Neznámy objekt na podlahe: identifikácia?
Prosím čo to je? Našla som to na podlahe
Lesklé, veľké asi ako zrniečko rasce tak v mierke 1:1,5 a keď som sa to pokusila rozpučiť, tak z toho vyšla nejaká žltá tekutina
Vďaka
Alebo nejaké semienko?
Na prvý pohľad vypadá ako stoklaska..
Google našiel ... ako som už písala🤷
Našla si toho viac, či len toto?
ja by som tipoval mysacie vykali, ale tak hod do vody a uvidis ci sa roztopi - test cuchom a chutou by som nerobil radsej 😉😁 Semiacka by to tiez mohli byt, ale ved uvidis vodny test co povie... 😋
@egonsk no ešte som nevidela, aby myš mala lesklé výkaly
Idem vykonať ten test, dobrý nápad
Podobné čosi sme mali v paneláku na balkonoch, myslela som si, že by to mohli byť :bobky" netopiera
Som zvedavá, čo ešte napíšu ostatní
@patka06 ale asi by som v izbe vnútri toho netopiera zahliadla
Keď som to praskla, peklo to a vytiahla z toho žltkasta tekutinka
Nerozpustilo sa to
Sakra dúfala som, že mi tu pomôžete
Našla som to v izbe malého syna 🤔 😞
Myšacie hovienka, podla mna. Skus pohladat viac, odsunúť nabytok a popri stene. Toto by bol okamih, kedy sa sťahujem sestre a cakam, kedy mi posle muz fotku s mŕtvou mysou alebo riešením problému. 🤣🤣🤣🤣
Vravím, je to lesklé, vo vode sa to nerozpustilo, to by sa hovienko rozpustili, a keď to puknem, tak to pukne, praskne a vytečie z toho tekutinka ...ja som si istá, že toto nebude hovienko
@ninka297 dobry tip....ale musela by to odfotit upne z bliska tak 1 cm..ci su tam tie vlkny..lebo tak to vyzera hladke..
@domka222 mozno ma hnačku 🤣🤣🤣 nikto nevie co doma pojedla = srandujem. Dufam, ze to nie su mysi. Ja mam fóbiu, cize ja vidim myšacie hovienko vo všetkom co sa na to podoba.

🐀hovienka😁