icon

Neplatila som za skákací hrad a matky na mňa divne pozerali

26. sep 2022

Chcem vedieť názor na moju situáciu čo sa stala.. cez vikend sme mali niečo ako jarmok, čiže tam boli aj atrakcie pre deti.. môj syn zbadal skákací hrad, tak že ideme, trochu poskáče.. tak už vošiel dnu a prišiel pán, ktorý prevádzkoval ten hrad že či tam mam dieťa, že dve eurá... Skoro ma vyvalilo 🙃 tak som zavolala dieťa, nech sa ide obuť.. všetci rodičia okolo na mňa strašne divne pozerali.. nejde ani o to že by som nemala tie po***ane dve eura, ale o to, že za minutu max dve skakania pýtajú peniaze... Mala som vyčlenených 20eur, na jarmok, potom išiel na obyčajný karusel tiež za dve eurá... Neviem pýtať peniaze za skakaci hrad kde decko skočí 10x mi príde choré.. len teraz neviem či som nebola za kravu pred tymi rodičmi..

simca06022011
26. sep 2022

@canany presne pre to ani nechodime na tieto atrakcie, ked chceme zabodovat ocko nieco vystreli dcere, ja ju poslem na 1-2 kolotoce, potom si sposobime na autickach nejake urazy stavcov a ideme domov :DDD ziadne ine somariny a labyrinty, a domy hrozy, kt. pamataju este roky 90te, proste nuda a rychlo sa to prejde nestoja za tie peniaze. A to nie som drzgros :D radsej si kupime nieco domov za tie desiatky eur...

mandzula
26. sep 2022

Je to atrakcia ako kazda ina a nevidim dovod, aby bola zadarmo. Zadarmo byva v pripade, ze si ju objedna obec, mesto alebo firma na nejaku svoju akciu a zaplati ju.

nikynike
26. sep 2022

Ten popis mi sedi na jarmok v Novej Bani. Ci?

lunake74
26. sep 2022

Autor....Ak bol zadarmo, tak si ten hrad prenajalo mesto a zaplatilo priamo prevadzkovatelovi.

janage
26. sep 2022

Mne príde normálne sa najprv spýtať ostatných rodičov čo tam boli, či je atrakcia zadarmo alebo platená .
Tak ako mi príde normálne zaklopať keď niekam vstupujem, pozdraviť a ďalšie veci.
Nabudúce si vec over a urestríš si trápne chvíľky.

autor
26. sep 2022

@janage oukej, beriem na vedomie, vďaka za názor

canany
26. sep 2022

@simca06022011 tento labyrynt tu bol prvykrat, netusila som, co to je za zazrak
Mam sice cez 40 rokov, ale tak clovek sa uci cely zivot 😅
Aspon ze podpecniky boli vyborne

ropucha6
26. sep 2022

Tak ja by som asi tiez prevracala ocami ako tie matky 🙂 ale tak nabuduce uz budes vediet, ze taketo atrakcie vacsinou zadarmo nie su, ci je to vela/malo, to nech si kazdy posudi podla seba.

luccija
26. sep 2022

No tak stalo sa...ja by som to zaplatila, ale ty si sa rozhodla inak.Moze Ti byt jedno ako ostatne zeny pozerali.A nezabudaj deti su najlepsi biznis😀
Aj u nas sa raz plati, raz nie.Niekedy to organizuju hasici pre potesenie deti, druhy x podnikatel.
Tiez si myslim, ze by to mal mat oznacene kolko sa plati a hlavne dat blocek co je u nas stale scifi

elizabet173
26. sep 2022

netrápilo by ma, či som nebola za kravu pred ostatnými mamičkami, ktoré zaplatili, viac by ma trápilo, že som bola za kravu pred vlastným dieťaťom

