icon

Stres počas tehotenstva. Ako zvládnuť úzkosť

Včera o 12:02

Ahojte baby , som tehotná v 4 týždni a prežívam strašnú úzkosť a ,stres som tiež prežila ale že strašný , v štvrtok som mala záverečnú skúšku z vodičáku praktickú,no to keby ste videli čo ja som tam prežila kým som čakala kým pôjdem odjazdiť, ja som nastúpila do auta ja som bola úplne mimo celá som sa klepala no proste som ostala vygumovana skúšku som nespravila idem na opravné koncom júna , a od štvrtku to mám stále v hlave stále nad tým premýšľam či nespravím zase banku chybu a neprejdem ,srdce mi búši plačem už sama som na seba nahnevaná , mysliste nieco na upokojenie by som mohla aj v deň skúšky by som chcela lebo ja už taký stres zase prežiť nechcem , prosím mala ste niektorá niečo podobné ? Ak áno napíšte mi ako ste s tým prešli čo mám robiť aby som na to nemyslela stale či prejdem či zase spravím chybu no neviem si dať rady ,😥 za každú radu budem vďačná

anonym_d158d1
Včera o 12:05

ak myslíš oblbovák tak ten nedoporučujem. Nie kvôli tehu, ale kvôli tomu že s oblbovákom sa jazdiť nesmie.
To je ako alkohol.

anonym_d158d1
Včera o 12:06

začni dávať magnézium. to by mohlo pomôcť.

anonym_e6cf77
Včera o 12:16

To si vzdy mala taketo pochody pred nejakymi dolezitejsimi udalostami? Lebo normalne to nie je a pochybujem ze to sposobuje tehotenstvo v 4.tyzdni. Brala si nejake lieky vtedy?

januska12323
Včera o 12:36

@anonym_autor isto v 4. týždni? Stres si vyrábaš sama, nič strašné sa nestalo. Nacvič si jazdu s niekým iným na prázdnom parkovisku. Nemôžeš pri každej blbosti stresovať, čo budeš robiť s dieťaťom?

domkakvet
Včera o 12:37

@anonym_autor nestresuj sa, ak nespravis nic sa nedeje.

eli60
Včera o 13:09

Na skusku treba ist s presvedcenim ze to spravis to mne pomahalo vzdy a hlavne si uvedomit ze je to len skuska, ak nejde o zivot nejde o nic naozaj, nevytvaraj si zbytocne stres lebo to neprinasa nic dobre

anonym_a68f47
Včera o 15:15

Ja len taka otazka co s tym ma tehotenstvo? A pre dobro ostatnych ucastnikov cestnej premavky s takym stresom radsej nejazdi (ked urobis dalsie skusky) ale zaplat si este kondicne jazdy nech nazbieras skusenosti. Nie je mozne aby si sa na skuskach rozklepala od stresu.

autor
Včera o 18:39
@anonym_a68f47

Ja len taka otazka co s tym ma tehotenstvo? A pre dobro ostatnych ucastnikov cestnej premavky s takym stresom radsej nejazdi (ked urobis dalsie skusky) ale zaplat si este kondicne jazdy nech nazbieras skusenosti. Nie je mozne aby si sa na skuskach rozklepala od stresu.

@anonym_a68f47 ja keď som chodila s inštruktorom na jazdy tak som jazdila dobre všetko v poriadku ináč by ma ani nepustil k skúškam , neviem ten stres možno som si fakt urobila sama v hlave

autor
Včera o 18:40
@eli60

Na skusku treba ist s presvedcenim ze to spravis to mne pomahalo vzdy a hlavne si uvedomit ze je to len skuska, ak nejde o zivot nejde o nic naozaj, nevytvaraj si zbytocne stres lebo to neprinasa nic dobre

@eli60 hej a preto chcem niečo overené čo by mi mohlo pomôcť proti tomu stresu nejaké vitamíny alebo niečo upokojujúce

autor
Včera o 18:41
@domkakvet

@anonym_autor nestresuj sa, ak nespravis nic sa nedeje.

@domkakvet presne aspoň jedna otázka normálna ja som už tiež nad tým rozmýšľala Ves aj keď to nedám a keď sa nezrúti

autor
Včera o 18:53
@anonym_e6cf77

To si vzdy mala taketo pochody pred nejakymi dolezitejsimi udalostami? Lebo normalne to nie je a pochybujem ze to sposobuje tehotenstvo v 4.tyzdni. Brala si nejake lieky vtedy?

@anonym_e6cf77 nie nič som nebrala žiadne lieky

autor
Včera o 18:55
@anonym_e6cf77

@anonym_e6cf77 nie nikdy som také niečo nemala , proste bol to stres strach ja už neviem, čo to so mnou bolo ale proste viem že to už prežiť nechcem ,