Nespíme kvôli dieťaťu u susedov
Holky,susedia maju asi 9 mesacne babo,reve cez den,reve v noci,furt upistane,ale nebyvaju tu stale,.chodia sem tak pravidelne na niekolko dni k mame,alebo svokre,ci koho to maju....
Vecer zaspi,potom sa budi okolo 10,reve...za hodinu je ticho,potom zase okolo polnoci reve aj 2 hodiny....ale ok,to berem.....lenze oni ho nechavaju vyplakat,to pocujem tie hlasy,ze bud ticho,co zase chces,prestan a buchnu dvere a ono je v izbe same a place.....sem tam sa babka zlutuje,lahne si asi k nemu...jednoducho to vsetko pocut,aj podla placu to poznam,ze to dieta sa chce tulit ....
a s muzom sme vzdy cely cas hore...mam ist k nim,ze nech to dieta tisia,alebo co?
Dakujem
@11vlasta11 ja nehovorim o nechani plakat. Srdce ma boli aj dnes ked si spomeniem ako plakal a nedalo sa mu pomoct, robila som aj nemozne. Mam skusenost ze kto druheho odsudzuje bude sudeny.
@11vlasta11 zvlastne ze nam lekari nevedeli pomoct. Neoplati sa usta otvorit a ublizovat, to je pravda. Bolo mi velmi neprijemne co si napisala, pretoze viem cim som presla, ako velmi som sa snazila a co vsetko som spravila. Tvoj prispevok bol urazlivy, nechodila si v mojich topankach ani nikoho ineho, aby si odsudzovala a znova a znova. Ale asi to za seba uzavriem, ze aj ked som bola presvedcena ze nikto nevie vsetko, nikto nie je najmudrejsi na svete, a nikto nie je dokonaly, menim nazor.
@sissmiss sorry...sorry...sorry...
@11vlasta11 aj Vy prepacte. Nechcela som byt utocna, a asi sa mi to podarilo. Je to naozaj tazke pocuvat ked som urobila maximum ale nedokazala som dietatku pomoct ze keby to dieta bolo stastne tak nebude plakat 😔
@sissy27 ty si fakt neni normalna...ani sa nedivim,ze ti decka revali,ked ti vela veci nedochadza....su tu 3 tyzdne a kazda noc bola ina....raz buchnute dvere,decko same v izbe,na dalsi x ratovala cela rodina....tak asi ked utesujem a uspavam dieta,nebudem mat 100-kami ziarovkami vysvieteny cely byt....ci ty ked zaspavas,svietia ti baterkou do oci????
a uplne staci sa ppozriet z okna smerom dole,ci je tam svetlo,alebo tma 😉
@sissy27 a pokial viem,decku ked nieco je,treba si s nim sadnut,lahnut,mat ho v teplucku,tichu,v pritmi,spievat mu,ticho sa mu prihovarat.....
alebo tebe by bolo prijemne,pri bolesti zubov,brucha trebars,keby ti ziarovky svietili do oci a okolo teba 10 ludi a kazdy by sa prekrikoval cez kazdeho...no takto sa decko neda utisit.......a decko zavrete v noci same v izbe-non sens teda ti poviem.....
@lubikan moje dieťa nerevalo, nie je zver...stalo sa, že plakalo, to áno... nič nenormálne si myslím, rovnako ako u mnohých ďalších... a naozaj neviem, ako to robíš, keď vieš, že koľko ľudí u susedov sa zhŕklo okolo postieľky a aké žiarovky používajú a teda keby som sa chcela tým pod nami pozrieť do okien vyklonením z okna, tak sa ocitnem na chodníku pred domom... a už keď naozaj sa ti chce o 3 ráno vyliezť z postele len preto, aby si sa pozrela, či sa u susedov pod vami svieti, tak potom neviem, kto je tu nenormálny...
@sissy27 vies,ked manzel nemoze koli tomu spat,ide si na balkon zapalit a tak nejak to proste vidiet...ved v noci.....tma...okna svietia-chapis to????...ale s tebou sa uz nemam o com bavit...za slovicka si chytaj ineho...no a spalnu maju pod nasou spalnou...takze pocujem hlasy...to ty asi nepoznas,kedze si na prizemi
@lubikan nebývam na prízemí, ale na 1.poschodí, susedov mám z každej strany, 20 rokov som bývala na 3.poschodí, takže susedia zhora zdola sprava zľava aj oproti... a ver mi, že hlasy z ulice, ktoré počujem ja, sú 100x silnejšie ako tie od hociktorých susedov... nie jedny mali dieťa / deti, hádali sa, party organizovali, kadečo, ale okrem teda party ma skutočne nič nezobudilo do takej miery, aby som kvôli tomu nespala celú noc alebo nedajbože sa unúvala vyliezť z postele a sledovať, aké majú žiarovky... a to nie len mňa, ale ani nikoho iného z rodiny a to podotýkam nikto z nás nie je sluchovo postihnutý... takže vo vašom prípade by možno nebolo odveci navštíviť spánkové laboratórium, aby zistili skutočnú príčinu vašej nespavosti a nekvalitného spánku, alebo si jednoducho kúpte štuple do uší... alebo jednoducho zavolajte mestskú políciu, že dieťa od susedov ruší nočný kľud a nech zakročia... ako si si všimla, nie som jediná, kto tvrdí, že sa u susedov nič nenormálne nedeje a chce to viac empatie z vašej strany...
@sissy27 sa radsej nevyjadrujem.....si naka podrazdena......je na svete niekolko druhov panelov....nemyslis???....ked budes byvat tu,potom hovor,ako to tu prebieha,to ze si to ty nepocula,neznamena,ze to decko a oni nie su hlucny....tak asi svetlo z 30-ky,alebo zo sviecky a zo 100- ky ziarovky rozoznam,ked mame vykloneny balkon a oni nezastrete......fakt pripeceny niektory ludia,ako sa chytaju kazdeho detailu....no,ale myslim,ze vo vasej rodine je iste postihnutie na inej urovni 😉
@sissy27 spala som na viacerych miestach v roznych bytoch a napr. teraz pocujeme susedov dakde zhora ked sa hadaju, ona dost krici, pocut to cez stupacky, ale cez panel nie. U svagrinej sme z vedlajsieho bytu poculi zretelne v noci kazde jedno slovo, beznym hlasom povedane, to bolo fakt dost zle, to som este nezazila a u svokry nepocut ani zprava ani zlava, zdola ani zhora ani slovo, ci buchnutie, nic. Takze naozaj to moze byt v niektorych bytoch desne a inde znesitelne a niekde uplne v pohode. Ale v ostatnom suhlasim s tebou.