Nespokojnosť s tovarom nakúpeným cez bazár
😠 Neznašam ked maminky nieco ponukaju a takú istu vec si stiahnu z internetu a tu fotku sem vyvesia a vy že fuuha aka dobra vecička ake je to krasne hned si to aj kupite a ked pride Vám balik domou tak vam huba spadne že co to je za otras.Velkost napisana 40 a v skutocnosti 42-44.Farba pekna fakt ze zachovala všetko v pohode a potom ked ten balik otvorite no hhhnnnuuusssss!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠
Tie fotky z internetu sú zakázané... 😒
@fialocka84 Vkladat do inzeratu fotky z netu je proti pravidlam bazaru!
Ak mas konkretnu zlu skusenost, napis sem do temy https://www.modrykonik.cz/diskuse/modrykonik-sk...
Fotky v inzerate maju byt len vlastne, kde je vidiet co je predmetom predaja a stav ma byt riadne opisany. Prave preto sa sem nemozu vkladat internetove fotky. Na katalogovej fotografii nie je vidiet konkretny vyrobok, ani znamky nosenia. Na inych bazaroch je to mozne, ale pravidla bazaru tu na MK to nepovoluju. A ak niekto reaguje na taky inzerat, tak je dobre si vypytat aj realne fotky (bud sa vlozia do inzeratu alebo poslu na mail) a pytat sa aj na stav veci, aby sa predislo sklamaniu.
no ano len ze ja som nevedela ze o neni ta orig.fotka.pulover vyfotený na babike a som si myslela ze to je ono.otvorim balik a otras.
ahojte, viete mi prosim poradit? kupila som tu saty, vraj jeden krat oblecene... prisli mi v piatok, saty sice pekne, ale na viacerych miestach rozparane, svy uplne natiahnute, je viediet sitie. Pisala som dotycnej hned v piatok, ze ich chcem vratit, kedze nezodpovedaju popisu, ona sa vsak vobec neozvala. ako mam dostat svoje peniaze spat? 😔

no ved zaves sem foto