icon

Nespíme kvôli dieťaťu u susedov

lubikan
21. nov 2013

Holky,susedia maju asi 9 mesacne babo,reve cez den,reve v noci,furt upistane,ale nebyvaju tu stale,.chodia sem tak pravidelne na niekolko dni k mame,alebo svokre,ci koho to maju....

Vecer zaspi,potom sa budi okolo 10,reve...za hodinu je ticho,potom zase okolo polnoci reve aj 2 hodiny....ale ok,to berem.....lenze oni ho nechavaju vyplakat,to pocujem tie hlasy,ze bud ticho,co zase chces,prestan a buchnu dvere a ono je v izbe same a place.....sem tam sa babka zlutuje,lahne si asi k nemu...jednoducho to vsetko pocut,aj podla placu to poznam,ze to dieta sa chce tulit ....

a s muzom sme vzdy cely cas hore...mam ist k nim,ze nech to dieta tisia,alebo co?

Dakujem

Strana
z2
11vlasta11
Autor odpoveď zmazal
sissmiss
24. nov 2013

@11vlasta11 ja nehovorim o nechani plakat. Srdce ma boli aj dnes ked si spomeniem ako plakal a nedalo sa mu pomoct, robila som aj nemozne. Mam skusenost ze kto druheho odsudzuje bude sudeny.

sissmiss
24. nov 2013

@zita19 moje druhe dieta neplace, ale nie je to mojou zasluhou. Nemaval bolesti bruska, nosim ho stale na rukach tak ako aj prveho, keby som ho nenosila, plakal by, ale prvemu nepomahalo vobec nic. Druhy ma taku pokojnu spokojnu povahu

11vlasta11
Autor odpoveď zmazal
11vlasta11
Autor odpoveď zmazal
11vlasta11
Autor odpoveď zmazal
sissmiss
24. nov 2013

@11vlasta11 zvlastne ze nam lekari nevedeli pomoct. Neoplati sa usta otvorit a ublizovat, to je pravda. Bolo mi velmi neprijemne co si napisala, pretoze viem cim som presla, ako velmi som sa snazila a co vsetko som spravila. Tvoj prispevok bol urazlivy, nechodila si v mojich topankach ani nikoho ineho, aby si odsudzovala a znova a znova. Ale asi to za seba uzavriem, ze aj ked som bola presvedcena ze nikto nevie vsetko, nikto nie je najmudrejsi na svete, a nikto nie je dokonaly, menim nazor.

11vlasta11
24. nov 2013

@sissmiss sorry...sorry...sorry...

sissmiss
24. nov 2013

@11vlasta11 aj Vy prepacte. Nechcela som byt utocna, a asi sa mi to podarilo. Je to naozaj tazke pocuvat ked som urobila maximum ale nedokazala som dietatku pomoct ze keby to dieta bolo stastne tak nebude plakat 😔

lubikan
autor
25. nov 2013

@sissy27 ty si fakt neni normalna...ani sa nedivim,ze ti decka revali,ked ti vela veci nedochadza....su tu 3 tyzdne a kazda noc bola ina....raz buchnute dvere,decko same v izbe,na dalsi x ratovala cela rodina....tak asi ked utesujem a uspavam dieta,nebudem mat 100-kami ziarovkami vysvieteny cely byt....ci ty ked zaspavas,svietia ti baterkou do oci????

a uplne staci sa ppozriet z okna smerom dole,ci je tam svetlo,alebo tma 😉

sue
25. nov 2013

@lubikan evidentne skusaju cokolvek,tskze tyrane dieta to asi nebude...skor by som mamke ponukla ze vezmem dieta cez den pokocikovat,nech si iddychne,kedze v noci evidentne nespi...

lubikan
autor
25. nov 2013

@sissy27 a pokial viem,decku ked nieco je,treba si s nim sadnut,lahnut,mat ho v teplucku,tichu,v pritmi,spievat mu,ticho sa mu prihovarat.....

alebo tebe by bolo prijemne,pri bolesti zubov,brucha trebars,keby ti ziarovky svietili do oci a okolo teba 10 ludi a kazdy by sa prekrikoval cez kazdeho...no takto sa decko neda utisit.......a decko zavrete v noci same v izbe-non sens teda ti poviem.....

