icon

Nezištná pomoc ľuďom v núdzi...

pingu717
2. feb 2013

Nájdu sa ešte ľudia ktorí sú ochotný pomáhať iným nezištne??? Dievčatá ženušky milé veľmi Vás chcem poprosiť o pomoc ak by to bolo vo vašich silách tá pomoc nie je pre mna samú ale pre moju mamu je už 9 mesiacov na PN-ke a dostala so do veľmi zlej fin situácie...nechcem peniaze pre nu ale keby sa Vám dalo poslat balik zo stravou to by naozaj potešilo niečo čo sa poštou nepokazí..ja sama jéj neviem natoľko pomáhať tiež na tom nie som nejak dobre ale snažím sa ako sa dá..nemôžem sa pozerať nato ako mi matka hladuje .mamina má Zápal kostnej drene, osteomyelitída..je to infarkt kostí..je po dvoch operáciach a z PN-ky ked si zaplatí byt neostáva jéj moc penazí na stravu..tak preto Vás takto prosím o pomoc 😝

kikina115
12. júl 2014

Mail kikinka11592@centrum.sk

natuska87
13. júl 2014

@sisaha Nic nie je v zivote take priamociare....nie si povinna, predaj, vymen....keby to tak bolo, nie je tolko biedy na Slovensku.Na dno sa dostanes, ani nevies ako...rychlo a neocakavane....poznam vela ludi,ktori takto dopadli.Nikto to nema dopredu "iste"....ak sa da, treba pomôct, nie meditovat a filozofovat.Nikdy neviete, ako zivot s vami zatoci....

anatalia77
13. júl 2014

@natuska87 ano,nebolo by tolko biedy na slovensku,keby ludia mali pud sebazachovy,alebo by aspon dokazali byt sebakriticky voci detom.
Ja by som fetackeho syna "vystahovala"zo zivota,a vzala by som k sebe dceru. Pomohla by som jej s detmi,aby sa dcera mohla zamestnat. V Seredi a okoli je dost zamestnavatelov.

natuska87
13. júl 2014

@anatalia77 Asi mas aj pravdu...neviem, nezazila som, ani nechcem zazit...som iba matka a tak predpokladam,ze tazko odsudit "ciernu ovcu"....matky asi dlho umelo "zdôvodnuju" zlyhanie svojich potomkov a chcu pri nich stat, hlavne v tom zlom....netvrdim, ze je to spravne...ale...

kika1512
14. aug 2014

Ahoj @ananass veľmi rada pomôžem aj tebe aj tvojím deťom.
Pošlem Vám odevy. Dajte mi na seba adresu a hneď Vám niečo pošlem

ananass
27. dec 2014

Dobrí den ja by som poprosila ak má niekto také dobré srdiečko a pomohol my a mojím detom bola by som velmy rada keby ste my pomohli na dve moje dievčatá s oblečením alebo aj finančne aj ked nie velkú sumu , jedna má 16 a druhá 12 velmy bi sa potešily novým veciam nakolko ja neviem si dovolit ím kúpiť veci ,a oni potrebovali by nieaké oblečenie letné alebo aj zimné odhodlala som sa napísat sem verejne lebo nevedela som si dat rady , nemalasom internet tak som tu už dlho nebola ,no z celého srdiečka prosím vás o pomoc aj ked po3e aby sa nazbieralo a mohla zabespečit detom lepšú budúcnosť Dopredu vám velmy pekne dakujem 🙂 🙂

zigi8888888888
4. jan 2015

ahojte zadarmo som dostal zadarmo davám kto ma neaký problem alebo hocičo nech sa mi ozwe na mail zigi8888888888@gmail.com

