Nezodpovedné kupujúce na Modrom koníku
Dobrý večer. Neviem či len ja mám takú skúsenosť ale za tu dobu co som tu (4mesiace) a niečo som tu predávala tak 80% mamiciek len zavadzalo. Buď na poslednú chvíľu zrušili objednávku alebo niečo podobné.. Aké máte skúsenosti vy?
@tosomja nie. To by bolo OK. Ale my sme už v dohodnutí..balik nachystaný zabalený a na poslednú chvíľu napíšu ze to nechcú.. Ja už si tu pripadám ako debil
Nebalila by som, kym nie su prachy..
A načo balíš, keď nemáš peniaze ešte?
Ináč teraz nedávno sa mi stalo - písala som na inzerát o lehátko pre dcéru. Pani poslala fotky, opísala ako bezchybný kus, super, kvalita, odporúča. A ona, že super, hneď idem na poštu, ani nečakala, kým jej nabehnú peniaze. Hned na druhy deň som mala kreslo tu a rozbalim, skoro ma šľak trafil. Polámané, špinavé, mastné, potrhané. Písala som jej, vraj to po ceste sa zničilo, alebo "bohvie, čo som s ním robila" to ma zabila... A samozrejme, hneď zablokovala. 😃
Tak to si mala asi len šťastie. Treba sa držať proste toho, že ak niekto niečo od teba chce, tak proste platba vopred. Ja už nijak ani nepredávam, lebo pri dobierkach sa mi zväčša balíky aj tak len l domov
Mne už to tu nepríde ako bazár ale ako čistý odrb
Netreba posielat na dobierku a netreba sa ponahlat balit ked nemas peniaze na ucte 🤦...mna ani nehne sa zodvihnut a ist hladat vec kym nevidim platbu...mne inak aj rovnake osoby napusi a neodpisu - ak mi 1x odignoruju beriem to ok aj druhy ci treti krat po x mesiacoch napisu na tu istu vec tak takym davam negativne hodnotenie lebo tie uz si robia dobry den z druhych
A čo sa dá robiť s tým keď som jednej pani napísala zlu recenziu a ona na to reagovala a zverejnila tam moje priezvisko?
Ako sa to dá riešiť?
Lebo zverejňovať tu údaje určite nieje povolené..
Je to len priezvisko 🤦 kym nedala celu adresu tak ti to moze byt jedno
Áno a najlepsie sú take, že napise mam záujem a už sa áni neozve🤦🏻♀️..uz sa neunúva ani napisat, že nechcem!!!a ďalšie potom zbytočne čakajú, lebo samozrejme kto sa 1.ozve ten berie..
ja mam len dobre skusenosti. a niekedy balim skor ako dostanem peniaze na ucet, ale zatial vzdy prisli
Nikdy nebalim baliky kym nepridu peniaze. Prave z dovodu , ze vela kupujucich si to rozmysli, neozve sa a pod...
Nikdy som nebalila dopredu. Keď prídu peniaze, zabalenie je vecou 10 minút🤷.
Kym nemam peniaze, nepovazujem to za obchod
Zabal az ked mas peniaze na ucte...mne sa teraz akosi stava ze v popise je top stav, opytam sa na poskodenia jasne nie su ziadne a pride mi vec a olaaa...flaky na satach, tunike, zasite veci, minule dost vyrazna diera pri zipse na bunde-to ma zabilo ozaj-pani ani bu ani mu o tom a vidiet to musela naisto, inzerat vymazany ale ako ospravedlnenie pribalila knizky👍 viac by ma potesila s info o tom poskodeni🤷

Neviem. Mne sa nestalo, a to kupujem často. Ale keď myslíš také, že opýtam si rozmery a potom napíšem, že nie, ďakujem, tak áno, robím to aj ja.