Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
Ahojte ,prosím vás ,vedel by mi niekto poskytnúť otázky a zároveň aj odpovede na hygienické minimum PO. ĎAKUJEM veľmi pekne pekný zvyšok dňa prajem
@sarulienka24 Oni nedávajú tie isté otázky 😏 oni to všetko po miešajú 🫣
@aliemma ja chápem ale aspoň na preskúšanie
@naty3010 dobrý deň mohli by ste mi poslať testy na hygienické minimum?
Mne sa teraz dostali do ruk testy, pretože doučujem jedneho cudzinca na ne. Tak kto si prosi, napíšte mi mail, pošlem vam ho. Ale netuším či sú tu všetky otazky, alebo sa môžu vyskytnúť na testoch aj sú ešte aj iné.
@sava282 girl044@azet.sk ... Ďakujem 👍
@sava282 Dobrý večer, môžem poprosiť o testy na hyg. minimum. Ďakujem mail: lilianabelakova@azet.sk
@sava282 Dobry vecer, mohla by som aj ja poprosit testy, alebo studijny material. k.ondriskova@gmail.com.Dakujem
Dobrý deň môžem poprosiť aj otázky na skúšky odbornej sposobilosti do obehu potravín a pokrmov. Stiahla som si co sa mam učiť ale je tam viac ako 80 papierov. A celkom som z toho stratena ďakujem vancovaklaudia23@gmail.com
@sava282 lydia.urge@zoznam.sk. Ďakujem 😊
email jojka810@azet.sk
Mohla by som veľmi pekne poprosiť o testy? Za dva týždne ma to čaká :-/ ďakujem krásne
@sava282 dobrý deň môžem vás poprosiť zaslať testy na email nikijezikova@gmail.com , zajtra ma čaká skúška, ďakujem 🙂
@sava282 ak by som mohol poprosit poslete aj mne? karol.kaizer@gmail.com
@sava282 môžem poprosiť aj ja poslať mi na mail. Ďakujem pekne mail : szkutekova.stanislava@gmail.com
@sava282 mohla by som poprosiť aj ja ? evavargova321@gmail.com
@sava282 ďakujem krasne ,pomohlo ❣️
Dobrý deň ja som bola dnes v Topoľčanoch,až niekto potrebuje testy pošlite email.
@jojka810 dobrý deň mohla by som poprosiť testy.dakujem email : marcelaongerova@gmail.com

Poprosím viete mi poslať na mail otázky a odpovede Ďakujem