bandzalka
27. jan 2015

Prosba....
Krásny večer prajem,Náš príbeh sa stal pred pár mesiacmi ked sme spolu s priatelom nie vlastnym pricinenim prisli o zamestnanie aostali sme uplne bez prijmu.Máme obaja po 23 rokou a máme spolu 4rocnu dcerku Zuzanku ktorá nas este drzi takpovediac nad hladinou...Jožko to je moj druh a otec Zuzanky jbol velmi sikovny a starostlivy otec aj priatel i ked bez papiera ale aj manzel..Bol pracovity a na to ze je taky mlady vedel nas dobre zabezpecit,kedze sme nemali kde byvat a mali sme len 1 izbycku v ktorej sme zili velmi ho to stvalo a tak sme setrili a setrili a ked sme nieco naskrabali este nam pomohla aj banka a nieco sme pozbierali na to aby sme mali slusne byvanie pre nasu dcerku...Ešte v roku 2013 sa to dalo vsetko zvladat az ku koncu sa to zacalo,Jozkou ocino ma diagnostikovanu paranoidnu schizofreniupricom nam bolo povedane ze je to dedicne a ci uz syn alebo vnuk vnucka to mozu zdedit.V zivote by ma nenapadlo ze prave moj jozo to zdedi a tak skoro v takom mladom veku,začal chodit z prace domu neskoro a vobec sa nam nevenoval vedela som ze s anieco deje ale ani vosne by manenapadlo ze je to prave tato zakerna choroba.jehosatv sa neustale stupnovala a tak zaciatkom januara 2014 sme skoncili na psychiatriii v Kremnici kde bol hospitalizovaní 3 týždne.ešte stale som dufala že sa jeho stav upravi a on zacne zas zit zivot ako pred tym ale mylila som sa vsetko sa nam obratilo hore nohami a tak som sa dostala k tomu ze vam píšem píšem vám pretože vás chcem poprosit z celehoo srdiecka pomozte nam Jozko je bez prace uz viac ako rok nepobera ziadne davky pretoze ja osm do teraz pracovala nuz ale uz ani ja nepracujem a akurat teraz sme na tom tak ze kym si nieco vybavime sme uplne na nule.....Práve preto vám píšem nechcem vás žiadař o peniaze tie nie su potrebne len vas pekne prosim pomůžte nám či už Trvanlivými potravinami šactvom,obuvou ci uz potrebami do domacnosti kedze ak mam pravdu povedat nemame ani len poriadne v com varit a ani co.Pomoze nam naozaj velmi vsetko velmi pekne vas prosim v mene mojej dcerky zuzanky prosim pomozte....Pomozte maminke ktora je uz v koncoch pekne vas prosim ....

ananass
10. aug 2015

ja by som brala tie saty kikina 115

ananass
10. aug 2015

@kikina115
@kikina115 ja by som brala viete som v takej situacetom dvom mojim dceram nemozem dovolit kupit oblecenie nakolko nemam nato peniaze a akakolvek drobnost by ich potesila ak to darujete bralabysom jedna moja dcera ma 11 a druha 16 pre jednu bolo byto dobre dakujem

iva127
26. jan 2016

Dobrý večer
snažím sa pomáhať jednej mamičke ale už je to aj nad moje sily....mamička má dve dcéry..jedna má 13 a druhá jeden ročik.....mamičke a staršej dcére vieme nejako pomôcť čo sa týka oblečenia a hygieny ale celkovo mamičke ostáva 20 euro na mesiac a na všetko 20 euro ☹ .....nemôže ísť ani do lekárne,ani si nič kúpiť napríklad topánky pre niektorú z dcér, mamička sama nejedáva aby mali deti , malinka nemá ani plienky ......vačšinou jedávajú suché cestoviny pretože to je lacné.......a toto všetko kvôli mužovi ktorého milovala ......pomôcť môžme v hocičom ....ja jej sama pomáham s rodinou ae všetko sa to nedá ......
Ďakujem pekne

betusa
3. feb 2016

Dobrý deň, chcela by som osloviť ak môžem o pomoc, veľmi pomôže aj zdieľanie. Ďakujem kto môžte prosím dajte vedieť o možnej pomoci prípadne kto môže venovať z vaších známich aj 2% z dani ak je zamestnaný napíšte mi prosím, sme už neskutočne vyčerpaný finančne a liečenie potrebujú obaja aj syn aj dcéra, ktorá je ZŤP 50%. Všetkým kto sa nám ozve či už bude zdieľať zo srdca ďakujeme. Viac sa dočítate v článku
http://www.topky.sk/cl/1000678/1525459/

fabianko23
9. mar 2016

Dobry Den mam 20rokov nevjem ci to sem patri ale potrebujem pomoc,povjem vam celi moj pribeh. Som zacala na strednej skole a zacala som pouzivat facebook gde som si nasla mileho chalana storim som si pisala a jednehho pekneho dna sme sa stretli a zacali sme spolu chodit bolo to vjac ako pol roka tak som ho zavolala knam na Vianoce a a pocase zacal unas bivat a prispevat do domacnosti.Bola som druhacka a zostala som tehotna a moj zarabal 400e a nemali sme si ako pomoc tak sme si zobrali pozicku abi sme mali pre babetko.Nakupili sme mu vsetko co sme pre nho potrebovali a co nam zostalo som dala rodicom zato ze prinas stali a bolo dobr.Babetko sa nam narodilo a bolo dobre ale po case bolo us zle tak muz zobral dalsu finacnu pomoc pre mojich rodicov lebo je velky dobrak ,Nakonec ho moj otec vihodil zdomu a vratil sa domov k rodicom a mal depresie a ujeho rodicov nemozme bivat maju len jednu izbu a ma ktomu mensu sestru jeho oco ma silnu cukrovku a mam sa leci na tlak a maju velmi vela liekov a nemaju vela penazi.Moj muz dal v praci vipoved a po mesiaci isel na tidnocki abi prenas neco zarobil z materskej sa neda zit a us mu nechcu nigde dat pozicku preto vas prosim o radu a o finacnu pomoc ak sa najdu taky ludia alebo o pozicke a bii sme si mohli bivat sami babetko ma len 9 mesiacov a oca potrebuje ja som u teti sama z babetkom a sama som na vsetko,Dakuejm za pochopenia ak sa nadu ludia prosim pomozte a otpiste.Zvvelkov laskov dufam ze mi pomozet

