Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
@jojka810 dobrý môžem aj ja poprosiť testy odpovede ďakujem krásne Zuzana.plesko@gmail.com
@sava282 dobrý deň môžem poprosiť aj ja testy na hygienické minimum ďakujem krásne Zuzana.plesko@gmail.com
@jojka810 @sava282 prosim poslat testy na nefertina@centrum.sk dakujem
Nechcem zakladať novú tému no idem si robiť skúšky...treba zaslať žiadosť a uhradiť 30 a 20€ ...otázka každé zvlášť????? A na aké číslo účtu??? Budem robiť v TN..... Nikde som sa nedopatrala.... ďakujem.... A mimochodom má niekto dajake testy okrem materiálu z netu??? Ďakujem
Všetci mate odoslané 🙂
@lenkaaninka ahoj, platí sa prvýkrát 30€ na mieste kde podávas žiadosť (ak máš elektronický občiansky tak 15€). Potom ti príde predvolanie na skúšky a až keď spravíš skúšky, v ten istý deň si pôjdeš zaplatiť na to isté miesto ďalších 20€ (zas aj máš elektricky občiansky tak 10€). Ak si prvých 30€ neplatila pri podaní žiadosti, mali ti dat nejaké údaje k platbe, pripadne si tam skus zavolať. Testy mám, robila som ich v LM, pošlem len daj mail
@sava282 Zdravim môžem, čítam komentáre a ak máte ešte tie testy môžeme mi ich poslať na e-mail orackoj86@gmail.com Ďakujem
@neznama159
Môžem pekne poprosiť o testy na email
monik.honiskova@gmail.com ďakujem ;)
@sava282 dobrý deň som z Nitry prosím Vás vedeli by ste mi zaslať tie testy?kaja.bacova1@gmail.com ďakujem
@neznama159 dobrý deň vedeli by ste aj mne prosím vás zaslať tie testy a odpovede?ďakujem pekne kaja.bacova1@gmail.com
Prosím Vás som z Nitry máte tu niekto vypracované testy na Hyg.minimum?ak áno prosím Vás viete mi to zaslať na kaja.bacova1@gmail.com ďakujem vopred
@neznama159 dobrý večer! Neposlali by ste, prosím Vás, aj mne testy na svystak3@gmail.com? Vopred veľmi pekne ďakujem
@neznama159 dobrý večer! Budem veľmi vďačný za zaslanie testov na svystak3@gmail.com
@neznama159 dobrý deň. Môžem pekne poprosiť o ten test tiež ? Utorok ma čakajú skúšky 🙏🏼🙈 ďakujem krásne ... belakovajana@post.sk .
Pekný deň želám
Zdravím, môžem poprosiť o radu?mám testy ale sú tam viac a neviem ktoré sú správne, môže mi niekto kto vie ktoré sú správne poslať na e-mail orackoj86@gmail.com Ďakujem.😉
@zuzicka2210 bohuzial som ochorela, ale zajtra idem znovu
Dobrý deň, môžem aj ja poprosiť tie testy??? Ďakujem hajdukova.k@gmail.com @neznama159
Dnes som bola na testoch pre potravinarov, ktore pozostavali z pisomnej a ustnej casti. Otazok bolo 35, tie sa kruzkovali. Ustne boli dve. Tie sa losovali.
Otazky boli presne z tychto testov takze som ich s prehladom spravila.
@petruskamarti blahoželam ❤️ mate to úspešna za sebou, boli ťažke otazky? A ustne, ak sa môžem spýtať, ake ste vylosovali?
@petruskamarti viete mi ich poslať prosim na email
ucitelka.materialy@gmail.com, veľmi vam budem vďačna
@77mata77 vy ste boli v komisii? 🙂
@petruskamarti nie
@neznama159 Dobrý deň. Môžem aj ja poprosiť o testy? Vopred veľmi pekne ďakujem a prajem pekný víkend 😀. partikovaadriana1@azet.sk
Môžem vás aj ja poprosit o testy veľmi by mi zo pomohlo tu je mail petrabo71@gmail.com🙏🙏🙏 zo srdca ďakujem vopred
Dobrý večer.IMožem poprosiť ak má niekto test na hygienické minimum.Budem ich robiť v PB.Dakujem
andrea.rapcova@gmail.com

Prosim poslite mi otazky s odpovedmi KE nefertina@centrum.sk