icon

Neviem sa zbaviť ploštíc

nikolca
24. jún 2023

Prosim viete mi poradiť?Neter z hotela diniesla ploštice a ja sa ich neviem zbaviť.Volali sme deratizera všetky izby vystriekal no a zdvihol uložny priestor na gauči a tam nakladene v pajička povedal nam že ho musime vyhodiť lebo že inak sa toho nikdy nezbavime no čo vam poviem je to draha zaležitosť mame 4 izbovy byt a vyšlo ma to na 200euro.gauč sme samozrejme vyhodili.Pol roka sme nali pokoj a teraz sa ploštice objavili znovu,boli pod navlečkou na paplone vyhodila som paplon aj podušku,našla som ich v synovej skryni.veci som pohadzala do vriec a postupne ich periem,všade su za obrazom.za postelou dnes ma prisť zas deratizer no ide ma šlak trafiť doštipana som všetko ma svrbi😭

Strana
z2
jojagoralova
31. dec 2024

@bylinka25 ahoj kde ste kúpila ten postrek ako sa volá ? Mi máme problém s plosticami bol u Nás aj deratizer som ho našla na Google zaplatila 200 eur po 2 týždňoch som našla zase dve živé 😭mám 3 deti ,vytrhali sme podlahu vymalovali všetko nové a zase som našla som veľmi neštastna prosím o pomoc

jully79
20. máj 2025
@luckagu

@mancuri ahoj prepač až teraz som znovu navstivila stranku. No museli sme volať znovu deratizera. Ale volali sme uz ineho čo daval aj záruku. Ze ked po 4 tyzdnoch budu ešte tak pride znovu bezplatne. Predtym som platila 240 ale len jednu izbu mi vystriekal. Ten druhy 350 ale celý byt. Asi ešte po 8 dnoch po tom druhom postreku sme semtam nasli dokopy asi 3 ploštice. Potom už len zopar mrtvych. Nesmela som vysavať ani zmývať ani prach utierať 4 týždne. Len zametať.Potom som mu volala ze vyzera to v pohode. Tak vravel že mozem povasavať ale este by nezmýval lebo postrek ešte posobi. Tak som este pockala 10 dni a potom som zahájila generalne upratovanie. Potom sme ešte do konca septembra sledovali kazdy tyzden postele matrace vsetko okolo ale uplne sme si vydychli až asi v novembri keď uz viac ako 2 mesiace bol pokoj a trva doteraz🤗. Ten prvy deratizer mi kazal vyhodit hned postele ale nepovedal ze nemam kupit hned nove ten druhy mi povedal ze tym ze sme kupili hned nove oni sa ľahko dostanu aj tam. Začarovany kruh ale jednoznačne volat uz len deratizéra so zárukou.

@luckagu prosim ako sa vola ta firma co realizovala postrek?

luckagu
21. máj 2025
@jully79

@luckagu prosim ako sa vola ta firma co realizovala postrek?

jully79
22. máj 2025

@luckagu dakujem, kontaktovala som ich pan bol promptny a ochotny...snad to pomoze

luckagu
22. máj 2025
@jully79

@luckagu dakujem, kontaktovala som ich pan bol promptny a ochotny...snad to pomoze

@jully79 držim palce nech to vyjde. Je to boj ale po tomto postreku sme mali fakt pokoj a uz je to skoro 2 roky odvtedy. Teraz ked mam nahodou nejaky štipanec hned sa zľaknem ale naštastie su to uz len komare😃. Musite sice do bodky splniť všetky odporúčania ale stoji to za to. Snáď pomôžu.

majkalabka
8. sep 2025
@bylinka25

@dennissa16 ahoj, dávam foto.

@bylinka25 ahoj,pomohol vám tento roztok na ploštice?

iva33333
25. nov 2025

@luckagu prosím vás a bolo to dlho cítiť v byte ten postrek?

jully79
26. nov 2025
@iva33333

@luckagu prosím vás a bolo to dlho cítiť v byte ten postrek?

@iva33333 necitit to...my sme mali odist na 2 hodiny a potom 3 tyzdne nic neumyvat, vymyzli

iva33333
26. nov 2025
@jully79

@iva33333 necitit to...my sme mali odist na 2 hodiny a potom 3 tyzdne nic neumyvat, vymyzli

@jully79 Ďakujem.Som rada,že to necítiť,ja mam alergiu na tie výpary chemicke.ked som striedala Biolotom bežným,tak to bolo dosť cítiť a dlho.Prosim vás cez akú firmu ste striekali?

anonym_464091
26. nov 2025

My sme mali derarizéra, vystriekal celý dom a kázal nám dať pod matrac igelit tak, aby sa k nám v noci nedostali. Prišiel 2x a trvalo to 3 mesiace. Prvý postrek bol na 60 dní, druhý asi na 40. Zatiaľ som nemohla ani len zametať. Bola to hrôza ale pomohlo to. Psa sme mali zatiaľ v klietke na stolíku v obývačke a aj na ňom sme mali igelit aby sa k nemu nedostali.
Nočná mora keď si na to spomeniem. Ale zbavili sme sa ich.

iva33333
26. nov 2025
@anonym_464091

My sme mali derarizéra, vystriekal celý dom a kázal nám dať pod matrac igelit tak, aby sa k nám v noci nedostali. Prišiel 2x a trvalo to 3 mesiace. Prvý postrek bol na 60 dní, druhý asi na 40. Zatiaľ som nemohla ani len zametať. Bola to hrôza ale pomohlo to. Psa sme mali zatiaľ v klietke na stolíku v obývačke a aj na ňom sme mali igelit aby sa k nemu nedostali.
Nočná mora keď si na to spomeniem. Ale zbavili sme sa ich.

@anonym_464091 igelit pod matrac,alebo pod plachtu?
No je to strašne veru.Nenapadlo ma,že by stým bolo toľko starosti.

Strana
z2