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamusa123456789
26. sep 2022

Ach jaj... By som sa podzem prepadla, kebyze to dieťaťu nezaplatím...mam 3 deti a napriek tomu tam idú.. Aj 2-3 razy...ved tam idem predsa sa zabaviť a nie aby sa dieťa pozeralo na rodičov ako chlastaju a vyzerajú... Ide sa hrad, kolotoč kúpi sa hračka každému ak chcú a ideme domov všetci spokojný, lebo radosť v detských očiach je na nezaplatenie... Tak skus nad sebou trosku porozmýšľať

autor
26. sep 2022

@mamusa123456789 zamyslím.. nabudúce nebudem na jarmoku chlastat ❤️

mamusa123456789
26. sep 2022

@mamula20 treba ísť na kolotoče do zábavného parku, minies rovnako a kotocujes celý deň na kotococh trosku inej kategórie

mamusa123456789
26. sep 2022

Ja nehovorím ze je tvoj prípad, ale vidieť tam takých kopec, dokonca takých aj poznam, síce nechlastaju, ale len vyjedaju a deťom nič, lebo by si mohli ublížiť, ani hračku, lebo sa majú s čím hrať, ale keď prídu do stánku z jedlom tak kúpia všetko čo chcú a deťom nedajú, lebo však nezdravé, takže áno urobila sprostosť ze si mu to nezaplatila, radšej ste si mali ty z mužom odpustiť niečo, keď ste mali konkrétny rozpočet na míňanie, lebo radosť v detských ockach je lepšia ako cukrová vata, pečená klobása, hranolky,... A je jedno ci ma dieťa 2 roky alebo 7,takže budúci rok budeš vedieť alebo si vyčlenís na minutie 22e

autor
26. sep 2022

@mamusa123456789 písala som do komentu vyššie že bol na autodrone, detskej manéži aj na loďke, dostal aj balónik, aj sladkosť.. tak nerobte zo mňa obludu, za to že som ho stiahla z hradu, na ktorom by skakal maximálne dve minúty, ktorý nebol označený že stojí dve eurá.. tie hrady boli vždy pred koronou V NAŠOM MESTE ZADARMO....ale vážne si vyprosim aby niekto robil zo mňa alkoholičku. A neviem ešte čo.. akože pardon. Bola som tam s tromi deťmi. Nepijem nefajčím a naozaj dávam pozor do čoho dám peniaze.. skákací hrad to veru nie je..

autor
26. sep 2022

@mamusa123456789 a nebola to ani klobása, ani hranolky..ale sladke pukance a varená kukurica pre dotyčného syna.. s mužom sme si nedali nič.

evica17
26. sep 2022

Byt tebou tu to neriešim,nájdeš tu len málo pochopenia a ešte ta aj zhodia lebo nedovolia dieťaťu skákať na hrade a oni by ho nestiahli z tade keď už tam bolo. Urobila si tak ako si chcela a ako bolo podľa teba správne, a aj keby nešlo tvoje dieťa na žiadny kolotoč tak sa mu svet nezrúti,nemusí mať všetko. My sme ako deti chodili len kolotoče pozerať,nikdy sme sa nevozili,ak nerátam asi 3 krát za celý čas čo sme boli deti,lebo naši n také somariny peniaze nedávali. Nikdy nám nekúpili balón a ani hračku z jarmoku, Max turecký med.
A od 14 rokov nám dávali n jarmok 2-5 eur a sami sme mohli kúpiť čo sme chceli. A nemám žiadnu traumu z toho že som sa na jarmok chodila.len pozerať.

