Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
@monika8867 dobré ráno prajem mohla by som Vás poprosiť otázky a zároveň odpovede na potravinárske minimum? S potravinami okruh. Neviem sa k nim dopátrať ďakujem veľmi pekne veľmi by ste mi pomohli, môj mail triznova.renata@gmail.com
Ahojte. Prosím vás vedel by mi niekto poslať otázky aj odpovede na hygienicke minimum? Moj email
andreamurcinova@yahoo.co.uk.
Vopred dakujem 😊
Dobrý večer, mohla by som vás veľmi pekne poprosiť o zaslanie testov na hygienicke minimum? Vopred ďakujem marysa7098@gmail.com
@veronikaxxx11 @jojka810 @sava282 @neznama159
@jojka810 dobrý večer prajem, mohla by som vás veľmi pekne poprosiť ak ešte máte tie testy poslať mi ich na mail? Zajtra ma to čaká, môj mail: monsterka0@gmail.com vopred veľmi pekne ďakujem
@rena103 najprv bola písomná skúška a následne ústna, čo sa týka otázok tie nemám ale dám vám radu ako som sa cca pripravila ja
Do chatgpt som zadala aby mi napísal otázky ktoré sú na skúškach odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami s odpoveďami A,B,C bez správnej odpovede, následne odošlete odpovede a vyhodnotí vám ich
Čo sa týka testov otázky ktoré si pamätám tak boli ako dlho sa môže skladovať plnené mäso, ovocné zeleninové a cestovinové šaláty, kto je zdravotne spôsobila osoba, aké povinnosti má fyzická osoba-podnikateľ, ako často sa rieši dezinfekčný roztok, čo je deratizácia
Ja som včera robila skúšky z odbornej spôsobilosti,ak si naozaj naštudujete materiály tak to urobíte...
@monika5376 prosím odkiaľ ste sa učili?alebo odkiaľ ste mala materiál.?ďakujem 🌸
@victoire ak môžte napíšte mi email.skusim poslať...
Dnes som bola na skúškach . Bolo nás cca 25 a polovička neprešla písomnou formou. Bolo 30 otázok tri sme mohli mať zle. Potom bola ústa forma kde mi dali tri otázky čo je inkubačná doba , mechanické čistenie, a aké sú sklady aj s teplotami. Bola som vo zvolene
@victoire ak môžte napíšte mi email.skusim poslať...
@monika5376 viktoria.kniesova@gmail.com ďakujem veľmi pekne za ochotu 💕
@monika5376 viktoria.kniesova@gmail.com ďakujem veľmi pekne za ochotu 💕
@victoire poslané 🙂
Tu je link, kde si viete stiahnuť súbor s príkladmi otázok na hygienické minimum 😉. Doteraz som nevedela, ako to urobiť, aby som to vedela zdieľať.
https://docs.google.com/document/d/1rWhG7VCclUX...
@victoire poslané 🙂
@monika5376 ste neskutočná ďakujem vám veľmi pekne 💕
@monika5376 ste neskutočná ďakujem vám veľmi pekne 💕
@victoire nie je zač a držím palce😀. A aj ja som rada. Takto si to môže každý stiahnuť, pretože nie vždy mám čas všetkým posielať mail.
Dobrý deň ja som bola dnes v Topoľčanoch,až niekto potrebuje testy pošlite email.
@jojka810 môžem poprosiť testy ma mail k.sariova1@gmail.com, ďakujem krásne
@jojka810 môžem poprosiť testy ma mail k.sariova1@gmail.com, ďakujem krásne
@kacenad1 máte link v mojom komentári vyššie 😉
Baby a je potrebné niečo aj do kuchyne ako pomocná sila dáke hygienické minimum? Dnes som sa o Tom bavila s kamoškou. Ja viem len o tých do potravín ,ale či niečo podobné treba aj do kuchyne.
Mohla by som poprosiť nejaké testy z hygienického minima ak niekto robil v Žiline ? Na mail porubcanska.natalia@gmail.com

Poprosím ak sa nájde niekto kto ma testy - odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností v zariadeniach starostlivosti o ludské telo? tibor.b@centrum.cz