icon

Neviem sa zbaviť toxickej kamarátky

29. jún 2021

Caute baby. Prosim iba take, ktore mate skusenost s toxickymi ludmi. Mam jednu kamaratku, nevidam ju sice casto, ale musim jej navstevu vyslovene pretrpiet. Neviem sa jej zbavit. V podstate som sa vzdy toxickych ludi zbavila lahko, ale ona sa neda odbit. Ide o to, ze napovrch je mila a chce mi akoze dobre, ale jej vety a spravanie ma vyslovene uraza. Niekedy mam pocit, ze je nevychovana. Tot moj vylev

Strana
z3
july0
1. júl 2021

@louisviffon ty vole to je čistý psychopat. Na toto by mala byť diagnóza stalker

autor
2. júl 2021

@slovakboy ludom nedoverujem, ja som takyto typ "sikany" zazila aj vzdy na pracovisku. Ja sa snazim ku kazdemu pristupovat rovnako, tiez som mila na ludi. Ale ja som taky zjav- vela ludi si mysli ze som velmi pekna a sme vcelku majetni ludia. Avsak pochadzam z chudobnej rodiny, cize si vazim aj predavacku v bille, aj pani ucitelky.
Len sa ako keby vzdy najdu ludia, ktori hladaju chyby v mojom zivote a snazia sa ma zhadzovat.

autor
2. júl 2021

@maja2017 no to je hrozne.. to presne poznam. Take poznamky, co zabolia.

autor
2. júl 2021

@louisviffon no toto mi uz pride ako stalking. To je jednoznacne cez ciaru.

mija_ja
2. júl 2021

Čo tak skusit sa o tom s nou v klude porozpravat? Možno si to ani neuvedomuje. Ja by som jej vysvetlila ako vnimam jej chovanie ake mam pri tom negativne pocity, čo to so mnou robi a už potom sa uvidi ako by sa zachovala. Ak by to neprestalo, zasa v klude by som jej povedala že nech sa nehneva ale necitim sa pri nej dobre a radšej by som sa už nestretavala.

slunce3
2. júl 2021

Véd jej normálne napíš, povedz ze prepac moja, dnes nemám chuť na stretka a hotovo 🤷‍♀️
Ak sa niekde zjaví pozdrav rýchly pokec do 1 m. A pekne jej povedz ze jaj už musím niečo mam a hotovo. Nemusí vedieť co máš a kde. Keď sa bude pchať k tebe domov tak kľudne ju otocpri dverách, prepáč teraz mam online školenie, jazykový kurz, ale i dieťa má hnačku, pes je chori... 🤣🤷‍♀️
Alebo jej rovno povedz ze nie si nastavená na jej vlny a nemáš chut s nou tráviť čas.

iveta1970
2. júl 2021

Presne to poznám....mám jednu takú .Roky som ju nevidela ,bola v zahraničí teraz je sama a,, terorizuje,, všetky bývalé kamošky aj mňa ....chová sa ako policajtka. Už som jej nedávno povedala svoje. No je to typ vyhodíš ju dverami ,príde oknom. Musíš jej len nejak na rovinu. Držím ti palce.

autor
2. júl 2021

@iveta1970 dakujem

autor
2. júl 2021

@slunce3 uz som zacala praktizovat

honkytonky
10. aug 2025
@anonym_autor

@trixi12 vies, mne ani nestoji za to, aby som jej vravela, co mi na nej vadi. Nerada rozpravam ludom negativne veci. Ja by som ju najradsej proste vymazala zo svojho zivota

@anonym_autor Okamžite a nemilosrdne odstrániť zo svojho života!!!!!. Ja som z takejto "kamarátky" až ochorela. Neustále telefonáty o Tom ako bolo niekedy lepšie o chorobách o nedostatku peňazí..... Som bola sprostá, že tak dlho som vydržala. Opakujem, bez milosti vyčiarknuť.

hopsas
10. aug 2025

@anonym_autor tiež som mala jednu takú osobu v blízkosti. Veď normálne nereaguj neodpisuj neotvaraj dvere ...ak jej teda nechceš na rovinu povedať ako sa veci maju

Strana
z3