Nevrátenie zálohy z materských jaslí
Dobrý deň. Chcel by som poprosiť niektorého otecka alebo mamičku o radu, poprípade o vlastné skúsenosti v tejto situácií.
Z nemenovaných súkromných jaslí už dva mesiace pitam vrátenie zálohy a po novom už ani nezdvíhajú mobil. Nekonečné prísľuby že do konca týždňa to mam na účte sú už otrepané a neviem ktorý postup by bol v tejto situácií ďalej najlepší. Ďakujem za každú radu alebo skúsenosť.
zájsť osobne...popr. poslať doporučený list kde budeš žiadať svoje e naspäť...najlepšie poslať aj zriadeľovateľovi, nech vidia čo je tam za poriadok... 👍
Problém je v tom, že pokiaľ mala v jasliach bola platilo sa aj tak všetko na ruku... Aj mesačne aj záloha... Po odchode z jaslí sme spísali aj papier o ukončený dochádzky... A majiteľka jaslí vravela ze zálohu nám do konca mesiaca pošle.
Riaditeľka jaslí tam zároveň vyučuje takže v kontakte som bol celú dobu s nou
Už proste neviem. Posledný pokus bude že tam zajtra pôjdem osobne a uvidím ako zareaguje. Poviem ze to bude z mojej strany posledný pokus ako vyriešiť túto situáciu touto cestou
ešte napíš aj do diskusii Aké máte skúsenosti s jasľami Veselá Lienka? ale však iste majú niekoho nadriadeného, tak riešila by som aj tam...alebo ak je to viac e tak polícia..
Tak išla by som tam keď nosia mamičky deti do jasiel alebo pre ne chodia a rozhovor by som viedla v štýle že o aké neseriozne zariadenie a riaditeľku ide, že máte dojem že sa vás snaží obrať o peniaze. Samozrejme nahlas a v prítomnosti aspom zopár ostatných rodičov. Ak by ani to nepomohlo, tak negatívna reklama či už cez médiá alebo cez internet, sťažnosť na meste.....Ide o to či ich riaditeľka chce vrátiť, lebo teoreticky môže zálohu poprieť, tak nech má aspom hambu v celom okolí kde jasle sú. Ak by peniaze poprela alebo odmietla vrátiť , tak by som napísala "list"aby si mamičky dávali pozor na zariadenie kde vás riaditeľka okradla a nalepila to na dvere aspom 2-3x. Určite si to zopár rodičov prečíta a nech má hambu. Peniaze vás to síce nevráti ale nech vedia aj ostatní rodičia komu zverujú svoje dieťa.
Skúsim zajtra ísť tam a uvidím po osobnom stretnutí. Som zvedaví co zas povie

@matejkuba ziadali Ste pisomne?