icon

Nezvládam hysterické ženy na MK

10. apr 2022

Ahojte som tu mesiac, sledujem odpovede v rôznych diskusiach a som šokovaná kolko hnusných, neprijemných, falošných a ponižujucich žien tu je. Je mi z toho zle, slušná otazka padne a ženy si robia z ľudí srandu a ponižujú ich. Toto nemôže ano byť pravda… FUJ hanba Vám!

Strana
z2
sickynickyobsadene
10. apr 2022

Mňa tu ešte viac vytačajú tie ktoré riešia a píšu o iných.Ako dnes jedna 🐮 píše o susede že vrieska na deti .Na betón že od rána do večera nevrieska ale just to tak napíšem...kurník to si doma poriadok nemôže človek spraviť.Lebo každý má ukážkové deti.Aj keď ma 2, 3,4 deti všetky sú poslušne.Musia byť,a matka nemôže kričať.

loliki
10. apr 2022

Prepáč, ak si ty lepšia, prečo si založila tému takýmto štýlom: "Fuj... Hanba vám." ? Myslíš, že si iná? Alebo si len neuvedomuješ, že kritizuješ iných, pričom Ty robíš to isté. Niekto nezvláda hysterické ženy, niekto neznáša iné názory, niekto má za sebou ťažký deň a potrebuje sa vyventilovať, niekto sa chce len zabávať a odreagovať sa... Keď máš s niektorou témou problém, netreba reagovať, odignoruj, alebo nahlás. Rozhodne sa neoplatí rozčuľovať, škodíš len sebe.

terry2003
10. apr 2022

@pribinak ano aj na taký nezmyselný príspevok sa dá normálne odpovedať. Ja by som napríklad napísala: že mentolka, ani kola ani ovocie a vlastne nič okrem drog, alkoholu, fajčenia a v niektorých prípadoch cukru jej dieťatku neublíži, že chápem, že je s najväčšou pravdepodobnosťou jej prvé dieťatko ale všetko bude pohode, a nech sa nestresuje, lebo aj to dieťatku môže ublížiť.

selest
10. apr 2022

Hystericky je skor tvoj prispevok. Ked to nezvladas vypni diskusie..

vsauce_
10. apr 2022

Myslíš, ze týmto sa niečo zmení? Toľko diskusii tu bolo založených a toľko vymazaných, že to bude stále dookola to isté.

moonlight1210
10. apr 2022

Hm, nedas meno, lebo nechces pocuvat…

Takze vlastne nezvladas stat za svojim nazorom?
Resp. nemas vytvoreny filter a nevies ignorovat veci. A dokonca si myslis, ze zlo dalsim zlom prebijes.
Nenapadlo ti, ze ho len znasobis?

Pomohlo ti niekedy, ked si v hadke chcela niekoho prekricat? Alebo videla si niekoho ukludnit hadku len preto, ze vedel najhlasnejsie ziapat? A na ako dlho to zabralo, nez vypukla znova?

Tak je to i s tymto tvojim verejnym ventilovanim si vlastnej frustracie, ktoru nezvladas.
V podstate si len hodila svojim hnevom po druhych a sebe si to pozlatila presvedcenim, ze poukazujes na “pravdu” a nerobis nic zle.

pribinak
10. apr 2022

@terry2003 podľa mna je úplne jedno či čakám 1. alebo 2. dieťa, proste mam nejaký zdravý rozum, viem reálne posúdiť či je možne, aby mentolové žuvačky ublížili dieťaťu

Buď je to troll, unudený admin, alebo je fakt niekto úplný hlúpy a žiaľ takéto príspevky potom robia meno celému portálu

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
pribinak
10. apr 2022

@vlcik1 ale no. Aj keď tu niekto nemá foto, často o sebe napíše do diskusie veľmi veľa veci a faktov podľa ktorých je ľahko identifikovateľný
Bežne tu baby nájdu pod anonymnými nickami kolegyne, susedy či rodinu.

A nikto len tak pre nič za nič nikoho nezhadzuje a nehejtuje

monka105
10. apr 2022

Nehovorím, že tu také nie sú, zas na druhej strane, niekedy sú tu skutočne otázky, z ktorých človeku zastane rozum a ako sa hovorí, na sprostú otázku, len sprostá odpoveď. 🤷🏻‍♀️ Treba sa zamýšľať aj nad tým, čo sa tu ženy pýtajú.

7lenka11
10. apr 2022

Áno, je tu strašne veľa hejtu a menej inteligentných reakcií. Lebo však najľahšie sa mudruje anonymne a od počítača. Ale čo ťa núti zapájať sa do tých debát? Na čo to čítaš, zaoberáš sa tým? Ja keď vidím, že v nejakej diskusii sa to vyostruje, tak ďalšie príspevky ani nečítam, nezapájam sa, alebo si dám zvyčajne na pár dní pauzu od MK...

katarinka89
10. apr 2022

@pribinak vidíš sama keď si prečítaš obe strany tejto diskusie kto píše svoj nazor' - hoci iný ako autorka a kto už začína svojimi komentármi útočiť, resp. Cítiť riadnu agresiu. Presne o tomto to je- nikdy sa 100 ľudí nezhodne na 1 nazore ale aby sme sa takto pri takejto téme začali,,do krvi byť,, 😱 moc to niektoré prežívajú

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
monka105
10. apr 2022

Mimochodom bolo by fér napísať aj to, že nie vždy sú tie, ktoré zhadzujú iba ženy. V poslednej dobe si tu všímam aj celkom dosť frustrovaných chlapov, ktorí si asi týmto spôsobom prišli liečiť svoje ego na mamičkovské fórum.

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
euka210
10. apr 2022

Tak sa odosobni a citaj menej ked ta to hneva.
Ale je to aj dobou aka prisla posledne roky aj vo vyjadrovani na soc.sietach...ano, je to hrozne kam sme to padli. Uz deti viac pritahuje virtualny svet ako ten skutocny.

iwesska
10. apr 2022

Ja som sa tu s osocovanim,ani vysmechom na moju osobu nestretla. Mozno to bude aj tym,ze sa pytam otazky jasne a k veci. Ale niektore otazky si o tie ironicke odpovede koleduju a mam dojem,ze prichodom spcialnych sieti stratili poniektori aj zdravy usudok🙈

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
damian88
10. apr 2022

A ešte keď si chlap tak si na teba dovolia viac 😜

katarinka89
11. apr 2022

@damian88 keď si na toho svojho dona nemôžu tak si zgustnu tu 😂

valeria_h
6. aug 2023

Ani sa nedivím, je tu neskutočne veľa primitívnych žien, ak by dostávali Ban aspoň na týždeň za tie sprosté reči, možno by to pomohlo.
Inak ja sem chodím už len minimálne, toľko na hlavu ženských inde nevidíš 🙈

Strana
z2