Neoprávnená objednávka: Ako sa brániť podvodom?
Dievčata včera večer som pozerala jednu stranku 1ashop , ponukali mi 5% zlavu tak poslala mi email ale potom som ztoho aj vyšla, potom o hodinu mi písali email že daju už 10% zlavu, v noci zas email že už posledne kusy...teraz mi vola manžel že čo som objednala o 9tej rano že objednavka objednana na jeho email, ja že čooo? Však ani pri pc som rano nebola a on praci, proste o 9tej rano sa objednavka poslala len tak 😀 samozrejme su tam len pondelok, tak som písala email...to čo za podvod, pošlu len tak dačo že aj tak to preberiem...to som ešte nezažila..
a pošlú ti to na mesiac? Či odkiaľ majú tvoju adresu, tel. číslo?
Poslali ti mail tak si sa určite registrovala. Možno nejaký uvítací balíček "zadarmo". Choď na tú stránku a čítaj čo si poklikala.
Dievčata, však viem ako treba ojednavať, ja som to neobjednala !! A hlavne nie rano 9-tej...na manželov email? To akože odkial zobrali? Ked som zadala môj email? A Aj ked registraciu objednavku ešte musíš aj potvrdiť... to je dajaka uplna falošna stranka..
oni to proste objednali za mňa..ešte som to nezažila takéto niečo 😀
Tá stránka je úplne zvláštna. Chýbajú riadne obchodné podmienky. Dokonca neuvádzajú ani sídlo firmy. Evidentne sú to podvodníci. Ten e-shop absolútne nesplňa čo predpisuje zákon. Prepokladám, že takto podvedených ľudí bude viac. Ak ti aj príde niečo tak nepreberaj rozhodne.
Hovorí niekto ze nevieš ako sa objednáva? Sa ťa pýtame odkiaľ majú údaje ... ale ako vidím aj čítanie s porozumením robí problém 🤭
Tak buď tam máš platbu bankovým prevodom, a teda odignoruj. Alebo na dobierku a to len nepreberieš. Čo iné?
@bloger
@lenkakravcova písala som tam email... a samozrejme že nepreberiem 😉
@janai1 No neviem kde ich vidíš mne nič neukazuje. Ked kliknem na kontakt je tam toto:AKO VÁS MÔŽEM KONTAKTOVAŤ?Email: info@1ashop.skTel: +421 233 322 910CHAT:Dúfame, že odpoveď nájdete v niektorom z článkov v našom Centre pomoci, ale ak potrebujete podrobnejšiu pomoc, môžete kliknúť na ikonu chatu v pravom dolno
ja len neviem pochopiť, kto tu objednavku proste urobil rano 9-tej 😀 ešte v noci o tretej mi písali na email že už iba posledne kusy maju a o 9-tej už prijata objednavka 😀 ani pri PC som nebola 😀
Pridaj sem tú objednávku.
@bloger MEGASPLET, TRGOVINA PO INTERNETU D.O.O., Gmajna 7, 1236 Trzin, Slovinsko (ďalej len "predávajúci") registračné číslo 6988407000. Spoločnosť je zdaniteľná osoba. Daňové číslo: SI84375493. Riaditeľom spoločnosti je Luka Ropotár. Vstup do obchodného registra: Okresný súd v Ľubľane. Číslo zápisu: 2016/768
Adresa pre vrátenie tovaru:
Megasplet d.o.o.
P. O. Box 377
830 00 Bratislava 3
Kontakt:
info@1ashop.sk
+421233322910
Všetky info verejné a dostupné.
Aj ti zmizli nejake peniaze?
Tak ale je to úplne neprehľadné. Hned ako vstúpiš vyskakuje tá otravná žiadosť o zadanie mailu. Vraj akcia 5 percent. Skôr aby vylákali mailovú adresu. Proste už len vzhľad tej stránky a prehľadnosť je niečo otrasné. Plus takéto praktiky, že vytiahnú od teba nejaké údaje a pošlú ti niečo čo ani nechceš. @janai1
No myslím, že tak skoro jej objednávka nepríde. Podľa fotiek je to tovar zo shein, Ali alebo podobne. Takže kým to objednajú a príde to z Číny.. aj zabudne na to 🫢

Aj si sa registrovala na tej stránke? Myslím ako či si vyplnila adresu a osobné údaje o sebe?