku 13 rokov... celu rodinu ma doma v J. afrike... 3 deti uz nad 20 r, 4 vnucata a manzela... posiela im peniaze... a hovorila ze je taka happy ako nikdy... bola z 10 deti... otec opustil mamu s 10 detmi(!!!) - suknickar... manzel detto... tak sa konecne nemusi o nikoho starat... prenajima si izbu v dome s dalsimi 9 zdrav. sestrami... a nic jej nexhyba... dokonca sa dodla s detmi ze ked zomrie tak ju rozprasia nad morom v irsku...

niektorym staci tak malo k stastiu, izba a pokoj svaty... zaujimave..

seraa
29. júl 2014

@dalal
@erjona

nemali by ste citat arabske noviny , ale europaske
tych 10 deti zabili hamasove rakety uz je to dokazane .....
dnes hamas "odsudil" 20 svojcih ludi ze sa vzburili proti jeho destrukcii gazy

p.s nemam v plane tu ostat v tejto hlupej teme takze ani neodpisujte

erjona
29. júl 2014

Bolo jasne, ze taketo blaboly sa zacnu pisat noviny, aby odviedli pozornost od faktu, ze tych troch izraelskych chlapcov neuniesol ziaden hamas, a vlada to vedela a spravila spinavu hru, aby mohli zacat vojnu,, aj to je dokazane, kvoli tomuto muselo zomriet 1100 civilistov, ze ludske stitiy nepouziva hamas , ale izraelska vlada,,, taktiez o tom akosi europske noviny nepisu,, teraz sa sustreduju na Putina, aby mohli rozputat tretiu svetovu vojnu,, ale sak si verte comu chcete,, ja nie som priblbla, ked vsetky obrovske vydavatelstva vlastnia zidia,,,, jasne, ze budu bachorky pisat,,,, dnes znicili posledny zdroj elektriny, aby sa nemohlo z gazy nic vysielat, sak co,,, potom sa klame a oblbuje ludi lahsie, ked nemaju protihovorcu, no nie?

seraa
29. júl 2014

@erjona

erjona ty si chori clovek
toto nie je rpavda ti obvinujes nevinnych za vrazdu 3 deti ?? a podporujes islamistov taroristov ty potrebujes pomoc
ved je paska a vsetko pekne na nej pocut ze su to arabi a ze ich zastrelili
a aj keby nebola
nikdy vzivote by zid pre hocijaku politikcu hru toto neurobil
naopak mosdlimovvia taketo hry hraju
ty uz davaj pozor na to co hovoris toto je chore
opakujem potrebujes pomoc

erjona
29. júl 2014

https://www.facebook.com/photo.php?v=1015217773...

tu je to live natocene, ako posielaju palestincanov, mladych chlapcov popredu, izraelski vojaci,, este pred dvoma tyzdnami vsetci pisali len o nehumanosti hamasu a ludskych stitoch,, nic sa nepotvrdilo, ale tu je to jasne zachytene,,, zaujimave, teraz to nikoho nerozhadze ...izraelske vojsko ked to robi, je to v poriadku, nie?

seraa
29. júl 2014

@erjona

erjona hamas je nebezpecny clovek pre vsetkych aj pre arabov aj pre zidov
je to teroristicka organizacia schopna vsetkeho
ako sa mozes postavit na stranu niecoho takehoto ???
hamas uniesol tych hclapcov a mal v plane uniest viac ludi
toto nie je rpvy unos , ti ic nevies co sa tam deje .. len preto ze si nepocula o inych vrazdach a inosoch co hamas urobil neznamnea ze neboli
hamas zaboija aj svojcih ludi
zavesia telo na motorku a idu celou gazou aby nalakali vsetkych luid co by sa chceli postavit proti nemu
ved dobre ze mas muza moslima ale to neznamena ze nemozes vediet rozoznat zle od dobreho

erjona
29. júl 2014

@seraa Co stale hamas spominas? Mna hamas nezaujima, mna zaujima, co robi demokraticka krajina, dopusta sa vojnovych zlocinov, hamas su zlocinci,,, tych pravidla nezaujimaju, ale Izrael ma tie iste praktiky o to tu ide,,, tych troch zidovskych chlapcov nezabil hamas, co bol povod konfliktu, este o tom nevies, tak si zagugluj, sef vysetrovacej komisii sa preriekol a prasklo to, lebo ten reporter, co s nim cetoval to zverejnil, ich rozhovor,,, asi tak,,,,

erjona
29. júl 2014

@seraa A odpusti si slovo chora a pomoc, uz som ta na to raz upozornovala,,, okej, inak sa bez porozpravat jednostranne do druhej skupiny,,

seraa
29. júl 2014

@erjona

video je uplne prekrutena vec a klamstvo
ty este nepoznas palywood?
nebe niet pomoci

to je narod !! p poozri co robi hamas svojim ludom - pozri foto dole su aj hrozne videa

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2235635...

