icon

Nezodpovedné kupujúce na Modrom koníku

20. sep 2022

Dobrý večer. Neviem či len ja mám takú skúsenosť ale za tu dobu co som tu (4mesiace) a niečo som tu predávala tak 80% mamiciek len zavadzalo. Buď na poslednú chvíľu zrušili objednávku alebo niečo podobné.. Aké máte skúsenosti vy?

tosomja
20. sep 2022

Neviem. Mne sa nestalo, a to kupujem často. Ale keď myslíš také, že opýtam si rozmery a potom napíšem, že nie, ďakujem, tak áno, robím to aj ja.

autor
20. sep 2022

@tosomja nie. To by bolo OK. Ale my sme už v dohodnutí..balik nachystaný zabalený a na poslednú chvíľu napíšu ze to nechcú.. Ja už si tu pripadám ako debil

kitycat
20. sep 2022

Nebalila by som, kym nie su prachy..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tosomja
21. sep 2022

A načo balíš, keď nemáš peniaze ešte?
Ináč teraz nedávno sa mi stalo - písala som na inzerát o lehátko pre dcéru. Pani poslala fotky, opísala ako bezchybný kus, super, kvalita, odporúča. A ona, že super, hneď idem na poštu, ani nečakala, kým jej nabehnú peniaze. Hned na druhy deň som mala kreslo tu a rozbalim, skoro ma šľak trafil. Polámané, špinavé, mastné, potrhané. Písala som jej, vraj to po ceste sa zničilo, alebo "bohvie, čo som s ním robila" to ma zabila... A samozrejme, hneď zablokovala. 😃

dagmara17
21. sep 2022

Tak to si mala asi len šťastie. Treba sa držať proste toho, že ak niekto niečo od teba chce, tak proste platba vopred. Ja už nijak ani nepredávam, lebo pri dobierkach sa mi zväčša balíky aj tak len l domov

autor
21. sep 2022

Mne už to tu nepríde ako bazár ale ako čistý odrb

judar
21. sep 2022

Netreba posielat na dobierku a netreba sa ponahlat balit ked nemas peniaze na ucte 🤦...mna ani nehne sa zodvihnut a ist hladat vec kym nevidim platbu...mne inak aj rovnake osoby napusi a neodpisu - ak mi 1x odignoruju beriem to ok aj druhy ci treti krat po x mesiacoch napisu na tu istu vec tak takym davam negativne hodnotenie lebo tie uz si robia dobry den z druhych

autor
21. sep 2022

A čo sa dá robiť s tým keď som jednej pani napísala zlu recenziu a ona na to reagovala a zverejnila tam moje priezvisko?

autor
21. sep 2022

Ako sa to dá riešiť?
Lebo zverejňovať tu údaje určite nieje povolené..

judar
21. sep 2022

Je to len priezvisko 🤦 kym nedala celu adresu tak ti to moze byt jedno

silviaeli
21. sep 2022

Áno a najlepsie sú take, že napise mam záujem a už sa áni neozve🤦🏻‍♀️..uz sa neunúva ani napisat, že nechcem!!!a ďalšie potom zbytočne čakajú, lebo samozrejme kto sa 1.ozve ten berie..

monichetta
21. sep 2022

ja mam len dobre skusenosti. a niekedy balim skor ako dostanem peniaze na ucet, ale zatial vzdy prisli

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
21. sep 2022

Nikdy nebalim baliky kym nepridu peniaze. Prave z dovodu , ze vela kupujucich si to rozmysli, neozve sa a pod...

silviaeli
21. sep 2022

@zoro9836 dobrý napad👌🏻Dakujem za radu😂😉

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
21. sep 2022

Nikdy som nebalila dopredu. Keď prídu peniaze, zabalenie je vecou 10 minút🤷.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
eeffka
21. sep 2022

Kym nemam peniaze, nepovazujem to za obchod

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
minutka
21. sep 2022

@zoro9836 coze?! Ja mam zabalene (oblecenie) aj s vypisanim za 3 min 🫣 sa s tym neparam 😁

mikadooo
21. sep 2022

@zoro9836 no, tým skôr by som to dopredu zbytočne nebalila... Polhodina zbytočne zabitá

jvasenka
21. sep 2022

Zabal az ked mas peniaze na ucte...mne sa teraz akosi stava ze v popise je top stav, opytam sa na poskodenia jasne nie su ziadne a pride mi vec a olaaa...flaky na satach, tunike, zasite veci, minule dost vyrazna diera pri zipse na bunde-to ma zabilo ozaj-pani ani bu ani mu o tom a vidiet to musela naisto, inzerat vymazany ale ako ospravedlnenie pribalila knizky👍 viac by ma potesila s info o tom poskodeni🤷

zoro9836
Odpoveď bola odstránená