Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
@tanyka22 ja sa chystám na skúšky 1.7. Už mi prišla aj pozvánka
@neznama159 a bola si aj na prípravný kurz alebo nie ?
@tanyka22 nie, žiadny kurz. Ani som nedostala info, že je možnosť kurzu. Čítam len 80stranovy text, na ktorý mi poslali link na mail, z ktorého by teda mal byť test.
@jojka810 🙏🙏🙏 môžem aj ja poprosit o testy na email
monik.honiskova@gmail.com
Ďakujem ;)
Chcem poprosiť ak by mal niekto testy na hygienické minimum bola by som vďačná.Dnes kurz a v stredu skúška mám z toho hokej ďakujem.Môj e-mail:helena.karascak@gmail.com
Mam odfoteny test na epidemiogicke skúšky písaný dnes, do testov sme nemohli vypisovať (predpokladám, že sa posúva na ďalšie skúšky) skúšky robene v LM
Ak by bol niekto ochotný aj ja poprosím ak bude niekto ochotný gl.faberlic@gmail.com ďakuje.
Minulý týždeň v stredu som robil skúšky na starostlivosť o ľudské telo, absolvoval som vysokú školu a toto bolo úplne jednoduché, stačí si to naozaj len pár krát prečítať a tie odpovede budete vedieť bez problémov, ústa skúška tiež pohoda
@neznama159 vies mi ho prosim poslať? Čaká ma to vo stvrtok v ZA
@6misika6 viem, jasne, napíš mail. Len myslím si, že v každom meste je test iný, ale aspoň na ukážku kľudne.
@neznama159 michaela.bellusova@gmail.com
Dakujem velmi pekne❤️ano ja chcem len pozriet ake otazky su
@neznama159 velmi pekne prosim mohla by som testik dostat do mailu aj ja ? mirca.hornakova@gmail.com
@mircatkoo jasne, posielam
@trantor mate odoslané
@neznama159 môžem aj ja poprosiť ?mirka.dvorska1@gmail.com
@2slza2 odoslané 🙂
@neznama159 Dakujem
@nikijezikova Dobrý deň, môžem vás poprosiť testy? Motylova.diana1@gmail.com ďakujem veľmi pekne
@neznama159 pošlete mi to prosím? Motylova.diana1@gmail.com
@dianka564 poslane
@jojka810 Dobrý deň prajem, mohla by som vás veľmi pekne poprosiť tiež o vypracované otázky na skúšky odbornej spôsobilosti. Tiež ma to o chvíľky čaká. Ďakujem krasne. Môj mail simonavatterova@gmail.com

Ahojte je tu niekto kto absolvoval skusky bez prípravného kurzu alebo teda naopak ? Ak by ste boli ochotný poprosím aj ja materiály poprípade aj testy super by bolo ak aj vypracované bola by som veľmi vďačná. Do akého času vám dali termín skúšky od prihlásenia na RUVZ ? Ďakujem za odpoveď