Nespokojnosť so službami
Baby, ako riešite nespokojnosť so službami?
Často sa mi stáva, že som úplne rozčarovaná z výsledkov práce kaderníčky, kozmetičky, manikúry, maséra alebo v reštaurácii či obchode.
Podrobnosti nejdem rozpisovať, bolo by to nadlho.
Pritom naozaj náročná nie som, ale už nie som ochotná vyhadzovať nemalé peniaze za niečo, čo ma len naštve.
Ďakujem za Vaše názory a postrehy.
@evittam ona nič ešte neblokovala, len som ju prosila, že nech mi to vypočíta. Ešte tam boli dve na mňa plus nejaká jej kamarátka, všetky tri sa na mna úžasne odbavili. Takéto ja mám skúsenosti 😀
@catherinah Asi sa dalo na Tebe odbaviť........ Mne by niekto skúsil niečo povedať.
@catherinah Nemáš pravdu - nemusíš zaplatiť....Nehnevaj sa, ale ja keď raz poviem, že chcem byť blond, tak ak ma prefarbí na červeno, tak jej to určite nezaplatím - to kde sme - len preto lebo ona povie, že sa to nosí?! Buď ma odfarbí tak ako som chcela alebo nech sa sťažuje na lampárni.
@catherinah Akože ti vyrátala sumu za službu, ty si súhlasila, potom ti tú službu poskytla a chcela iné peniaze či ako? Moc dobre som ťa nepochopila? 😕
@catherinah Tak dievka moja. Ale nie zlá, hej prosím Ťa. Niektorí sa ozaj snažia.
@catherinah No nič iné ti nezostáva. 😉
@evittam nie, prišla som, že chcem záclonu, že aké maju a koľko by to stálo aj s obšitím. Vybrala som si druh záclony, povedala som, ako to chcem (okno a balkonové dvere) a vyrátala mi 70 €.
Zdalo sa mi to ozaj dosť, tak som povedala, že ďakujem, že to je moc.
@catherinah ale ved nech pinda, kolko chce.
na mna raz vybehla masiarka v bille, normalne zvysila hlas...ze ci ona kvoli centimetrovemu platku odbalovala sunku (chcela som 1 cm platok vcelku).
tak som jej stroho odpovedalas, ze ANO...a nic viac 🙂
@evittam ja som si to normalne teraz predstavila, to trasenie 120 kilovej babenky na vibracnej plosine a hned ma presla chut naHORALKU. Dik
@catherinah Však to je normálne, že najprv sa povie cena a potom je normálne, že zákazník sa môže aj porúčať. Krava. Ešte si sa aj poďakovala. No vidíš, niektorí ma naserú, ani sa nepoďakujú a to cenu nerobím 3 minúty.
@catherinah áno, presne tak, mala si povedať, že chceš niekoho iného, na tom nie je nič zlé, nie pani majiteľka robí láskavosť tebe, že ti spraví obočko, ale ty jej, že si sa rozhodla objednať si služby jej salónu... to nie je konflikt, to je normálna vec, že si vyberiem, komu sa zverím do rúk 🙂
pokiaľ by mi kaderníčka spravila niečo, čo som nechcela, resp. čo ona vybrala napriek tomu, že ja som chcela niečo iné - tak ja by som sa pri platení tiež rozhodla sama za seba a nie že nebudem sa s ňou handrkovať... ona si zjednodušila robotu, ja si zjednoduším platenie, aké handrkovanie?
@trdelnik234 ja som, naopak, dostala chut na chipsy...povedala som si, ze super, 120 kil este nemam 😀 😀
@catherinah no a to si nevedela dopredu či ako?...preberam tovar s cenou na ktorej sme sa vopred dohodli...určite je dobré ak ma clovek vyhrady slušne povedať - zase konštruktívna kritika, prečo nie...S kaderníkom, maserom atd...to si musi človek ,,sadnuť,,.
@catherinah poznam kadernicku,ku ktorej vojdes s lepšou frizurou ako vyjdeš😂.Osobne som u nej nebola.😁
@8291 toto bol tiež ten prípad :D
🙄
@natalym Ty si moja krvna skupina.
@8291 Joj, a nechce ist TETA kadernicka robit radsej do automobilky?
@nyusika Stretneme sa vecer na tej vibracnej plosine teda ci ako?
@trdelnik234 😀 😀 😀 😀 Nemáš za čo. 😉
ja ti to poviem aj z druhej strany.praca s ludmi je straaaaaasne narocna.niektori ludia vedia byt strasne neprijemni,drzi.a najhorsie je,ze clovek musi byt stale slusny a usmievat sa,.ja som odmietla zakaznika 2 razy.prvy krat kvoli tomu,ze mala tak znicene vlasy,ze keby som jej to odfarbila este raz tak jej tie vlasy zhoria.a druhy krat,ked som bola v siedmom mesiaci a zacalo mi tvrdnut brucho.a ten chlap este na mna vyletel,ze ved mam otvorene 😠 ....ale nastastie je viac normalnych ludi, a pri nich som stastna,ze mozem robit pracu,ktoru som si vysnivala 🙂
@trdelnik234 neviem, citala som, ze biele vino stiepi tuky, to sa mi paci viac, ako drncacka na nejakej plosine 😀 😀
@nyusika To fakt? Ja som furt zila v tom, ze biele nie, ze su to prazdne kalorie. Ze pri dietke len obcas cervene, idealne ziadny alkohol.
@trdelnik234 vino je bozi dar, nie prazdne kalorie 🙂
ale vazne, fitnessky pred sutazou piju (vraj) vecer dve az styri deci bieleho vina, potom sa zabalia do folie a tak idu spat - kvoli lepsiemu odvodneniu. Vino naozaj odvodnuje.

@deltaa Ak si si vedomá, že je to ok, tak sa nemusíš obhajovať. Hm? Ja Ti verím. 🙂