Nešla som s kamarátkou na drink a ona sa urazila

6. aug 2022

Volala má von na drink sme po 40,ona slobodná bez partnera a deti ..jej voľba,ja mám 3 ročnú dcérku a je akurát chorá tak jasné že nepôjdem na drink! Ona urazená ,že som mimo že čo s ňou nebol muž atď ..to už nebolo prvý krát čo si myslíte som ja ťa blbá?

gabika9878778
6. aug 2022

Si po 40tke a riešiš takéto somariny??

autor
6. aug 2022

@gabika9878778 tak trošku ma to mrzí že so to za kamoška

viestta
6. aug 2022

Tak sa urazila. Bud jej to ešte doc akné alebo nie. S tým ty veľa robiť nemozes

ljzozv
6. aug 2022

Dcérka je len chorá, alebo má vysoké teploty. Predpokladám, že muž sa postarať dokáže.
Áno si matka, ale je fajn si budovať aj sociálne kontakty. Dieťa vyrastie a ty zistíš, že nemáš už nikoho s kým sa môžeš porozprávať, keď dieťa vyletí z domu.
Treba nájsť nejakú rovnováhu vo všetkom.
Vysvetli jej, že teraz nemôžeš, ale o týždeň sa napevno dohodnete a pôjdeš s ňou von.

heleninamama
6. aug 2022

Mám pocit, že neskoré materstvo Ti udrelo na mozog a príliš okato dávaš najavo, že keďže už máš dieťa, tak si niečo viac ako Tvoja kedysi najlepšia kamarátka. Pre bezdetného človeka sú také situácie, ako opisuješ, ťažko pochopiteľné a skôr - neskôr sa väčšina takýchto kamarátstiev rozpadne.

petamich
6. aug 2022

pozri my nevieme, ci ta takto volala 10x a ty si vzdy uprednostnila dieta a rodinu, ak sa to stalo prvykrat, tak to mohla pochopit, ak sa to nestalo prvykrat, tak zasa chapem ju - mam male dieta, rovnako ako vacsina mojich kamaratiek a uprimne, bud som ja krkavcia mater alebo oni to prehanaju a nechcu dieta nechat ani s vlastnym otcom 🤷‍♀️ pokial by nas maly nemal vysoke horucky, nejaku serioznu chorobu a mal by napr. soplik alebo kaslal, tak ja by som ma dohodnuty drink (kedze sa dohadujeme aj x tyzdnov dopredu) sla, manzel bez problemov starostlivost o dieta zvlada ale vravim nepozname okolnosti

autor
6. aug 2022

Má 40 horúčky a ona na mňa vybehla

petamich
6. aug 2022

tak potom neries, ak by malo moje dieta 40 horucky tiez nikam nejdem 😵‍💫

nykkushka
6. aug 2022

A prečo sa nepostaral muž? Je rovnako rodič ako matka 🤷‍♀️. Okej, ma 40 teploty, ale predpokadam, že za tie 3r života dieťaťa sa muž naučil, čo treba.
Netvrdím, že sa má vtedy matka ísť opiť alebo na neviem aké žúrky chodiť, ale na "drink" by ísť mohla.
Kebyže si v práci - v nočnej tak sa taktiež musí muž postarať...
Ale tak ty musíš vedieť, ako sa zvládne postarať manžel a či ťa takto vola opakovane a ty nejdeš, lebo... Vždy sa niečo nájde...
Ja by som šla, bola by som na telefóne k dispozícii a to nie som žiadna krkavčia matka ani žena, čo ten drink potrebuje.. Ale som názoru, že rovnako sa má starať muž aj žena o dieťa.. Nie len žena bude pri chorom dieťati...

skeblicka
6. aug 2022

Žiadna normálna matka, bez urážky, by nešla len tak na hlúpy drink trkotať s kamoškou keď ma dieťa 40!!! Moja má 10 a tiež by som nešla. Jednoducho kámoška je stará dievka, sebecká a nikdy nepochopí že dieťa je na 1 mieste. Veď sa nič nedeje, môžete to presunúť o týždeň.

danulicek
6. aug 2022

Vieš čo, ja myslím, že nie si povinná chodiť na drink, ani keď je dieťa zdravé a tebe sa proste nechce. A nemas komu čo vysvetľovať. Ak sa ta situácia však opakuje viackrát s tym, že ta kamoska zavola a ty odmietnes, asi by bolo fajn prehodnotiť, či ste take kamosky, že si nenájdeš na ňu čas a chuť aspoň z času na čas.

gladys_07
6. aug 2022

@nykkushka keby ma moje dieta 40ky nesla by som ani sestre na svadbu, nieto este s kamoskou na drink. Sedela by som pri nom a muz urcite vedla mna.

Ale otazne je pozadie celej situacie…

mikadooo
6. aug 2022

Ak nemá deti, nikdy to nepochopí. Jednoducho, kým to nezažije, nemá šajnu, nemaj jej to za zlé... Jednoducho nevie, netuší absolútne čo trepe.

timing
6. aug 2022

Jasne....a keby sa tu pisalo, ze muž išiel na drink s kamošom a nechal by zenu samu s chorym dietatom s teplotami, tak by ste mu zeny tlieskali,ze ved v pohode? 🙄

Autorka, neries to uz. Mas svoje priority,ktore su ine ako u kamosky. Mozno chcela velmi vypadnut z domu a nevyslo to, tak sa vyzurila na Tebe.

ummimaryam
6. aug 2022

Ani sa nad tým nezamyslaj. Hádam sa nebudeš niekde zabávať na drinku keď ti mala leží vo vysokých teplotách, to je úplne na hlavu. Bohužiaľ tvoja kamarátka žije v inej dimenzii ako ty, a uráža sa pre totálne hovadiny. Nabudúce ju tiež volaj na drink keď bude mať nejakú náročnú situáciu.

autor
6. aug 2022

@heleninamama mám 3 deti a aj v 30 by som nikde nešla! Ocividy deti nemáš!

lucinika
6. aug 2022

@heleninamama prečo by jej neskoré materstvo malo udrieť na mozog? Ak mám choré dieťa čo má 40' teploty, na drinciky s kamoškami by som nešla ani ja. Nikdy nevieš čo sa môže zvrhnúť. Normálna, aj bezdetná žena také niečo pochopí.

janetinka27
6. aug 2022

aj ty sa uraz, ze sa na teba nespravodlivo urazila😀