Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
ale najdete si aj na Regionálny urad verejného zdravotníctva a tam su tabulki skušky odbornej spôsobilosti.. študijny material a stahnite si ich🙂
@naty3010 Dobrý deň môžem vás poprosiť testy otázky a odpovede ak by ste mi ich mohli prosím poslať na email katkah8@gmail.com
Alienka 31,ja som pozerala na internete sú.Niektoré sú len otázky a niektoré sú aj vypracované.Skúste to pohladať.Prajem pekný den.
@naty3010 môžete prosím aj mne poslať na mail?
dulicna18@gmail.com
Dobrý deň, nemáte niekto testy na skúšky hygienické minimum ? pracujem ako predavačka v potravinách.Ďakujem
Ahojte, prosím môžte ich niekto aj mne poslať, bola by som vďačna
@alienka31 jojka810@azet.sk ďakujem
@naty3010 môžem Ts poprosiť testy higenicke minimum
Máte niekto testy na hygienické minimum BB?
@alienka31 mohla by som aj ja poprosiť otazky a testy ? mam z toho velke stresy :/
je tu niekto prosim, kto by mi vedel poslat vypracovane otazky a odpovede ? prip. ak ma niekto k dispozicii testy ?
Ahojte ,prosím vás ,vedel by mi niekto poskytnúť otázky a zároveň aj vypracované na hygienické minimum , bola by som vďačná. :*
Ahojte baby ak by ste mali nejaké materiály alebo testy prosim vás pošlite sj mne čaká má to budúci mesiac uu stresujem🤯🤯🤯

zdravím ano urobila a mam aj testy