erjona
29. júl 2014

@seraa Boooze,, hamas je hnutie, neskor politicka organizacia a teraz boli vyhlaseny za teroristicku organizaciu, to nie je clovek,,,

erjona
29. júl 2014

@seraa No moja videjko nepusti, co je prekrutene? pozrela si sa na to video, co som sem hodila, ak nie, tak neziadaj odomna, aby som brala ja do uvahy tvoje fakty, dakujem za diskusiu, dobru noc

seraa
29. júl 2014

@erjona
viem ze to je terorositkce hutie a nie clovek

no ale ok zoberme to tak ze to nebol hamas a neuniesol tych chlapcov on
co znamena ze to boli ne-hamasovci
este horsie tym padom cela gaza - civilisti su nebezpecni kedze su schopni toto urobit
wow , to je este horsie !!!
tym padom tych 1000 obeti nie su civilisti ale potencionalni vrahovia
ok nahrala si izraelu do krariet 🙂

erjona
29. júl 2014

@seraa Tak moje videa su prekrutene a tvoje nie? fuuu, ty si objektivistka,, vazne nechapem, preco mas taky strasny problem sa pozriet na problematiku aj z druhej strany, ved mienku mas skalopevnu, tak coho sa bojis,, ja nemam problem si pozrit aj proizraelske videa, ale aj z opacnej strany a podla toho si vytvaram nazor,, ale ked nechces, nemusis,,, potom je zbytocne ti nieco vysvetlovat,,,

seraa
29. júl 2014

@erjona

erjona oni sa tam nasackuju gazanci zoberu si kamosv aby ich natocili natocia to a daju online
ved to uz vsetci vieme tieto ich PR podvodi

a ta druha cast je normlane vojaci v gaze nic zle na tom nevidim
si mimo fakt si mimo

erjona
29. júl 2014

@seraa Praveze to bola nejaka ina organizacia,, bolo pocut tlmene pistole a okolo 10 striel, vlada vedela uz v ten den, ze su mrtvi ti chlapci, lenze nechavala obyvatelstvo v nadeji cely tyzden, ze ziju,,,, nechala ich vyburcovat a vedela aj kde sa chlapci nachadzaju,, bolo to v osadach zapadneho pobrezia,,,, hamas bol v tedy politicka strana, potrbovali sakra dobru zamienku, aby mohli zacat konflikt, tak to vyuzili a nabehli rovno do gazy,,, vraj hladat tych chlapcov a pritom vedeli, ze nie su v gaze, ale na opacnom konci a to zapadnom pobrezi a po tyzdni ich akoze nasli tych chlapcov a zacala sa protipalestinska kampan,,, potom osadnici zavrazdili dvoch palestinskych chlapcov a hamas zacal ostrelovat,,, zobrali pri razii 400 ludi do väzeni, bez obvinenia, bez nicoho, to sa ako 400 ludi podielo na vrazde tych 3 chlapcov,,,bez akychkolvek dokazov,,,

Len preco neni teraz z toho skandal sa pytam, ved toto vsetko vyprovokovalo smrt civilistov, preco vsetci mlcia,,, ?

erjona
29. júl 2014

@seraa Jasne, ze ano,,, natocia si s kamosmi zidovskymi v palestine propagandu palestisku,,, to si zabijaju volny cas popri bombardovani, tomuto naozaj veris?

dalal
29. júl 2014

@seraa ty naozaj nemas ani zvysok ucty voci mrtvym vratane deti ak uch nazyvas potencialnymi vrahmi? To sa uz fakt nehanbis?!?

erjona
29. júl 2014

@seraa Inak tato tema neni o izraeli ale o zmiesanych vztahoch, ak chces podebatovat v klude, napis mi IP, dakujem

seraa
29. júl 2014

@dalal

mne je luto vsetkych nevinnyvh ludi co zomreli kvoli fanatickemu islamu za posledncyyc ani nevime kolko 70 - 50 rokov?
ked je vojna su obete , vela z obeti v gaze boli spoluucastnici , vela ich mohlo ujst neuslo
posluchli hamasa
od 2 svet vojny robi peklo na zemi a zle len islamsky fanatizmus
nechapem o com tu chces debatovat
izrael sa zacal branit
vojna je vojna a chce to obete
kym gaza napadla a porusila mier uz velakrat , izrael ani raz
ja nehcapem co ty na tomto s polu s erjonou nechapete
stale je mi to zahada
a co tu ty vlastne robis ?? uz nam prezrad co tak tak zaslepuje voci arabbom islamistov ???
co ta s nimi spaja ??

seraa
29. júl 2014

@erjona

mas pravdu tato tema je o inom tka tu prestat sirit tvoje vymyslelene klamstva a radsej sa tu podel o zmiesane-manzsltva - skusensoti a nestrkaj nos do politiky ked nic nevies a ani nechces vediet
bud sa tu bavte o mozcoh a jjedla alebo to nahlasim , lebo co tu siris je snad uz aj protizakonne a uz vobec nie k teme

alice107
29. júl 2014

jasom tiez si vsimla, ze toto je tema o zmiesanych vztahoch. aj ja som sem prispievala obcas. len nechapem, preco debata a linky ako ten z 22. 54 dnes, 14, 29 dnes napriklad len tam namatkovo je o celkom inom. 😕 videla som debatu, tak som bola zvedava, ci niekto nepridal nove skusenosti.ale ako vidim ,nic. skoda.