Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
@damian77 koľko času si mala na opravné?
@neznama159 môžem aj ja poprosiť testy ďakujem tryznovaanna@gmail.com
Baby, môžete poslať aj mne testy? Ďakujem.
zuzi2910@gmail.com
Niekto aj pošle?
@sava282 môžem vás poprosiť?môj mail je denda05@centrum.sk ďakujem pekne 🙂
Ahojte ,aj ja by som poprosila.
nemethova.janka@centrum.sk
@janula2511 spravila som opravné.Bolo nás približne 18 a dali nám tak testy aby sme nemohli opisovať.Testy boli rozdelené tak že ja som mala test B, vedľa mňa po pravej strane mal test A a po ľavej strane zas test C.Kazdy mal iné otázky.Ja som mala hlavne o tom ako ďaleko môžu byť Wc od trhoviska,chladiaky aké sú a teploty, zmrzlina,ako sa pečie mäso na akých stupňov o lekárskej prehliadke .Bolo 34otazok a mohlo byť zle 6.Ale dosť závisí od komisie.Prvy raz sme mali hlavnú hygienickú to bola katastrofá ale teraz super.Uz boli iné.Ak máš materiál tak to dáš.Ja som nemala prvý krát a potom som už mala dala my ich firma kde pracujem a len si to treba čítať.
@damian77 ústne otázky o čom boli?
@jojka810 viktoria.kniesova@gmail.com ďakujem krásne 💕
zdravím, zajtra ma čakaju skúsky ak by ste mi hocikto vedeli poslať materiál bol by som velmi vdacny, dakujem ivanbonano1@gmail.com
@ivanko666 prosím ťa kedy si si podával žiadosť?
@naty3010 ahoj, môžem ta pekne poprosiť ak máš vypracované testy myslím správne odpovede, vedela by si my ich poslať emailom? Vopred pekne ďakujem 🙂
@neznama159 ahoj, môžem ta pekne poprosiť ak máš vypracované ( správne odpovede) poslať emailom Patka0356@gmail.com
Vopred pekne ďakujem 🙂
@petruskamarti dobrý deň. Môžem Vás poprosiť o testy? Martinkovamarcela7@gmail.com. Ďakujem
Viete mi niekto poradit, či viem ten subor s otazkami niekam ulozit, aby si ho mohol kazdy stiahnuť?
Bol niekto na skúškach vo Vranove?
Mohla by som prosím od niekoho dostat testy aj ja ? mail : monikalabodova@gmail.com
@sava282 mohla by som vas poprosit o otazky? Dakujem m.oravcova@atlas.sk
Nikdo tu neposiela otázky.
@janula2511 pošlite mailovú adresu
@cinkalu82
@cinkalu82 dobrý večer, môžete prosím Vás aj mne poslať? Budem vďačná. zuzi2910@gmail.com ďakujem.
Bol niekto vo Vranove
Poprosim. pekné má niekto otázky ? Ďakujem
@zuzana2910 prosím pekne môžte mi dať otázky na hygienické minimum ďakujem

@damian77 spravila si opravné?tie isté si mala otázky alebo zasa iné?