icon

Nepríde vám divné, že Dion nehovorí?

15. dec 2024

Nepríde vám divne že Dion v jeho veku nehovorí?

Strana
z2
anonym_496b1b
30. aug 2025
@anonym_4d0c3d

@anonym_496b1b no keď som videla túto tému mi napadlo, že asik tam dačo je, čo si ľudia všimli a bum - rok stará téma....azda sa to nejako rozbehne, hoc to skriekanie a nejaké prejavy, hmm ...ja neviem to im príde normálne? Ja by som zbystrila keby sa mi dieta prejavuje takto

@anonym_4d0c3d - hej len škrieka a prejavy ako pred 1 rokom, asi nechce na verejnosti davat dignozu, otazka je ako a kolko sa chlapcovi niekto cez den venuje

anonym_90a4d9
30. aug 2025

Každé dieťa je iné a naozaj sa nedá z pár sekundovych videí usúdiť či je dieťa v poriadku.ja si myslím že keď aj malý má nejaký problém tak ona není povinná to riešiť s verejnosťou.kamoskin syn sa rozrozpraval až v škôlke,môj malý je starší od neho aj rozprával skôr a dokonca môjho dobehol a rozprával čistejšie ako moj.s tým mojim som musela chodiť aj na logo.teraz majú druhého syna a ten tiež v troch rokoch moc nerozprával.tersz som s nimi nebola dlhšie tak neviem ako je na tom. Každý by si mal hľadieť svojho

anonym_496b1b
1. sep 2025

on uz tusim bude mat 4 roky, dnes ako ho rvala do kočíka, už sa tam ani nevmesti

Strana
z2