icon

Nespavosť. Trpíte ňou niektorá?

danulka2
9. júl 2008

trpite nou niektora? Ja uz asi 5rokov. Mam problem zaspat, trva mi to 1-2hodiny, casto sa vnoci budim a niekedy spanok uz ani nepride. Aj dnes som sa zobudila rano o jednej, este chvilu lezim, ale spanok nikde. Tak si pustim telku.Nastastie davaju ceskom dobre dokumenty. Ale horsie je to potom cez den,ked musim nomalne fungovat. Zdriemnut cez den sa mi podari asi 1x za mesiac. Takto nespim tak tyzden, potom som uz riadne vycerpana a konecne jednu noc prespim a kolotoc nespania znovu zacina. Spat chodim rovnako,kavu pijem slabu rano a naobed, horory nepozeram, pohyb na vzduchu mam, nezabera ani caj z medovky ani mlieko s medom. Lieky brat moc nechcem, aby som nebola oblbnuta. Mate podobny problem? Ako to riesite?

Strana
z4
kika37
9. nov 2020

Je tu niekto kto nespí celé noci ani keď berie tabletky na spanie? Napíšte mi dakujem

vagi12
31. máj 2021

Zdravím všetkých nespávačov, chcel by som sa podeliť s mojou skúsenosťou, ktorú som mal. Asi 3 roky som trpel chronickou nespavosťou, nebol u mňa problém aj celý týždeň nespať. Najskôr som to neriešil, ale keď už som bol na dne svojích síl, rozhodol som sa vyhľadať odbornú pomoc. Tak som navštívil psychiatra, ten ma liečil klasickým spôsobom antidepresíva /trittico, mirtazen/, keď ani to ma neuspalo, tak pridal hypnotika /sanval, stilnox, atď.../. Lieky ma sice uspali, ale dlhodobé uživanie sa neodporúča a tak som ich užival asi rok. Nespavosť sa vôbec nelepšila. Tak som sa raz sťažoval svojmu blízkemu, aké mám problémy a ten mi poradil, že je prútikár a že mi vyskúša pomerať v dome geopatogénne zóny a tak aj spravil. Po zameraný GPZ zistil, že mi idú po celom dome a hlavne v spálni nad hlavou. Doporučil mi odborníka na GPZ, ktorý ich dokáže pomocou tieniča GPZ odstrániť. Tak som si ho pozval domov všetko ešte raz pomeral, umiestnil tienič GPZ a odvtedy všetky problémy zo spánkom a iné zdravotné problémy skončili. Keby som to nezažil na vlastnej koži, neveril by som! Odporúčam aj takúto možnosť zvážiť. Pekný deň.

janustek
31. máj 2021

@kika37 skus CBD .. počula si o tom? Všeliek!!

kika37
1. jún 2021

@janustek áno kúpila som si je mi z toho ťažko na žalúdok a nezaspala som 🙆🙆🙆🙆

kika37
5. júl 2021

@danulka2 ahoj chcela som sa spýtať či už sa spánok upravil?

kika37
5. júl 2021

@adia81 ahoj a berieš nejaké lieky na spanie? Ja mám tiež také problémy🙆som úplne vycerpana

arabela55
5. júl 2021

@vagi12 Ahoj a pomáha to doteraz?

jankaryan
1. sep 2021

@danulka2 ako ste to vyriešili

jankaryan
1. sep 2021

@danulka2 ako ste to vyriešila

jankaryan
1. sep 2021

@kika37 ahoj ako riešiš problémy so spánkom

kika37
1. sep 2021

@jankaryan ahoj mám tabletky na spanie🙆

jankaryan
1. sep 2021

@kika37 a aké? Berieš aj to trittico?

veuska2
27. sep 2021

@kika37 ahoj, ako sa ti dari so spankom?

kika37
27. sep 2021

@veuska2 ahoj som na tabletkách 🙆

veuska2
27. sep 2021

@kika37 aké berieš, skúšala si aj niečo iné, mimo tabletiek?

kika37
27. sep 2021

@veuska2 áno skúšala nič nepomohlo...brala som najskôr čaje potom melatonin..cbd ...nič nezabralo bola som hore aj tri dni v kuse...beriem gerodorm

sunset65
Odpoveď bola odstránená
76california
18. dec 2021

@kika37 velmi ma zaujima, ze ako si na tom...🙏❤

janustek
23. feb 2022

@kika37 to mi je ľúto, s odstupom času som to tiež prehodnotila. Je to akoby slabé pre tých čo majú ozaj dlhodobé problémy, chronickú nespavosť a pod. Mamina to užívala a nič.. nič .. vôbec jej to nepomohlo. Teda ak sa užíva1-2 kvapky pod jazyk ako sa odporúča určite by z toho zle byt nemalo. A ak ide o kvalitny produkt. Moj stal cca 100€.

viva13
28. feb 2022

@danulka2 pomohlo vám niečo?

viva13
28. feb 2022

@ewana nie je to navykove?kto to prepdpisuje?

karima512
26. jún 2023

ja teraz skusam od vitariana CBN + CBD olej 10% a zatial mi pomaha, rychlejsie zaspim

lolitha
20. aug 2024

@sestri mozem poprosit o radu ake homeopatika su na spanie?

Strana
z4