icon

Neočkovali ma, lebo dojčím - ako to máte vy?

simcika
22. jún 2021

Ahojte,

Nikde nebola žiadna zmienka že predtým než idete na očkovanie musíte ísť za svojím obvodným lekárom alebo gynekológom pre potvrdenie ohľadom vášho zdravia. A tak som sa teda vybrala na očkovanie ...Dali mi však papiere aby som išla za gynekológom alebo obvodným lekárom. Ostala som ako obarená. Aj vy ste mali dnes takéto skúsenosti? (Alebo iné dni)

Vďaka

Strana
z2
evaachesa
22. jún 2021

@tayla babke ani dedkovi by kvapka nestačila 😏 jedine že by ich dlhodobo zásobovala mliekom do kávy ;)

andreagartnerova
22. jún 2021

Ja už mám prvu dávku a dojcim, pekne to majú vysvetlené v mamile, je tam písané o vakcíne, že je to neziva vakcina a dostáva sa do svalu a je priveľká dostať sa do MM a ak áno bábätko ju strávi a v organizme mu nebude fungovať.

simcika
autor
22. jún 2021

@sivana09 vieš čo, musím ísť k lekárke aj tak, tak si vypýtal potvrdenie - no zarázilo má to, keďže mi ešte aj papiere vystavilo, tak už som sa nemohla pohádať. Teraz vraj len mám prísť a nebudem ani čakať ...

simcika
autor
22. jún 2021

@andreagartnerova áno áno, veď ja toto všetko viem... preto má to zarazilo

simcika
autor
22. jún 2021

@lienka.7 no a nakoniec si mala potvrdenie a sla si, áno?

bluka2
22. jún 2021

@strongi odkedy sa ockuju tehotné? Tak vo veľa krajinách ako Anglicko, Austrália, čo viem iba z terminovej skupiny, mne to doporučil lekár v Rakúsku a dala som sa tehotná zaočkovať v Brazílii - tou diptherie tetanus polio vakcínou. Bude to aj vo vela viac krajinách bežná prax...

Strana
z2