sissy27
25. nov 2013

@lubikan moje dieťa nerevalo, nie je zver...stalo sa, že plakalo, to áno... nič nenormálne si myslím, rovnako ako u mnohých ďalších... a naozaj neviem, ako to robíš, keď vieš, že koľko ľudí u susedov sa zhŕklo okolo postieľky a aké žiarovky používajú a teda keby som sa chcela tým pod nami pozrieť do okien vyklonením z okna, tak sa ocitnem na chodníku pred domom... a už keď naozaj sa ti chce o 3 ráno vyliezť z postele len preto, aby si sa pozrela, či sa u susedov pod vami svieti, tak potom neviem, kto je tu nenormálny...

lubikan
autor
25. nov 2013

@sissy27 vies,ked manzel nemoze koli tomu spat,ide si na balkon zapalit a tak nejak to proste vidiet...ved v noci.....tma...okna svietia-chapis to????...ale s tebou sa uz nemam o com bavit...za slovicka si chytaj ineho...no a spalnu maju pod nasou spalnou...takze pocujem hlasy...to ty asi nepoznas,kedze si na prizemi

sissy27
25. nov 2013

@lubikan nebývam na prízemí, ale na 1.poschodí, susedov mám z každej strany, 20 rokov som bývala na 3.poschodí, takže susedia zhora zdola sprava zľava aj oproti... a ver mi, že hlasy z ulice, ktoré počujem ja, sú 100x silnejšie ako tie od hociktorých susedov... nie jedny mali dieťa / deti, hádali sa, party organizovali, kadečo, ale okrem teda party ma skutočne nič nezobudilo do takej miery, aby som kvôli tomu nespala celú noc alebo nedajbože sa unúvala vyliezť z postele a sledovať, aké majú žiarovky... a to nie len mňa, ale ani nikoho iného z rodiny a to podotýkam nikto z nás nie je sluchovo postihnutý... takže vo vašom prípade by možno nebolo odveci navštíviť spánkové laboratórium, aby zistili skutočnú príčinu vašej nespavosti a nekvalitného spánku, alebo si jednoducho kúpte štuple do uší... alebo jednoducho zavolajte mestskú políciu, že dieťa od susedov ruší nočný kľud a nech zakročia... ako si si všimla, nie som jediná, kto tvrdí, že sa u susedov nič nenormálne nedeje a chce to viac empatie z vašej strany...

lubikan
autor
25. nov 2013

@sissy27 sa radsej nevyjadrujem.....si naka podrazdena......je na svete niekolko druhov panelov....nemyslis???....ked budes byvat tu,potom hovor,ako to tu prebieha,to ze si to ty nepocula,neznamena,ze to decko a oni nie su hlucny....tak asi svetlo z 30-ky,alebo zo sviecky a zo 100- ky ziarovky rozoznam,ked mame vykloneny balkon a oni nezastrete......fakt pripeceny niektory ludia,ako sa chytaju kazdeho detailu....no,ale myslim,ze vo vasej rodine je iste postihnutie na inej urovni 😉

sissy27
25. nov 2013

@lubikan trafená hus zagágala 😝 😀 amen 😀

lubikan
autor
25. nov 2013

@sissy27 mohla si sa oslovit aj inym zvieratom 😉

sissmiss
25. nov 2013

@sissy27 spala som na viacerych miestach v roznych bytoch a napr. teraz pocujeme susedov dakde zhora ked sa hadaju, ona dost krici, pocut to cez stupacky, ale cez panel nie. U svagrinej sme z vedlajsieho bytu poculi zretelne v noci kazde jedno slovo, beznym hlasom povedane, to bolo fakt dost zle, to som este nezazila a u svokry nepocut ani zprava ani zlava, zdola ani zhora ani slovo, ci buchnutie, nic. Takze naozaj to moze byt v niektorych bytoch desne a inde znesitelne a niekde uplne v pohode. Ale v ostatnom suhlasim s tebou.

Strana
z2