Neviete niekto otázky na hygienické skúšky?
Ahojte,idem robit skusky z hygieny lebo robim v potravinach neviete niekto ake su otazky ma ich byt 30 dakujem za odpovede
@jojka810 môžem poprosiť otázky aj ja ? Ďakujem
@sava282
@gabmatulova
@jarmok11 môžem poprosiť otázky, ďakujem pekne, hajkova.zuzana@centrum.sk
@naty3010 mate prosím este tie testy ?
@1kajka1 Ahoj, prosím Ťa vedela by si mi poslať testy, ďakujem veľmi pekne, hajkova.zuzana@centrum.sk
@1kajka1 Ahoj, prosím Ťa vedela by si mi poslať testy, ďakujem veľmi pekne, hajkova.zuzana@centrum.sk
@zuna5 nemám ja ich tiež zháňam
@naty3010 mate prosím este tie testy ?
@1kajka1 Prosím ak môžete, preposlať otáky a odp. hyg. minimum na elenafialkova@centrum.sk. Suseda neurobili , chcla by som jej pomôcť. ďakujem
Mne sa teraz dostali do ruk testy, pretože doučujem jedneho cudzinca na ne. Tak kto si prosi, napíšte mi mail, pošlem vam ho. Ale netuším či sú tu všetky otazky, alebo sa môžu vyskytnúť na testoch aj sú ešte aj iné.
@sava282 Dobrý deň. Môžem poprosiť tie testy. Súrne to potrebujem .
@1kajka1 Prosím ak môžete, preposlať otáky a odp. hyg. minimum na elenafialkova@centrum.sk. Suseda neurobili , chcla by som jej pomôcť. ďakujem
@stefyke dobrý deň . Môžem poprosiť tie testy ak máte . abramova93anna@gmail.com
@sava282 Dobrý deň. Môžem poprosiť tie testy. Súrne to potrebujem .
@sava282 Dobrý večer. Tiež by som chcel požiadať o tie testy; veľmi pekne ďakujem. ovb74angi@gmail.com

@jojka810 môžem poprosiť testy ma mail k.sariova1@gmail.com, ďakujem krásne
@kacenad1 pošlete mi testy, ale sú to hygienické minimum ebony12@azet.sk