icon

Neprišla mi objednávka z Nextu

fairynika
21. mar 2012

baby uz sa vam stalo ze ste objednavali z next veci ale z ich stranky a tovar vam neprisiel??mne ano a neviem co mam robit pisala som im asi 10 emailov a neozvali sa mi vobec... 😒 😒 aj sa im volalo a nic co mam robit?

Strana
z2
cecilia87
4. apr 2012

Dobrý deň, mám podobný problém. Objednala som si zo stránky vo štvtok 29. marca, ale mne neprislo ani potvrdenie objednávky, ale peniaze z účtu mi boli stiahnuté. Stále očakávam, či mi tovar nepríde, keďže 3 dni od objednávky uplynuli až včera. Skúšala som nájsť aj nejaký kontakt na next, nasla som len nejaké zvlastne čísla, o ktorých pochybujem, že by boli slovenské. Zatiaľ som poslala mail, na ktorý mi nikto neodpisuje...
Prosím o radu, lebo ma už porazí 😉

fairynika
autor
15. apr 2012

@cecilia87 dobry den tak to je cudne ze neprisiel ani potvrdzujuci email, zadala ste dobru emailovu adresu?zavolajte na toto tc-0233456393 je slovenske ale hovoria iba po anglicky..mne na maily odpovedali az po dvoch tyzdnoch asi na tie by som sa nespoliehala...treba zavolat tym sa to hned vyriesi treba vediet datum objednavky a oni to pozru pripade sa skontaktuju so skladom....potom dajte vediet ako ste dopadla....

fairynika
autor
15. apr 2012

@cecilia87 aha teraz pozeram ze ste to pisala davnejsie ako to dopadlo?

nicolina
19. apr 2012

Prosím vás neobjednáva niektorá z vás na "zákazku" z nextdirect.com?

anihra
23. apr 2012

Objednávala som viac vecí z Nextu, do 2 pracovných dní mi prišla zhruba polovica objednaného tovaru, ale neviem čo je so zvyškom objednávky. Peniaze mi zatiaľ nevrátili, ani neposlali mail, proste nič. Neviem čo si mám o tom myslieť. Stalo sa to už niekedy niekomu z vás? Že by vám poslali len časť vecí? Som riadne nasr...lebo z Nextu objednávam už dosť dlho a zatiaľ bolo všetko OK a teraz toto. Bola to objednávka za dosť veľa peňazí, tak mám aj strach, že ako to dopadne...

fairynika
autor
11. máj 2012

@anihra mne sa to stava velmi casto aj teraz naposledy sa mi to stalo treba zavolat priamo k nim aby to zacali riesit inak sa nikam nepohnes proste oni to dovtedy neriesia...kazda 3 objednavka je u mna taka ze mi nieco chyba a musim tam volat teraz naposledy saty za 36 euro neprisli a neboli ani v liste objednavky iba v tom na maily tak v pondelok im tam volam predtym vankus mi jeden nedodali atd..niekedy som dost znechutena 😒 😒

anihra
17. máj 2012

@fairynika no nakoniec to dobre dopadlo, objednavka prisla rozdelena na dve casti, ta druha cast prisla asi o 2 dni neskor, na prvej fakture bolo upozornenie takymi malickymi pismenkami, ze to pride rozdelene, ja som si to nevsimla. Ale aj tak problem pokracoval, pretoze som objednavala manzelovi oblek za pomerne vysoku cenu a prislo mi poskodene sako- ale poskodene uplne strasne, roztrhana latka na prednom diele, viditelne to bolo este ked to bolo zabalene. Mne to pripadalo, akoby to skusali, vsak na SK sme sprosti, nechame si roztrhane sako... Tak som to musela reklamovat, posielala som to naspat postou, stalo ma to 19 eur, ale asi za tyzden mi vratili peniaze. A pre mna je poucenie take, ze s objednavanim z Nextu som skoncila. Uz len osobne v kamennom obchode. Stalo ma to riadne nervy, uz nikdy viac. A to som doteraz objednavala pomerne casto a vzdy bez problemov do 3 dni som mala tovar doma. Ale ako to tu tak citam, bezproblemove vybavenie objednavky je skor vynimka.

fairynika
autor
17. máj 2012

@anihra to je strasne neviem co sa tam deje mne sa stratila objednavka tu som mesiac vybavovala potom nedodali tovar..no hroza ale zatial tovar neprisiel poskodeni vdaka bohu...take vysoke az bolo postovne??

olifcek
17. máj 2012

@anihra mam kontakt na kocku, ktora si to nechabva poslat k sestre do londyna a odtial na slovensko ;) skoda koncit.. najma, ked to kupit o dost lacnejsie, nez v kamennom obchode 🙂

dokonca je to vraj niekedy ina kvalita, nez ta, ktoru dostavala na slovensko... ze lepsia...

anihra
17. máj 2012

@fairynika no veru, postovne bolo riadne mastne, napchala som to do uplne malickej krabicky, balik nevazil ani 2 kg, myslim, ze to bola najnizsia mozna sadzba za balik do Anglicka. Cez GLS by to bolo asi lacnejsie, ale cez kuriera som v zivote nic neposielala, ani neviem ako sa to robi...Keby to nebol oblek, tak na to kaslem, ale ten oblek stal 220 eur, tak sa mi to oplatilo vratit aj ked s takouto stratou.

