Nepochopiteľná drzosť mamičky z Modrého koníka
Ahojte. Týmto príspevkom chcem len zdieľať svoju skúsenosť s jednou mamičkou z MK. Nikdy som sa ešte nestretla s takým primitívnym správaním. Táto nemilá skúsenosť začala tým, že jedna žienka mala tu na stene napísanú prosbu – nevedela zohnať jeden kus tých hračiek/hmyzu z Kauflandu, ponúkala poštovné aj odmenu za tú postavičku. Nikto jej nevedel ponúknuť ten druh, čo hľadá. Ja som ho mala náhodou doma. Napísala som jej ochotne súkromnú správu a dohodli sme sa.
ONA – „čo za to“, odkúpim, zaplatím, pošta
JA – poštovné nemusíte platiť, doveziem osobne, teda manžel v rámci pracovnej cesty
- za postavičku platiť tiež nemusíte, veď čo by som už len za to mohla pýtať, som rada, keď to iné dieťa poteší, ja mám ešte malé dieťa, ktoré sa s tým len hrá, nezbiera to do albumu
- a tiež som jej napísala, že jej vďačne pribalím aj ďalšie postavičky, nálepky a tetovačky.
S tým, že malá drobná sladkosť poteší. Nič viac.
A ona, že jasné, dobre, súhlasila. Večer predtým jej píšem, že nech ešte pošle mobilné číslo a že všetko už má pekne zabalené v obáločke, to čo chcela aj ďalšie druhy hmyzu som jej pribalila navyše, zajtra to môj muž odovzdá jej mužovi. Odpoveď bola, že super, niečo mi za to nachystá na výmenu, nejakú tú čokoládku, sladkosť. Dohodnuté. Poobede mi píše manžel, že vec odovzdal a ... jej muž len prišiel, zhrabol obálku s vecami a odišiel.
Mne normálne vyhodilo ističe. Chápete??? Tu nejde o tie vecičky, či drobnú sladkosť čo sľúbila ... ja som to vďačne ponúkla a urobím to znovu, keď niekto bude niečo potrebovať, ale tu ide o jej správanie. Nestretla som sa s tým, aby niekto niečo pre mňa urobil, niečo mi daroval a ja len zhrabnem a idem preč. Pri všetkej úcte, to robí len môj pes, keď mu dám pamlsku. A ona je učiteľka v MŠ! ... ona vychováva deti a elementárna slušnosť nikde. Napísala som jej správu, že takéto správanie som nečakala a je pre mňa absolútne nepochopiteľné, ale vzhľadom na jej preukázanú úroveň ma samozrejme ignoruje. Som v šoku, v podstate necítim hnev, ja jednoducho nechápem. Mňa by hanba fackovala. Stretli ste už niekedy s takým hlúpym správaním???
Čo keď sladkosť zjedol jej muž, ale vtedy by ti aspoň odpísala.
Zrejme skor zauradoval muz, mozno bol nasraty ze musi preberat jej "hovadiny" ona mozno nereaguje lebo sa hambi.
nadobrotu nazebrotu... bolo to pekne od vas, ze ste chceli pomoct, jej chlap je ocividne sedliak, a aj keby sa stal omyl (ze vam zabudol odovzdat sladkosti) tak ona sa zo slusnosti mohla ospravedlnit... no a taketo kravy sa staraju o nase deti... ale vlastne ja som este ani nestretla normalnu ucitelku v MS 😅
Aj ja si myslim, ze mozno muz ani nevedel, ze ma dat nejaku sladkost... skoda, ze neodpisuje. Aspon by si vedela ako to bolo..
stretavam a uz sa ani nerozculujem.
@liljana hej, niekoho proste baví urobiť druhému radosť. A aj keď sa stretne s podobným neslušným správaním, tak to urobí znovu ;)
Poučenie do budúcna, nabudúce si nerob veľké starosti ak niekomu niečo darujes. Bud si príde zobrať sam alebo smola....
A úprimne keď si si už dala tu námahu sa tu po sťažovať mohla si ju tu označiť a dat jej možnosť sa vyjadriť a nemusela si písať ako anonym keď už teda niečo k tej elementárnej slusnosti
Možno by sme počuli aj druhú stranu ze jej muž pozdravil, poďakoval a aj sladkosť odovzdal, len sa k tebe nedostala
ten muz nepovedal ani dobry den, dakujem?
