icon

Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?

bea282
10. nov 2019

Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede

veronikaxxx11
30. mar 2025

Poprosím ak sa nájde niekto kto ma testy - odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností v zariadeniach starostlivosti o ludské telo? tibor.b@centrum.cz

77mata77
Autor odpoveď zmazal
rena103
31. mar 2025

@monika8867 dobré ráno prajem mohla by som Vás poprosiť otázky a zároveň odpovede na potravinárske minimum? S potravinami okruh. Neviem sa k nim dopátrať ďakujem veľmi pekne veľmi by ste mi pomohli, môj mail triznova.renata@gmail.com

poky7
7. apr 2025

Ahojte. Prosím vás vedel by mi niekto poslať otázky aj odpovede na hygienicke minimum? Moj email
andreamurcinova@yahoo.co.uk.
Vopred dakujem 😊

shpintalmariia
10. apr 2025

Dobrý večer, mohla by som vás veľmi pekne poprosiť o zaslanie testov na hygienicke minimum? Vopred ďakujem marysa7098@gmail.com
@veronikaxxx11 @jojka810 @sava282 @neznama159

reabullow
14. apr 2025

@jojka810 dobrý večer prajem, mohla by som vás veľmi pekne poprosiť ak ešte máte tie testy poslať mi ich na mail? Zajtra ma to čaká, môj mail: monsterka0@gmail.com vopred veľmi pekne ďakujem

rena103
14. apr 2025

@reabullow no ja som tiež písala a nik sami neozval a ani nepísal podklady na mail

reabullow
15. apr 2025

@rena103 ja už mám našťastie po skúškach 😁

rena103
15. apr 2025

@reabullow dobrý večer a mohla by som Vás poprosiť do mailu čo bolo a ako to prebiehalo? Za odpoveď veľmi pekne ďakujem

victoire
16. apr 2025

@reabullow ahoj prosím nemáš materiál z čoho si sa učila?ďakujem krásne 🩷

rena103
16. apr 2025

@victoire no neviem ako to tu je alebo funguje ale nik nereaguje na to čo som tu písala.... Nikto mi neposlal na mail nič ohľadom hyg.minima aj keď som pekne poprosila 😔písala som tu už niekoľko krát a nikto nič som smutná z toho

reabullow
16. apr 2025

@rena103 najprv bola písomná skúška a následne ústna, čo sa týka otázok tie nemám ale dám vám radu ako som sa cca pripravila ja
Do chatgpt som zadala aby mi napísal otázky ktoré sú na skúškach odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami s odpoveďami A,B,C bez správnej odpovede, následne odošlete odpovede a vyhodnotí vám ich

Čo sa týka testov otázky ktoré si pamätám tak boli ako dlho sa môže skladovať plnené mäso, ovocné zeleninové a cestovinové šaláty, kto je zdravotne spôsobila osoba, aké povinnosti má fyzická osoba-podnikateľ, ako často sa rieši dezinfekčný roztok, čo je deratizácia

victoire
17. apr 2025

@rena103 presne ako vravíte áno mne

monika5376
18. apr 2025

Ja som včera robila skúšky z odbornej spôsobilosti,ak si naozaj naštudujete materiály tak to urobíte...

victoire
18. apr 2025

@monika5376 prosím odkiaľ ste sa učili?alebo odkiaľ ste mala materiál.?ďakujem 🌸

monika5376
19. apr 2025

@victoire ak môžte napíšte mi email.skusim poslať...

bimbambim
24. apr 2025

Dnes som bola na skúškach . Bolo nás cca 25 a polovička neprešla písomnou formou. Bolo 30 otázok tri sme mohli mať zle. Potom bola ústa forma kde mi dali tri otázky čo je inkubačná doba , mechanické čistenie, a aké sú sklady aj s teplotami. Bola som vo zvolene

victoire
24. apr 2025
@monika5376

@victoire ak môžte napíšte mi email.skusim poslať...

@monika5376 viktoria.kniesova@gmail.com ďakujem veľmi pekne za ochotu 💕

monika5376
25. apr 2025
@victoire

@monika5376 viktoria.kniesova@gmail.com ďakujem veľmi pekne za ochotu 💕

@victoire poslané 🙂

sava282
26. apr 2025

Tu je link, kde si viete stiahnuť súbor s príkladmi otázok na hygienické minimum 😉. Doteraz som nevedela, ako to urobiť, aby som to vedela zdieľať.
https://docs.google.com/document/d/1rWhG7VCclUX...

victoire
26. apr 2025
@monika5376

@victoire poslané 🙂

@monika5376 ste neskutočná ďakujem vám veľmi pekne 💕

sava282
26. apr 2025
@victoire

@monika5376 ste neskutočná ďakujem vám veľmi pekne 💕

@victoire nie je zač a držím palce😀. A aj ja som rada. Takto si to môže každý stiahnuť, pretože nie vždy mám čas všetkým posielať mail.

kacenad1
5. máj 2025
@jojka810

Dobrý deň ja som bola dnes v Topoľčanoch,až niekto potrebuje testy pošlite email.

@jojka810 môžem poprosiť testy ma mail k.sariova1@gmail.com, ďakujem krásne

sava282
7. máj 2025
@kacenad1

@jojka810 môžem poprosiť testy ma mail k.sariova1@gmail.com, ďakujem krásne

@kacenad1 máte link v mojom komentári vyššie 😉

bimbambim
8. máj 2025

Baby a je potrebné niečo aj do kuchyne ako pomocná sila dáke hygienické minimum? Dnes som sa o Tom bavila s kamoškou. Ja viem len o tých do potravín ,ale či niečo podobné treba aj do kuchyne.

rena103
8. máj 2025
@bimbambim

Baby a je potrebné niečo aj do kuchyne ako pomocná sila dáke hygienické minimum? Dnes som sa o Tom bavila s kamoškou. Ja viem len o tých do potravín ,ale či niečo podobné treba aj do kuchyne.

@bimbambim áno je to potrebné

bimbambim
9. máj 2025
@rena103

@bimbambim áno je to potrebné

@rena103 ďakujem. Kamoška ide na pohovor do kuchyne tak jej poviem. Otázky budú asi iné ako tie čo kolujú tu?

rena103
9. máj 2025
@bimbambim

@rena103 ďakujem. Kamoška ide na pohovor do kuchyne tak jej poviem. Otázky budú asi iné ako tie čo kolujú tu?

@bimbambim možno tam budú zamiesané s týchto otázok jednoducho mix

natalia123_
11. máj 2025

Mohla by som poprosiť nejaké testy z hygienického minima ak niekto robil v Žiline ? Na mail porubcanska.natalia@gmail.com