betusa
15. mar 2016

Dobrý deň, chcela by som osloviť ak môžem o pomoc, veľmi pomôže aj zdieľanie. Ďakujem kto môžte prosím dajte vedieť o možnej pomoci prípadne kto môže venovať z vaších známich aj 2% z dani ak je zamestnaný napíšte mi prosím, sme už neskutočne vyčerpaný finančne a liečenie potrebujú obaja aj syn aj dcéra, ktorá je ZŤP 50%. Všetkým kto sa nám ozve či už bude zdieľať zo srdca ďakujeme. Viac sa dočítate v článku
http://www.topky.sk/cl/1000678/1525459/

betusa
17. máj 2016

Zo srdca ďakujeme všetkým za venované 2%, veľmi si to vážime. Do konečnej sumy nám však ešte málinko chýba, preto ak niekto môže prosím pomôžte nám akoukoľvek čiastkou, keď sa to spojí veríme, že to dotiahneme dokonca a liečenie budeme môcť absolvovať. Ďakujeme veľmi. IBAN: SK4609000000000461926076 https://www.ludialudom.sk/vyzvy/3190

tlak
17. jún 2016

ties som bola nadne nemala som ani malemu na stravu a oblecenie.prosila som babi aby mi pomohli aspon s oblecenim pre maleho .tak to boli reakcie ani sa nechcem vijadrit.a pitala som len starsie veci.teraz mam nejake peniasky navise ozvite sa mi ktora potrebuje rada pomozem.viem co to je ked nieje na stravu alebo pre dieta na oblecenie.nemam rada tie blbe komentare.ak nechcu tak nech radsej mlcia a nie este podpichovat

vuko
17. jún 2016

Ahojte zeny hladam mladu zenu ktora ma rada deti nakolko som zostal sam s dvojickami potrebujem surne pomoc sam to nezvladnem a hrozi mi ze pojdu do domova

tlak
17. jún 2016

co potrebujes

vuko
18. jún 2016

zenu ktora by mi rada pomahala z detmi lepsie by bolo pre aj partnerka od 1.8mam byt len chcem popri materskej chodit do prace

tlak
18. jún 2016

neviem skadial si .mam svoju rodinu. rada by som ti ich postrazila ak by si bola stochto mesta ako ja

vuko
18. jún 2016

ja som chalan a zostal som sam s detmi a som zo senice

tlak
18. jún 2016

kolko maju dievcata.potrebujes pomoct financne.manzelka odysla

majuss125
18. júl 2016

Dobry den.Chcela by som pekne poprosit ci by sa u niekoho neslo oblecenie,hracky,..pre 14mesacne dievcatko??? Dakujem velmi pekne

natikasim
29. júl 2016

@majuss125 dobry den. Mam oblecenie pre dievcatko aj hracky ak by ste chcela kludne mi napiste poslem vam. Nati

majuss125
31. júl 2016

@natikasim Dobry den,budem vam velmi vdacna 🙂

majuss125
12. sep 2016

Ahojte mamičky.Nenajde sa u niekoho prosím nepotrebné oblecko,topanocky,kozmetika,hracky,..pre 17 mesačné dievčatko??? Dakujem

bufu
15. sep 2016

@natikasim Dobrý večer p.Nati,touto cestou sa na Vás obraciam s prosbou o pomoc.Som slobodná mamička,sociálne slabšie založená.mám 22 mesačnú a 4 ročnú dcérku ,a preto by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o podarovanie nejakých vecičiek a hračiek ak by to bolo možné.Bola by som Vám veľmi vďačná za pochopenie,pomoc,ústretovosť.Prajem krásny zvyšok týždňa.S pozdravom Karin

usmievava31
17. sep 2016

Prosim vsetkych dobrych ludi,o pomoc pri zbierani vrchnacikov pre mojho syna Filipka.
Budeme vdacny za kazdy vrchnacik,ktory dostaneme.
Zbierame z pet flias: mineralky,olej,ocot,slahacka,z tetrapakov(mlieko,dzusy),acidko,cistiace prostiedky,avivaze,z kavy-ale bez papiera co je vnutri
Prosim pomozte nam ich nazbierat co najviac.dakujeme vsetkym aj za precitanie

kajanr
1. nov 2016

Dobrý deň môžem poprosiť mamičky o pomoc pre mňa a mojich 5 deti a malinka je ztp prišli sme o bývanie nie vlasnou chybou a už nas na mestskú ubitovnu v nitre chela by som si o materiálnu pomoc budem vďačná za vseko prosím vás dobrých ľudí z veľkým srdcom pomôžte ďakujem za prečítanie