icon

Nie je ešte povinné nosiť rúško vonku, však?

19. mar 2020

Chcem sa spýtať, v SR nie je povinnosť nosiť vonku rúško? Myslím na ulici napr.

Strana
z7
babulka82
24. mar 2020

Vela odbornikov sa vyjadrilo ze rusko nechrani na 100% .Vonku niekde mimo ludi mi pride zbytocne ale vidim ze nosia aj tam ludia ,pre mna nepochopitelne,neviem asi som divna.
Ja by som skor riesila ten panicky strach ludi z virusu ,ten virus nieje smrtelny pre vsetkych to je jedna vec.A druha vec je to tento prehnany strach je tak silna negativna emocia ze tento typ ludi ochorie aj ked naozaj len otvori okno.Pretoze tym strachom sa velmi oslabuje imunita.
Ja rusko nosim ,ruky si umyvam bezne cely rok a nie nemam strach z korony ,keby nechranim inych ludi tak si ho nedam ani do obchodu ,robim to pre nich,ale treba dodat ze co ma prist pride a jednoducho neda sa nijako tomu predist.

autor
24. mar 2020

@babulka82 Tak, tak. Ja som sa pýtala dávnejšie, ale od teraz už je povinné. Samozrejme ho budeme nosiť keď vystrčíme nos z domu ale niežeby som bola presvedčená o jeho efektivite. Ale rešpektujem a myslím si svoje.

tara
Autor odpoveď zmazal
tara
Autor odpoveď zmazal
koronavirus
25. mar 2020

Teraz už je to jedno keď je to povinné. Ja sa nebojím korony ale pokuty! Mňa nezaujíma celé to trapošenie s panikou a kde som ho nemusel mať som ani nemal. Mne ide len o to aby som neporušoval zákon. Ináč ma to absolútne nezaujíma.

yvoneta
25. mar 2020

Tak keďže už máme povinnosť nosiť rúško všade okrem domu, vedel by mi niekto poradiť, ako zabrániť roseniu a zahmlievaniu okuliarov ? Zatiaľ nič nefunguje a je to fakt otrasné, keď ešte aj nevidím cez okuliare, okrem toho, že mi je až mdlo z vydychaneho vzduchu v rúšku a potenia sa pod nim. Ďakujem.

sovica
4. apr 2020
Strana
z7