icon

Nespokojnosť s SPS kuriérskou službou

dada13288
25. apr 2022

Ahojte, mate skusenosti s SPS sluzbami. Ako balik mam objednany uz od 10.4 a nie su mi schopni ho dorucit. Podla sledovania balika na ich stranke sa balik nachadza v depe uz od 12.4. Od tohto dna ma nikto nekontaktoval s dorucenim, ani nejaka informacia, ze by sa nieco malo stat baliku. Balik obsahoval aj 3x 200 ml stavy, tak ci nahodou sa to nerozbilo. Na telefonne cislo 5 miestne platene nereaguju, na email tiez nie. Chvalabohu je tam dobierka, pisala som aj firme, v ktorej som objednavala, ale tiez sa mi este neozvali. Kde mam balik zhanat ? V depe v priamo ?

diaalex
•
25. apr 2022

@dada13288 ja by som volala do SPS a operátora žiadala

dori2
•
25. apr 2022

@dada13288 u nas chodi skvely kurier- niekedy je v praci skor ako ja (davam si tam dorucit), je mily ochotny a vdaka nemu mam sps ako top kuriersku spolocnost 🙂

simsalabim
•
25. apr 2022

U mna tiez je SPS top! Ale raz sa mi stalo, ze balik visel asi tyzden... zatulal sa v depe.

miskamicha
•
25. apr 2022

@dada13288 ku mne chodi vzdybrovnaky kurier velmi mily. Ked sa mi snazi dovolat sa a nedviham tak prehodi balik cez plot /som uz s nim tak dohodnuta/. Zatial maximalna spokojnost,vzdy vsetko prislo tak ako malo.

danielahamar
•
25. apr 2022

Volať dondepy, kde balík je a tam povedia co ďalej, kľudne tam môžete aj ísť, ak by ste mali cestu.

dada13288
autor
•
25. apr 2022

Dakujem, zostava uz len ist priamo do depa... Nedvihaju mi telefon uz tyzden alebo je obsadene. Ja s kurierom nemam problem, prvykrat sa mi nieco take stalo, ze ja zhanam balicek. Podla recenzii na googli sa to deje ale casto :( alebo len nase depo je take zacarovane ..

danielahamar
•
25. apr 2022

@dada13288 áno, deje sa to casto

trendyy
•
25. apr 2022

@dada13288 ja by som si asi tovar objednala nanovo a nech si firma ho naháňa odkial si objednavala...ved oni maju tiez zavazky dokedy ti tovar dorucit mali

jaond19
•
9. aug 2024

Mate prosim niekto skusenost so SPS balikovo ze po otvoreni boxu v nom balik nebol?? Kontaktovala som ich formularom, nakolko odpovedia az po vikende, tak chcem aspon zistit dake info ci mam sancu sa k veciam este dopatrat....

p888888s
•
Autor odpoveď zmazal
•
p888888s
•
15. dec 2025

Dobrý deň,
S doručovacou službou od sps som dlhodobo nespokojná (ZA - kraj). Zásielky chodia často poškodené, rozbité (i napriek nálepkam fragile), prebalené, prelepené..zákaznícky servis arogantný - ( hl. Pani Mária B.). Pracovníci nezodpovedajú na otázky ohľadom zásielok, zásielky sa niekoľko týždňov nehýbu v skladoch. Celkovo veľké sklamanie a podobnú skúsenosť má viacero ľudí z môjho okolia.
Určite viac neodporúčam.