Nezvyčajné mená
Ahojte mamički ,ja som dala svoje malej dcerke meno Stacie (steisi)))) 😀
náhodou..Stacie Lakatošovie sa celkom hodí 😀
@pataf
more, bičav mange fotka :D
@elenita
Anastazia je krasne noblesne meno.
Stazka-za to by som dala niekomu ptes drzku..sory😂😂😂
Presne to je problem ze povodne meno je tak nadherne ale ked zacnu skratky a zdrobneniny...no des.
Mne sa velmi paci Stella/Stela?/,
ale tieto zahranicne mena...vsak sa nam to nehodi k priezviskam.hlavne dievcenske-nakolko je tam to povinne-ova....
Chcela sa pochváliť,ako dieťaťu dohovadila meno;)
@pataf no tak si sa pochvalila aj na internete tak teraz sup sup do diery, z ktorej si vyliezla...🙄
Jeziskove huslicky..... stejsi, grejsi, uz som aj zainep videla..... 😲
@obsadenemeno by som bola zvedavá na to tvoje úžasné meno 😂 😝 trápne čo tu podaktorí píšete 👎
@kubik12 ked uz davas zahranicne mena, aspon sa uisti, ze ich pises spravne..... Stacie je zdrobnelina. Tiez nepises do rodneho listu Marienku ale Mariu. Mna by este zaujimalo to priezvisko, pocula som uz zopar trafenych kombinacii. Ja som vyberala meno, aby sa vyslovovalo rovnako v troch jazykoch, kedze manzel nie je slovak a zijeme v UK.
Ale je neskutocne trapne, ked niekto, kto z rodnej dediny nos nevystrcil, dava zahranicne mena, hlavne take, co sa zle sklonuju. Kedze ich vsetky babky, ucitelky, susedy budu komolit. A to svedci o jednoduchosti rodicov. Ved aky vyznam ma vobec tato tema? Asi rozhlas v dedine nefunguje, inak by to dala vyhlasit, takto jej zostal len modry konik. Kedze nemaju nic ine, cim by vynikli. Tak aspon to meno dame zahranicne, nech susedia vidia, ze si to mozme dovolit. Co uz na tom, ze chuda dieta to bude riesit cely zivot, ze mu komolia/nespravne vyslovuju meno. Hlavne, ze sme in.
druha mladsia sestra Barbie je Stacie. Mozno to bola inspiracia z detstva. 🙂
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/netradicne-mena-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/ake-nezvycajne-mena-ste-dali-svojim-detickam-a-preco-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/netradicne-mena-pre-deticky/
@obsadenemeno Hlavne, že ty si teraz IN (a tvoj životopis) ktorý si tu napisala... pá
@kubik12 netrep, prosim ta. Aky zivotopis? Len som ti odpovedala. No ale kedze nemas normalnu odpoved sama, tvoja odpoved je na urovni, na akej si aj ty.
Paa aj tebe teda 😀
@obsadenemeno sama trápna odpoveď 😝 jak vždy...jak vždy 😨
@kubik12 bla bla.....😝
@obsadenemeno 😔
moje dcerky maju tiez nezvycajne mena a vsetci si zvykli starsia je Sindy a mladsia Riana a nemali sme vobec problem na uradoch bez problemov ich zapisali
@pataf "tu sa pisu nezvycajne mena"....ale ved TY si zalozila tuto temu, cize??? Nic sa tu nepisalo, kym si sa nepochvalila..... facepalm
....aj tak sa mi najviac pacilo, ze si to v zatvorke aj napisala, ako sa to cita....ved co keby to niektore aj citali, ako sa to pise, ze.....
A ze "exzoti"....to veru ste 😝😀😅
@obsadenemeno Dakujem za uražku...čo ste čakali kedy sa tu ozve cigan ,a zrazu bumm cele Slovensko sa ozvalo..Uvedomujete si ze ma uražate ,si namna dovolujete povedat že som višla z dieri to fakt .??? Súdite ľudi podla farby ....mate pochvali od svojich kolegin👏👏👏👏
@pataf podla akej farby? Nevedela som, ze "dieri" su farebne..... aka urazka? Tak sorry, nevedela som, ze zijete v Anglicku alebo Juesej, to urcite "dieri" nie su....
nechapem, aky vyznam ma tato tema okrem toho, ze si sa chcela pochvalit, ze si dala nezvycajne meno?
A ako ty vies, co som cakala? Inak, vobec nechapem, co myslis tym, ze som cakala ze sa ozve cigan a ozvalo sa cele Slovensko....to nema ziaden zmysel? Co si tym myslela? Ja neviem, kto je akej rasy ci narodnosti tu na koniku. Pisala som o divnom mene, ktore sa vobec, ale vobec nehodi k slovenskym priezviskam a ktore sa ani neda sklonovat. ako povies, ze sla som na vylet so Stejsiou? Ci videla som Stejsiju? Ci ako?

Ja som chcela dat Gracie ( grejsi)
Drahy ma odhovoril, ze ako to budu citat stare ucitelky
Skomolia to
Dali sme Melany
Je v MS a volaju ju Melania a ked sa sama nepodpise na vytvor tak jej tam ucitelka napise Melania
A velakrat sa ma opyta preco
ma volaju inac? Ved ja sa volam Melany