Neverím na duchov, ale zažívam nevysvetliteľné javy
Zeny ,chlapi ,ja neverim na duchov, ale mne uz neni vsetko jedno.🤣
V byte som 4 roky.Je to starostavba pri vedlajsej ceste.
Skrina sem tam praska,susic vedla skrine sa smykol,ja rozmyslam logicky, mini vibracie , ok pohoda.
Rano po 4 tej som sa zobudila na to ,ze akoby niekto pomaly tlacil na detsky telefon.2x za sebou.
Dieta mi rano vravi ze sa mu snivalo o duchoch.
Teraz sedime v obyvacke , vysielacka zasustala z detskej,idem tam - ona vypnuta.
Dajte mi logicke vysvetlenie prosim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 lebo ma uz ….😳
Vcera som bola pred tazkym zivotnym rozhodnutim ,ja ,ja co neverim na ducharciny som to v noci brala ako znamenie🫣
Dnes vsetkemu vyberam baterky na noc a ked daco zacujem asi sa stahujem kurnik sopa🫣
Nam sa toto stava sem tam v dome, ako ja neviem. Berieme to co najviac triezvo. Len je to divne, ze napr detsky vlacik sa zapol v noci, potom knizka hrala 🤷♀️ Ale nejak to ignorujeme ako sa da
Autorka, to budú baterky, aj nám sa to už stalo 🙂
Ja tiež neverím na duchov, ale raz, ked som bola večer sama doma len s bábätkom, som sa po uspaní vrátila do obývačky a uprostred izby stretla rolku toaletného papiera 🤯 normálne si ležala celá rolka toaleťáku na podlahe a na milión percent som ju tam ja nepoložila 😅 vysvetlenie som nenašla, tak som si povedala, že sme určite ja alebo manžel niekedy dávno tú rolku položili niekde v obývačke, zabudli na to, nevideli ju a ona sa zrovna vtedy rozhodla spadnúť a odkotúľať do stredu izby 🤣
Moja dcéra mala takého hovoriaceho hypochondra ponika co stále opakoval 3-4 vety ked ho niekto zmackol. Už bola veľká, dlho sa s tym nehrala aj som zabudla ze to vôbec má
Raz večer, všade ticho, ta vec spadla z poličky a robotickým hlasom spustila:
“Bolí mne bříško, mám teplotu ? “
No zľakla som sa riadne 😂😂
Pritom u nás žiadny duch nieje ( ja som ich už v živote stretla veľa viem to rozoznať)
Predstavivosť robí svoje ked je večer ticho😃😃 ale casto ide o obyčajný jav ktorý vieš ľahko vysvetlit
@kiki68 chapem aj ja sa snazim😳🫣😂 len po vcerajsku a dnesku…😵💫
@thoughtfulweirdo jezis by som zinfarktovala😵💫
@lujza123 😊😊🤗
@lujza123 ano potom aj fantazia pracuje a pocujem a suseda co byva o 3 vchody dalej🤣🤣🤣🤣
Ja dufam ze susedia podomnou budu dlho pozerat tv(pocut do spalne) aby som nespala v hrobovom tichu🤣🤣🤣🤣
My sme mali nejaku taku hracku a zrazu v noci idem pozriet deti a ona Ja som tvoj kamarat.Som myslela,ze ma porazi.Ona sa zvykla spustat sama ked mala slabe baterky.A skrin aj nam.obcas praska aj podlaha.To je normalne.
😤
My sme raz dcére kúpili na jarmoku taký veľký, héliom napusteny balón - Mimoňa. Pár týždňov sa s ním hrala, lietal pri plafone, dcéra ho ťahala po byte. Potom začal postupne sfukovať, takže nakoniec už nelietal pri plafone, ale v mojej výške, potom ešte nižšie.
Raz v noci som sa zobudila, vyšla zo spálne do kuchyne, že sa napijem vody. Tak stojím po tme pri umývadle, pijem a zrazu periférne vidím, že čosi pomaly vychádza z obývačky. Som myslela, že sa "po*eriem." Proste tma, že som sa bála aj pohnúť, čosi na mňa kuká veľkými očami vo výške tak 140cm, vznáša sa to... Sprostý Mimoň! Ľudia, ja som fakt myslela, že infarkt dostanem. Tých pár sekúnd, kým som strnulo stála a hľadala logickú odpoveď, čo to je, bola ako večnosť. Zrejme vznikol prievan, keď som otvorila dvere na spálni a vyšla von, tak si pánko vyplachtil...Na druhý deň letel Mimoň do koša 🤣
@livuska124 toto sa podarilo 😂😂😂
@andigab no, mimoňovi určite 🤣 mne nebolo všetko jedno v danej chvíli 😁
@livuska124 úplne Ťa chápem, iste si bola napoly v spánkovom režime a vylieza čudo z obývačky! Ale toto je fór dňa, samozrejme, už s odstupom času 🥴😃
@andigab s odstupom času sa na Tom aj ja bavím, ale vtedy mi tep vyletel minimálne na 150 😁
@livuska124 muselo Ti v hrdle úplne vyschnúť, och smejem sa, ale tiež by som stuhla na mieste od hrôzy 🙂
@livuska124 preboha, takýto zážitok s balónom mám presne aj ja. 😄 U nás to bola Máša. Tma, prievan a postava idúca za mnou, fuj, ešte teraz mi je zle.