Mne to skôr pripadá, že ten muž bol naštvaný že musí toto riešiť, nedávala by som vinu jej, pravdepodobne je to nejaký hulvát
Ja buď robím niečo ozaj nezištne alebo nerobím a nemusím sa oduvať. Ohovárať tu niekoho, čo zabudol alebo hocičo sa mohlo stať, že nepribalil čokoládku...😂
Možno je to jedna z tých, čo nezvolila najsprávnejšie otca svojich deti. Kašli na to…
Nam sa stalo zas, ze sa tulal po dedine psik. Nejaka draha rasa.. pobehoval po ceste. Tak sme ho zobrai k nam.. zhanali sme starostku, ze co s tym psikom. Nevedeli sme komu patri.. dala som prispevok fotku na Fb. Ozvala sa pani, ze je to ich pes a pride ponho manzel z prace. Tak sme ho mali pol dna doma a pritom doma 3 dalsich psov 🤣 dosiel pan, zhrabol psa.. ani bu ani mu. Nahulakal nanho a hodil ho do auta.. tiez som bola prekvapena, ze ani dakujem ani nic.
Toto su veci, co ma v danom momente rozrusia, ale to je vsetko. Zivot ide dalej. Nic sa nestalo a nie je co riesit.
@gabika128 tak ju ta reakcia prekvapila. Tiez si dala namahu to zabalit a vsetko prichystat. Mohla to vyhodit do kosa ale chcela niekoho potesit. Plus cesta.. ci aj isiel nieco navyse. Ale patrilo by sa napisat spravu a vysvetlit ako to bolo. Ked nechcela dat cokoladu mala rovno napisat, ze nema o to zaujem.
@selest tak už len zo slušnosti by som sa ospravedlnila za muža. Nech vie, že nie som hulvát aj ja. Ak by to bolo tak, že za to môže on. A aj keby som bola nasratá, tak ten druhý za to nemôže, podám sladkosť a padám preč.
@slniecko66 veď to, že patrilo by sa napísať. Hneď by to inak vyzeralo.
@slniecko66 presne, nemusela to robiť, chcela niekoho potešiť. Bez čokoládky jej to asi potešenie neprinieslo 🤔
@gabika128 len oni sa dohodli na cokolade. Tu ide o to.. sama sa pytala co za to.
mozno to len jej muz nevedel, alebo si sladkost zabudol doma vziat. ako nehadzala by som to hned na danu mamicku. proste stalo sa
blbé je že sa ani neozýva 🙊 ja som tuším nikdy nezabudla niečo dať na oplátku (alebo si to aspoň nepamätám) no mne sa napr.stalo že som v lete dala roztopenú čokoládku 🙈😂 ja osobne by som si o tej druhej pomyslela či jej nesibe ale tá druhá mamina sa zasmiala a povedala že budú mať polevu na koláčik 👍 nielenže mi niečo darovala ale ešte mi aj svojou reakciou zlepšila deň!
Ľudia sú proste nevďační, čo narobíš. My tiež sme poslali veci vzdialenej rodine, lebo nemajú peniaze, bola tam kopa vecí pre deti aj do školy, aj na oblečenie a ešte aj pošta drahá, lebo to bolo ťažké a oni ani nepoďakovali. No pomyslela som si svoje a idem dalej. Nabudúce dám radšej niekomu inému.
no keby môj muž mal robiť poštového holuba..tak by ma niekam poslal....
@irusa tak robil postoveho holuba pre svoje dieta.
A neviem no moj muz chodi aj na postu, poposiela mi balicky a nikdy ma nikam neposlal 😁
@sense ku mne nedostala? akože ju zjedol môj muž? :D :D :D a k tej slušnosti, no práve preto som nenapísala jej meno, aby som ju nezahanbila ... aby sa mohla brániť? brániť niekto kto nie je označený a jeho meno nepoznáte? je to kľudná diskusia o nepochopiteľnom správaní ľudí, nie lynč danej osoby
@slniecko66 a čo robí tvoj muž ????
Nabuduce, ked budes chciet darovat, tak daruj, nevymienaj za sladkost. Ludia su rozni.
@irusa ako to myslis co robi? V prvom rade ma nikam neposiela... 🙃😂

Jej muz asi nevedel, ako ste sa vy dve dohodli ... 🙂 Ze niekoho bavia taketo "ksefty". Chystat, balit, posielat muza ... a pisat potom este 1 stranovu staznost. 🙂 Predychaj, nalej si vinka a kasli na to.