Nešibe vám z toho stereotypu na materskej?
svoju dceru milujem ale uz mi ide na nervy ten stereotyp.................strasne .keby to pocasie bolo aspon ok...........
@zuzky1104 dakujem🙂 tak prvy den sme zvladli uspesne aj ked rano sa zobudila skoro este pred tym ako som odisla. Prva otazka bola maminka preco si oblecena. Aj ked som nu uz na to dlhsie pripravovala ze maminka musi ist zarabat korunky mala v tvaricke strasne smutny vyraz co som si ja odplakala cestou do prace. Nastastie varuje babinka do septembra nez pojde do skolky tak viem ze je v dobrych rukach a snad sa aj do tej skolky potom lepsie adaptuje.cez den bolo par telefonatov maminka kedy prides a ty tam nemusis byt🙂 ale o to krajsie bolo privitanie ked som prisla domov. Ano je to zmena aj som si trosku tak psychicky oddychla mna nous praca vzdy bavila ale uz je to uplne ine ked je doma dieta.keby som si mohla vybrat urcite by som radsej travila dni s malou ako v praci🙂
tak baby, ja som síce zatiaľ bez dieťaťa, ale cez víkend mi riadne zašibáva 😎 neposedím a neposedím, pri telke si vyšívam .. dúfam, že počas tehu sa prenastavím na iné myslenie
@marcovka1 som rada ze nie som sama, co chce niekedy "vyskocit z okna" ale len z metrovej vysky. 😀 😀 😀 😀
ked milujeme svoje deti, vsetkos a da zvladnut, aj odlucenie od rodiny, kocikovanie sama, rozpravanie sa s dcerkou, ved s kym inym sa tu mozem porozpravat,ked som cely den sama s detmi?
ja mam tiez doma cule-zive deti, cez den starsia nespi uz 2 roky, takze ani minutu oddych , teraz ako sa mladsia narodila, tak ked si sadnem k obedu som rada, vsetko robim zapochodu, proste materska "dovolenka" ,ak ked si dovolenku prestavujem uplne inak. 😉
ale su moje a nevymenila by som ich za ziadne ine deticky. .... 😵 😵 😵
@lucia1974
Luci a kde byvas?
Ja byvam tiez kusok od Ba a tiez som vkuse sama, moji rodicia aj manzelovi rodicia daaaaaaaleko, muz stale v robote a tak dookola a ja stale sama :( Tak si mozeme dat stretko "osamelych" mamiciek niekde v Ba 🙂 🙂
dobre mozeme ja byvam v madarsku a ty?
Ahojte...odkedy som na materskej, som bez priatelov..milujem svoje dieta, ale ten stereotyp ma obcas ubija..ako to riesite vy?..nenasiel by sa niekto na prilezitostne stretko z okolia Ke?
Ano ano, a to stastie, ked dietko zaspi a mozem mat chvilu pre seba! :D Ja som si spravila kurz a chodila precvicovat, parkrat do tyzdna, aj som si privyrobila, aj bola medzi ludmi a hlavne, vracala som sa k rodine s usmevom 🙂 Sesternica si spravila kurz laktacnej poradkyne, kamaratka chodila na jazykovy kurz - vybrali si aktivitu podla svojich zaujmov. Dietatko bolo s ocinkom, mamina si oddychla od nich a venovala sa sebe. A mozem este poradit angazovat sa vo vasom materskom centre, alebo jedno zalozit, ak nemate - tam stretnete ine maminy, deticky sa zahraju, mozte sa aj kreativne angazovat, napr, tam ucit jazyk alebo nejaku rucnu pracu, ktoru viete 🙂 Alebo zorganizovat burzu ci aktivitu pre ostatnych, tvorive dielnicky, varenie pre male dietky, sutaze, somarinky 🙂 Vydrzte, casom sa to zlepsi! 🙂

@liv1 no ja byvam mimo ba a je to troska tazsie s opatrovatelkou .................ale na kavu by som dobehla............no uz je pekne tak sa to hadam zmeni