Tiež som za to, že všetko má vysvetlenie, ale je to nepríjemné. Posledné týždne sa mi doma deje to, že sa v noci zobudím a v tme vidím stáť pri posteli moju dcéru (detskú postavu, tmavšiu ako ostatné okolie). Aj na ňu prehovorím, že čo sa deje, čo potrebuje a zasvietim si telefónom - a tam nič. Stalo sa mi to asi trikrát za posledný mesiac a je to hnusné...
Tak ja verím na určitú nadpozemsku silu...mám niekoľko zážitkov ale nebudem písať lebo nebudete spať
ja by som skor povedala, ze veris na duchov. nam sa niekedy spusti vysavac v noci a ide si alebo keca tie svoje veci, ale este ma nenapadlo vysvetlovat si to duchmi.
@livuska124 mne cestoval tanier po drese, a ked som ho chytila a chcela potiahnut naspat, tak sa celou silou tahal dalej, nedalo sa nim pohnut. A ked som ho chytila oboma rukami, ze ho zdvihnem a vezmem, tak drzal ako prilepeny mamutom.
Tak som chytila nervy a hromziac na vsetkych poltergaistov, ze mi nebudu robit v dome bordel a brat mi taniere, sklbla a tanier plop! odlepil sa. Bol z umyvacky a teply, tak sa prisal podtlakom.
To mi doslo hned potom. Ale par sekund som fakt verila, ze mam v dome ducha.
@nominativ ja odvtedy tieto balóny na jarmoku obchadzam, radšej dcére kúpim niečo iné ale heliovy balón už nie 🤣
@moonlight1210 🤣🤣 tiež super. Áno, tie sekundy, kým ti mozog ponúkne logické vysvetlenie stoja za to. Tiež mi najprv prebleslo mysľou asi 100 hororov o duchoch, čo som videla, kým mi došlo, že je to ten drbnuty Mimoň 🤣
Pred dvomi dnami ale spal mm v hostovskej, lebo je chory. A mne zrazu o pol druhej zacalo nieco suchrat na dvere spalne. Taky divny zvuk, akoby mal niekto oblecenu zimnu vetrovku a pomaly sa nou obtrel o dvere z vonkajsej strany. Este som nespala, citala som akurat knihu.
V prvej chvili som taka zaskocena myslela, ze mm je po chodbe, tak som vstala a sla sa pozriet, ci nieco nepotrebuje, alebo co sa deje. Ale vsade ticho a tma, vsetci spali.
Pozrela som na psa, co spal do mnou v spalni, tym ani nehlo, drichmal spokojne na paplone, tak si hovorim, ze to ma zrejme ine vysvetlenie a duch to nebude. Ale doteraz neviem, co to mohol byt za zvuk a co ho sposobilo.
@livuska124 my sme mali Tomika (peppa pig) tiez nam chodil po byte 🤦😂 prisli sme z dovolenky a čakal nas na chodbe 🤣
@majcinka212 milé od neho 😁
@martinmmartin ty si dobry 🤣🤣🤣
@livuska124 jeziiiis🤣🤣🤣by som sa asi pototo😵💫🤣
@kiwi3 fakt na nich neverim vsetko ma svoje vysvetlenie
Dnes ako som vybrala vsetky baterky bol klud
Ked sme mali stary gauc, v noci vrzgaval. Som sa na to budievala v noci.rozmyslam rozmyslam hladam vysvetlenie-a bolo jednoduche. Pes. I ked nemal ani 3kg ale ten gauc vrzgal aj pod nim😂
Niekedy stačí myšlienka v hlave,ktorá sa začne viac a viac ozývať až si človek vsugeruje že vie lietať 🤣.
No ja som posero odjakživa. Raz sa mi sníval hnusný sen o duchoch,až som sa zobudila s veľkým strachom,normálne som sa bála duchov,snažila som zaspať aj som zaspala ale tak som bola zblbnuta,že má strhlo zo spánku,že som cítila tlak na mne,ako keby niekto tlačil rukou na paplón. Ale proste viem že myšlienky sú veľmi silne
@angela85 🫣🫣🫣
To mas pravdu veru
@moonlight1210 chvalabohu za riešenie.
Lebo toto už bolo moc 😂😂
mne minule prala pracka vytiahnuta z elektriny, no vysvetli to lol, som sa smiala, ze transformers - stroje ožívajú 😂

@lujza123 dakujem za fajny prispevok😊
vysielacka bola vypnuta🫣
Ale tiez rozmyslam ako ty, drevo ok vibracie to mam kazdy vecer ,ked auta preletia raz praskne isto,aj ked sa nieco posmykne , mini vibracie….
Mna to sere lebo ma to zobudi a potom neviem zaspat,neni nic z toho co opisujes😊
Jaj aj psa mame a nereaguje na to takze preto hladam vysvetlenia ale budu to isto tie baterky.😊