icon

Neschopná vodička

dorotka202
20. jan 2016

Pisem tu,lebo sa potrebujem vyrozpravat.Nikdy som si nemyslela ze spravit vodicsky taky problem.tak idem k veci.dnes som nespravila druhu opravnu skusku.prvykrat som presla kuzel.dnes zas jazdu.a pritom som mala pocit ze idem dobre.az ked sme zastavili policajtka vymenovala chyby.dvakrat mi zdochol motor.nedala som raz smerovku a akehosi vodica som ohrozila.no konec.citim sa ako najvacsia hlupana.hocijaky cigan ma vodicky.ja viem ze si mozno pomyslite ze ked niesom schopna spravit skusky tak nech chodim busom.ale kolko soferov spravi skusky a potom soferuju ako blbci.ja som hrozna tremistka,roztrzita.ale viem ze keby som jazdila s manzelom tak mi to pojde dobre.som uplny blbec.muz sa na mna chmuri.ved aj chapem.tolko penazi do toho islo.ja ani nepoznam nikoho kto to nespravil na druhykrat.som asi osprostela na tej materskej.len tolko som chcela.dakujem za precitanie.

Strana
z2
vonava007
2. mar 2016

@dorotka202 jupiiii.......blahoželám🙂

kenzom
5. mar 2016

Vodičský som si robila 20rokov dozadu ako pubertacka na dedine/ potom som 20rokov nejazdila/začať s de kom na zadnom sedadle v bratislave bol horor~ nevzdala som sa ani manžel, ktorý so mnou rok jazdil ako spolujazdec s rukou na ručnej brzde/ tiež som si myslela že som úplný pako/ ale to je stres a zodpovednosť~ len neprestan jazdiť~ každý deň hoci len pár km/najprv trasu do obchodu alebo čo najviac potrebujes~ ziskas istotu a kľud. ...

margaretka_9
5. mar 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@kenzom tak to mas pravdu je to riadna zodpovednost a mal by si to kazdy uvedomovat

Strana
z2