Nežijem, iba prežívam.
Mám teda aspoň ten dojem keď tak pozerám na svoj doterajší život. Mám 31, nič som nedokázala, žiaden úspech, ani vo vzťahoch to nevyšlo, deti nemám.
Nebaví ma nič, nič mi nerobí radosť, som rada doma, tam kde to poznám, nerada cestujem, hlavne neznášam tie presuny na vlak, bus alebo na letisko, potom tam čakať. Všade veľa ľudí a mňa chytá panika.
Aj keď som rada sama doma, nie som osamelá, mám priateľov, kamošku, síce len jednu, ale mám. Nezniesla by som byť celkom bez priateľov.
Môj deň vyzerá tak isto, jeden ako druhý, nič nové, len tá istá rutina. Zdalo sa mi, že som spokojná, ale nie. Niečo mi chýba a ja neviem čo. Cítim sa byť takým malým bezvýznamným mravcom medzi miliónmi iných sikovnejsich mravcov. Som apatická a smutná, ale v spoločnosti iných ľudí sa viem pretvarovať. Takto žijem snáď už od narodenia. Akoby som už len čakala na smrť. Neviem či je to normálne..
Ahoj, som na tom podobne... mam 29 rokov a v podstate som sa vo svojom zivote nikam nepohla. nemam vlastnu rodinu, ani skvelu pracu. Chodim na psychoterapiu co mi ciastocne pomaha no aj tak sa citim hrozne sama.. Nemam ani priatelky, ludia sa ku mne spravaju hrozne. No uznavam, ze aj ja som dost casto podrazdena a nie moc priatelska.. Myslim, ze nezvladam zit svoj zivot.
Prečo ma každý pocit, že musí byť niečím výnimočný? Všetci sme rovnako dôležití a zároveň rovnako zbytoční, záleží ako sa na to pozeráš. Život je dar už len tým, že ho máš, že si ho uvedomuješ. V skutočnosti nezáleží na tom, či budeš slávny astronóm, alebo obyčajná žena, dôležité je, naučiť sa byť vďačná. Nepremárni život naháňaním sa na uznaním, to je prchavé, ľudia ta chvíľu milujú a o malú chvíľu nenávidia...Uplne stačí byť. Špekulovať nad zmyslom života je zbytočné, sme len tvory, ktoré vznikli náhodou, ale bol nám daný krásny dar a to je sebauvedomenie. Tak sa pohladkaj, rob čo máš rada a zbytočne neanalyzuj, lebo aj tak na nič neprídeš 😃
Sprav si bejby a zober psa z utulku 🥳😊😊😀😀
Uvidis aky budes mat zrazu plny a stasny zivot a nebude cas na depky
@evora nemusim byt niecim vynimocna stacilo by aby som zila stastny zivot 🙂 Ja viem, stastnou sa mozem urobit len ja sama. Lenze akosi padam.. v praci prezivam psychicke peklo no nedokazem sa branit, a nedokazem odtial odist. Som naivna a myslim si, ze sa to zmeni.. no je to len horsie. Zo vsetkeho mam len strach. No hej potrebujem sa postavit na vlastne nohy a nie sa lutovat. Tak nikam nepridem.. No je to tazke.

Vieš čo?? Zaslúžila si to... Nie je pekné rypat do teba, ja ta chápem.