anihra
17. máj 2012

@olifcek Viem, ze su baby co takto posielaju veci priamo z Anglicka, aj som tak par krat cez mimibazar objednavala, ale vacsinou to trvalo dlho, niekedy aj 3 tyzdne az mesiac a mne sa nechcelo tak dlho cakat. Preto som bola nadsena, ze priamo z Nextu to pride za 3 dni, aj ked je to o nieco drahsie. Zase nezvyknem objednavat za vela penazi, tento oblek bol vynimka.

fairynika
autor
17. máj 2012

@anihra to bola fakt pecka...tam maju krasne ale drahe obleky skoda ze poslali tak poskodeni ako nechapem ako si to mohli aj dovolit mne raz poslali spinave topanky...drzost z ich strany clovek od nich objednava za nie male peniaze a chovaju sa takto 😢 😢

olifcek
17. máj 2012

@anihra tato baba to objednava raz dva a raz dva dorucuje 😉

katjuschka
13. sep 2012

Musim sa aj ja pripojit s negativnou skusenostou. Objednala som vecicky pre babatko, ktore rychlo rastie a uz 10 dni nic, ani pismenko, iba peniaze si zobrali. U mna to teda bolo prvykrat a naposledy!!!

fairynika
autor
30. sep 2012

@katjuschka treba im tam zavolat..poslednu dobu su nespolahlivi mne maju vratit peniaze za 4 veci za dve vratili a za dalsienie cakam a 3 dni nic ...

katjuschka
2. okt 2012

Nakoniec mi odpisovali do 24 hodin. Ked som sa stazovala, povedali, ze vecicky mi uz posielaju. Ale znovu nic, tracking number bolo zle. Zrusila som teda objednavku s tym, ze mi poslali peniaze naspat. Cela tahanica na mesiac...

fairynika
autor
28. nov 2012

baby stalo sa vam v next ze vam len tak stornovali objednavku??platim tou katrou beznne a dnes mi vystornovali dve objednavky a nepovedia preco 😒 😒 😒

mari22
14. jan 2013

Skusali ste este niekto objenavat z nextdirectu uz je to v pohode alebo su s tym stale problemy?

bilstein
23. jan 2013

ahojte baby,hladam maminu s menom B.Solčanská ktorej neprisla objednavka z nexdirectu?diky ozvite sa

bemimi
17. feb 2013

Ahojte, je tu niketo okrem mna komu neprilsa objednavka z Nextu, objednala som este v januari, po 3 tyzdnoch mi slubili vratit peniaze do 3 dni, ale doteraz mi nic nevratili, ☹ bola to vyssia suma tak mam strach, ci mi ich skutocne poslu.

fairynika
autor
23. feb 2013

@bemimi ahoj ako to dopadlo vratili?mne opat stornovali tovar a uz cakam 6 den kedy vratia peniaze a nic aj to mi teraz napisali co mi vlastne stornovali ☹ aj sa mi stratil tovar tak aj tam cakam peniaze no cele zle dokopy cca 200euro.. 😒 😒 😒

jankatt1
1. mar 2013

Ahojte!Ja mám tiež problém.Objednávala som v stredu, nič mi neprišlo zatiaľ, no prišiel mi len potvrdzujúci mail, kde bolo napísané aké vecičky som si objednala, žiadne číslo objednávky, nič iné...
Myslíte si, že keď mi to potvrdili, avšak nenapísali číslo objednávky podľa ktorého to možem sledovať, príde mi tovar?
Ďakujem!

andelok
11. mar 2013

Baby, stalo sa vam uz, ze ste objednali z nextdirect.com, peniaze vam strhli, ale neprisiel ani potvrdzujuci e-mail? vdaka!

dada0208
24. júl 2013

@andelok Ahoj 🙂 Viem že je to starší príspevok , ale mam ten istý problem že mi peniažky odišli z učtu ale neprišiel žiadny potvrdzujuci mail..Tak sa ta chcem spýtat či ti prišla objednavka v poriadku..Dakujem za odpoved

andelok
24. júl 2013

@dada0208 Ahoj, no nakoniec mi neprisla. Pisala som tam a neevidovali odomna ziadnu objednavku, hoci peniaze mi strhli. Ale moja banka ich mala ako kebby iba u seba (kedze Next nepotvrdil objednavku). Cize som musela objednavku spravit este raz, este raz som aj zaplatila - vsetko bez problemov. A tie strhnute peniaze mi banka do 30 dni vratila naspat na ucet. Akurat ze som musela komunikovat s bankou aj s Nextom. Ale uz som si vsimla, ze sa stalo babam tu na Konikovi, ze im sice nic nepotrvrdili, asle balik im prisiel. Skus asi chvilu pockat a potom to ries.

dada0208
24. júl 2013

@andelok Dakujem krasne za odpoved 🙂

lucuska22
9. okt 2019
Strana
z2