autor
26. sep 2022

@evica17 máte pravdu, nemá ani význam sa tu obhájiť.. ale nech si kopnú takto na pondelok do "hlupej kravy a ešte aj alkoholičky ktorá vyžiera a nedopraje deťom". Pekné nálepky. končím 🙏

soldi
26. sep 2022

@simca06022011 ano. Asi to tak bude. Ja sa vzdy dopredu informujem lebo pri styroch detoch sa taketo srandy vedia riadne predrazit 😀

lenqua_12325
26. sep 2022

@evica17 možno nemáš traumu, ale je to strašne smutné.
Ak nemám peniaze, radšej tam nejdem.
Keď som bola dieťa, naši tiež nemali navyše ani halier.
Mama robila čo sa dalo.
Radšej nás zobrali tam, kde sme sa zabávili zadarmo.
Nemuseli sme kukať ako niekto vyjedá dobroty alebo sa zabával tam, na čo naši nemali.
Keď boli kolotoče, dostali sme od starkej, od tety niečo dala aj mama a previezli sme sa. Išlo sa.

evica17
26. sep 2022

@lenqua_12325 nevnímala som to nejako smutne. Proste sme šli na jarmok, tešili sa na túre kymed alebo inú sladkosť. Pozerali sme koncerty. Prečo by sme tam nemali ísť ak naši nemali/nechceli dať peniaze za tie veci čo tam boli ? Zabávať sa dá aj inak ako na kolotococh a pod. Aj cirkus ak prišiel tak sme naňho nešli ale išli sme napr pozret zvieratká, čo tam mali okolo plotu , iba asi raz nás vzali do cirkusu.a vždy sme sa tešili keď prišiel, čo sme mohli okolo kukať zvieratká. Deťom veľa netreba, iba tu čítam ako tie deti všetko máju, všetko im kúpia...

lenqua_12325
26. sep 2022

@evica17 aj nás zobral otec na cirkus. Mama bola vtedy dosť chorá. Veľmi sme sa tešili 🙂 robila sa strecha na dome a spali pod holým nebom, ale na ciskus nahrabali pár korún.

katka1389
26. sep 2022

Nikde nemas zadarmo hrad,všade sa platí.Okrem súkromných akcii,Dokonca som zažila že stál aj 3€....

prasiatko30
26. sep 2022

My vzdy ako ideme na nejaky takyto jarmark tak pred odchodom sa stanovi limit - bud penazny alebo 3atrakcie a dost - nikdy sme nesli tak, ze co vyda a hlavne deti musia o tom limite vediet - nie ze ty si povies sama pre seba dneska mam limit 20€ a hotovo. Ja som decka postavila do pozoru a vysvetlila - kazde mate 3atrakcie ako si to rozhodite je vasa vec, plus este nejaka cukrova vata a nejaka drobnost fakt, ze za 1€ a mala som jasne, ze vsetky atrakcie, ktore sa nachadzaju v dohlade jarmoku su platene - pokial teda nie su vypisane v programe mestskeho uradu ako bezplatne. My aj ked sme chodili s inou rodinou tak sme sa dohodli zvycajne na rovnakom limite aby potom nebol problem, ze hanicka s jankom mozu a oni nie😂😂😂

dominikaorth
26. sep 2022

Ten skakaci hrad ma niekto povinnost prevadzkovat zadarmo? 😂 naklady na zakupenie, elektrina, pripadne opravy, doprava na jarmok, clovek ktory ho obsluhuje, poplatok za to ze moze na jarmoku byt…. Ja neviem, chapem ze to moze niekomu pripadat vela, ale urcite nijaky “sukromnik” nebude na jarmoku robit charitu

evica17
26. sep 2022

@lenqua_12325 no vidíš, aj naši nás vzali, ale nie každý rok čo chodil cirkus. Iba raz.

autor
26. sep 2022

@dominikaorth zjavne ste necitali všetky moje komenty..nejdem to už vysvetľovať ani sa opakovať.

derdia
26. sep 2022

Spravila si podla seba, moze ti byt jedno, co si kto mysli.

jannette1986
26. sep 2022

@elenka.k presne, my sme 5 ti a 2 hodiny na detvianskych slávnostiach nás vyšli na 150e. Deti sa zabavili, dali sme si rýchle občerstvenie a toľko peňazí fuč... Rátali sme s tým...