Nepasuje mi žiadna podprsenka
Ahojte, existuje nejaká stránka, kde zistím svoju reálnu veľkosť ktorá mi sadne? Už som zúfalá, podprsenky iba kupujem a vraciam. Po pôrode mám prsia ovisnuté a väčšie, takže vôbec neviem odhadnúť košík. Vždy kúpim typ aj veľkosť akú mám, ale vôbec mi tie nové podprsenky nesedia. Ďakujem za rady.
Nevyzliekaš sa celkom
Pozri astratex, konkrétne podprsenky Spacer 3d. Sú to mäkko vystužené košíčky s kostnicami, prispôsobia sa tvaru pŕs. Ja som mala podobný problém, tiež mi žiadna podprsenka nesedela. S týmito som maximálne spokojná. Objednaj si 2 veľkosti, a skúšaj ktorá sadne.
skús ten astratex... mne pri väčších prsiach vyhovovali triumh podprsenky... ale ak sa zmestíš do veľkosti košíka E, skús Tezenis, naposledy som našla tam čo mi sadli..
Objednavam z aliexpresu, daj vyhladat "beauty back bra" 🙂
Jednu mam aj z new yorker, tu mam tiez velmi rada.. mozes skusit pozriet tam, alebo aj v h&m urcite maju nieco take a vyhoda je ze si ju mozes ohmatat a popozerat (pripadne skusit, neviem ci sa take nieco skusa)
Ja uz by som ine nechcela, tie sportove ani necitis ze mas na sebe 🙂 aj namiesto vrchneho dielu plaviek nosim take..
chápem, možno časom... ja pri mojej veľkosti a tvare si nedokážem kúpiť podprsenku za 10 eur. Ako by som rada... Mne nesedia ani Lindexové. Trčí, vylieva sa, zarezáva, deformuje... A keď si tak spočítam sumy tých zlých čo som pokúpila kade tade, tak tá čo mi sedí je láska mojej hrude na prvý šup.
@kp7333 toto nie vzdy plati. A hlavne nie na velke ovisnute prsia. Mna sa to tiez tyka, preto viem. Hlavne vsade uvadzaju obvody ako na slona a potom tu vahu prs nesu plecia a to je zle. Obvod musi byt akurat pevny. A problem je aj to, ako daleko od seba su prsia a usite kosicky. Ja tiez len odhadom objednavam a v podstate hned vraciam. Vacsinu. Vzdy mi treba mensi obvod ako uvadza tabulka. Este ked su mi ako tak na prsia, tak ja mam tak utle ramena, ze mne to pada z ramien, nech to aj pritiahnem neviem ako. Momentalne mam jednu pozicanu od sesternice z Astratexu, obvod 75, kosik H, ale musim si ju predlzovat tym predlzovatkom, ale aspon kosik sedi a ja teraz kojim 2 mesacnu dceru, takze oni sa aj zmensia, snad aj obvod, ked schudnem.
No a pri tejto velkosti nosit tie "lambady", to je o nicom, aj niektore bez kostic na kojenie su strasne, dokonca aj nevystuzene s kosticami. Iba pricapia tie prsia o telo a namiesto pekneho dekoltu spravia obrovsky vankus kdesi pod hrudnou kostou, takmer na bruchu 🙈.
Najlepsie by bolo, keby v kazdom vacsom meste bol obchod s viacerymi znackami a velkostami, ale naozaj s kosikmi vacsimi ako D-E, nech si to zeny mozu normalne vyskusat. Nie nakupit za 100-vky eur a potom vracat...🙄
No a k teme chodit bez podprsenky sa radsej ani nevyjadrujem. Mne tie prsia zavadzaju, potim sa pod nimi, doma obcas prejdem bez, ale je to des. Ja som este aj mala a tie obrie prsia, och...Tazke a robi sa mi na krku hrb. Chcela by som vediet, kolko vlastne vazia...Bez podprsenky to vyzera naozaj zle a vulgarne. Co by som dala za tie pevne C-ecka, co som mala predtym. Tak 20 rokov spat 😅.
@nevenka presne ako si napísala. Jedna veľká katastrofa, že žena chytí depresie, že nemá nejaké B obvod 60. Je to ako hľadať ihlu v kope sena. Na každej podprsenke niečo nesedí. Raz je problém pod pazuchami, potom je problém zvrchu, tvar, vystuž. V dnešnej dobe ísť a po celom meste si nevedieť nájsť podprsenku, je smutné. Bývam vo Zvolene tu Braffiting ťažko nájdem. Takže musím veriť sama sebe.
@lilianka28 maju take aj na kojenie, uz som spekulovala, ze skusim objednat.
@autorka jo, ja som z BB, tu tiez nic moc. A fakt dat za jednu podprsenku 60 a viac, to je hruza. Uz aj Astratex dobre zvysil tie ceny. Ja osm si kupovala Ava znacku odtial, ale kazda bola kus ina, ani tie velkosti vzdy nie su rovnake, aj ked kupis rovnake cislo. A 75 uz z tej znacky su mi male, ale predlzovatko pouzivam. Dojcim, tak potrebujem casto prat. Z Bonprixu - to mi nedrzalo nic. Mam jednu, ale to na doma.
@zuzuliennka1 no ale ake cislo mas vo vysledku? Lebo ked mi vyjde co ja viem, trepnem 80F, tak v akejkolvek predaj i asi tazko taku kupim...🤔
z bonprixu mi napr. sedi tento strih: https://www.bonprix.sk/podprsenka-s-kosticou/p-...
Ahoj,nečítala som komentáre predo mnou. Myslím si,že by ti lepšie poradila predavačka v obchode. Následne, keď budeš vedieť, ktoré číslo z ktorej značky ti sedí, môžeš objednať aj online. Mne napr.vyhovuje zn.Lisca, poradila mi pani v predajni v Bory Mall. Tá predajňa je už zrušená, ale inde v BA ešte existuje.
@jamimo prosim a kde v Trenčíne ? Ako sa to volá
Ja mám dobrú skúsenosť so značkou C&A, potrebujem malé košíky a široký obvod, tam zoženiem aj 85A, vystužené bez kostíc, majú všelijaké druhy… Už neobjednávam cez e-shop, musím skúšať.
@zuzuliennka1 ja presne tak isto, po rokoch dojcenia len taketo
@nevenka 85E , zatial taku mali vsade, kam som prisla
@richie233 každý má iné nároky a niekto pozerá aj na cenu.Maloktora bežná zena si dovolí podprsenku za 100€,jedna nestačí,takisto sa trepať do Ba z druhého konca republiky.Bonprix je des aj podľa mňa,ale ostatné by som povedala,že o.k.Ty si kupuj značku za 100€,ale možno autorka si to nemôže dovoliť.Ja tiež nie😂
Skus tieto, ja ich mam najtadsej aj po dojčení hoci kojim zas, su do velkosti G, pomerala som sa podla tabulky, na tele nevyzeraju tak zle ako tam(mozem ti foto poslatkeby si chcela)

@jamimo pozerala som tú podprsenku ale je žiaľ cez môj finančný limit. Toľko si nemôžem dovoliť dať za podprsenku