icon

Nepríjemná skúsenosť s obsluhou v kaviarni

12. feb 2025

Dnes som bola v kaviarni, kde nechodím často. Objednala som si kávu a potom som ešte čašníčku dostatočne poprosila o ďalší nápoj. Po cca hodinke som sa rozhodla kaviareň opustiť a šla som zaplatiť k baru. Slečna (bola to tá, ktorá ma aj obslúžila) mi povedala sumu, zaplatila som a odišla. Hneď ako som opustila kaviareň, som si uvedomila, že to bola riadne prešvihnutá suma. Minimálne o 2€ slečna pýtala viac. Nechodím tam pravidelne, čašníčky vôbec nepoznám ani ony mňa, takže ma neprekvapuje, že nabrala odvahu. Ide o akúsi sieť kaviarní, v jednej z nich som ešte nedávno pracovala aj ja, takže ceny sú mi veľmi dobre známe (aj ak by nie, boli uvedené v ponuke, ako vždy nie?). A práve o to viac ma to neskutočne zarmútilo, ja som nikdy nič také neurobila, nikdy som nezneužila, že zákazník nevyžaduje bloček. Zaujímavá skúsenosť po tom, čo som tam sedela nad učivom sociológie a pohltila sa do myšlienok, ako by som ja mohla prispieť do riešenia sociálnych problémov (veľké ambície, ja viem).

Strana
z3
kittie44
17. feb 2025

Mne sa stalo ale iné. Mne predavačka naúčtovala 50ks pečiva a 20 ks iného pečiva a ja som si nejak nevšimla. A o 3 dni keď som sa vrátila nakúpiť mi ta istá predavačka vrátila takmer 30 eur ak si dobre pamätám, že ona si pamätá ze to mne toľko nablokovala:D potesilo 🙂

Strana
z3