Netradičné mená
Su tu nejake maminky s detickami, ktore maju naozaj netradicne mena?
Zdravím.... čo tak ... Marc-Anthony .... je to netradičné... no ako to zoberú na Slovensku ? Bude sa dať ? 😎 😉
My sme pro naseho kluka vybrali jmeno Kai. Mame cizi prijmeni tak se nam to hodi i libi, co rikate? Pro holku jsme meli vybrane Matilda 🙂
Ahojte, my chceme pre dievčatko meno Samantha, no nie je v kalendári. Rada by som vedela ako sa v takomto prípade riešia meniny
my mame Williama , ale zvazovali sme aj Lenny , Luis, Maximo , Alexis, Ralf , Mathias alebo Eliaš no vyhral William
neviete či sa dá nejak zariadiť aby sa do rozšíreného slovenského kalendára dopísalo meno? s manželom chceme veľmi meno Samanta, ale neni ani v tom rozšírenom a neradi by sme dcérku uberali o meniny
Ahojte,ja čakám chlapčeka s menom * Tobias Leon * 🙂 Naozaj som nečakala,že si vyberieme 2 mená,lenže u nás bol problém ten,že ja som chcela Tobiasa a manžel zase Leonarda 😵 Nevedeli sme sa rozhodnúť,tak sme to sklbili do seba a vznikol Tobias Leon,máme krátke a nezvyčajné priezvisko,takže vypadá to dobre 😎 😎
Pre dievčatko sa mi veľmi páči meno * Viktoria Nia * 😅
Ahojte! Viem, že ste to tu už niekde písali, ale nemám čas hľadať to: ako treba dokladovať netradičné mená na matrike alebo mená, z ktorej knihy uznáva matrika?
@mirka_mt Ahoj..Ja som este v porodnici zaplatila 2€ a vytlacili potvrdenie pre matriku,ze to meno existuje.. Manzel bol vyzdvihnut uz len rodny list..Ziadne behacky okolo toho neboli..Mozes si vytlacit papier aj ty zo stranky kde to meno je a rovno odovzdat v nemocke pri papierovackach 😉
@mirka_mt Proste niejaky papier o tom,ze to existuje.. napr. www.babynames.com
@mexico_16 tak na babynames.com akurát mnou hľadané meno nie je, ale nevadí, našla som ho na wikipedii, hádam to bude stačiť
Ahojte baby. my mame Saimona a tiež sme museli predložiť papier,ze take meno existuje,lebo nam ho nechceli zapísať.
baby a nestačí, aby meno existovalo na stránke www.babynameworld.com? .... ja chcem dať tiež netradičné mená a dopredu sa bojím, čo ma čaká. Dajte vedieť, aké máte skúsenosti. Dík
moj syn sa vola Alex Bernard...neviem ci je netradicne meno, pre mna najkrajsie co moze byt...a ked raz budem mat dcerku tak sa bude volat Karla alebo Saskia, krasne.... 😅

Môj muž chcel strašne prvorodeného syna pomenovať Nikolaj, takže máme Nikolaja, druhá naša dcérka sa volá Katja a tretie bude dievčatko a dostane určite meno Lizaveta, máme ruské priezvisko, takže sa jejakému veľkému haló nebojím. Ale čo som sa stretla najmä v škôlke, tak to je napr. Kylie, Lifa, Mio, Berry dokonca máme aj Edwarda 😀 Len nie Cullena. Niekedy je naozaj pekné maž netradičné meno, ale myslím, že musí byť k tomu aj priezvisko... 😅