icon

Nepokazí sa svadobné víno?

8. apr 2022

Ahojte , nemám s tým žiadne skúsenosti, preto sa skúsim spýtať tu. Snáď mojou otázkou nikoho nenaštvem. 🙃 Jedna sa o malinkú svadbu (7 ľudí) a víno ako výslužku. Máme nakúpené zelené sklenené fľašky, dnes sme priniesli v 5L fľašiach víno že to prelejeme . Moja otázka znie že to víno sa nezkazi ? A korkové štuple sa mi podarí zatlačiť úplne ? Ďakujem

Strana
z2
saxana000
9. apr 2022

@viestta nemyslim si ze tu ide o to aby si vinko vystavili ale vela ludi chodilo na svadbu autom to vino je vlastne pre soferov aby si mohli sosnut potom doma na zdravie novomanzelov neviem kedy to zludovelo ze kazdemu krabicku zakuskov a flasku vina aj tym co sa nacecaju na svadbe jak spongie asi na popravku na druhy den. A uplne chore este den dopredu to rovazat 🙈
A co vobec nechapem ten novy mores darcekov cco dorazil k nam tie klucenky šalky hlinene srdiecka kde je Misko a Zuzka naveky spolu lebo urcite si to na kluce dam 😂😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
saxana000
9. apr 2022

@viestta ked je dobry DJ tak mi sutaze nevadia ked toho neni na 3 hodiny napriklad topankovy kviz sme mali aj my .tieto fotoprojekcie s priblblym komentarom som zatial nikde nezazila..ale to asi zalezi od nevesty a zenicha co chcu a. Co nie

Strana
z2