icon

Nie si zlá matka len preto, že to robíš ináč

stanusa999
25. feb 2012

Zakladám novú diskusiu, nakoľko som ešte nenašla takú, v ktorej by mi nebolo "vynadané" že to robím inak ako tá mamička...

mandragora22
8. mar 2012

@macamac no hej, nasa nehovori takmer nic, ale pantomima u nej funguje 100%-tne 😀 😀 😀 😀

macamac
8. mar 2012

@minewka veď ja ani netvrdím,že som vážna 😀 keby si ešte videla ten výraz tváre-no hotová dramatická komédia 😀 😀
apropo-pri tej hádke rodinnej prišla k mm a hovorí mu: tato,počuješ? ty nerob také veci,lebo mama potom po tebe húka. a potom sa otočila ku mne a hovorí: A ty čo si taká ohúkaná? 😀 😀 😀 😀

mandragora22
8. mar 2012

ta sme še pobavili, asi si pojdem lahnut 😀

janica81
8. mar 2012

A este nasa hviezda ma asi posunutý prach bolesti...lebo minule naschval pchala prsty do zástrcky...doma mam poistky ale na navsteve urcite nebudu... cely cas sa na mna kukala a naschval..tak som k nej skocila a dost jej plesla po rucke..az ma mrzelo...aj jej ocervenela...a reakcia?? vybch smiechu a znovu...ziadny plac, ani reakcia ze Oki vzdam to...pokracovala.... tak som ju normalne musela vziat a zahovorit...proste ani tvrdy rezim na certicu nezabral!!! :-/

katkamarek
8. mar 2012

@minewka a ja som co, ked si so zenami nerozumies? 😀

mandragora22
8. mar 2012

@janica81 no...neviem, ci to nazvat vysokym prahom bolesti, alebo trucom ako hovado, lebo nasa robi to iste, sice po ruke som jej struhla fakt asi len raz, ci dva krat, ale to uz robila total hovadiny, ale niekedy, ked velmi zlosti, tak dostane trosku silnejsiu po prdeli a just sa bude škerit do tvare a robit to dalej... uz boli casy, ze som sama usudila, ze som je poriadnu tresla a ona usmev dookola a robila tu istu zlobu opat a opat a opat.... chyba mi tu unaveny smajl 😔

minewka
8. mar 2012

@macamac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že ty si prečo taká ohúkaná 😀 😀 tak na to sa už teším, som tu oprskla monitor 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@mandragora22 ritné tance sú tiež super 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janica81
8. mar 2012

@mandragora22 vsak preto som si povedala ze po rucicke to bolo prvy a posledny raz..lebo efekt ziadny... a naozaj som nechcela aby tam tie prsty pchala...lebo najde zasuvku bez krytu a bude svietit... 🙂

minewka
8. mar 2012

@katkamarek čakaj, dumem nad definícou... 😀 ty si žena.. 😀 výnimka, čo potvrdzuje pravidlo..a sú ženy, muži a ja 😀

macamac
8. mar 2012

@minewka teš sa-lebo s nárastom slovnej zásoby to ešte len začína 😀 ten pravý život 😀 😀 😀

mandragora22
8. mar 2012

@janica81 ty si vtipna 😀 😀 ale taketo "zive" deti.... tie si aj hlavu roztrepu a nepoucia sa. mala som taku susedu, chlapec ma uz takmer 4, uz sa trosku ukludnuje, ale tiez si uzila svoje, ona vsak nebola az taka uzkostliva ako ja,nechala veciam "volny priebeh", chlapec mal aj hlavu rozbitu, aj usta, ruky vzdy poodierane, no proste zivel, mozno to nerobila preto, ze bola lahostajna, skor si myslim, cim mam starsiu dceru, ze uz ho proste nevladala ustriehnut, a tak sa aj trochu poodieral 😀 😀 😀

minewka
8. mar 2012

@macamac hej hej, teším sa na to fakt..ona teraz hrozne bľaboce, snaží sa rozprávať...taká zlatá pri tom je 😀 😀 😀 😀 momentálne to je zazazazazazzazazazazaza...a dladladladladladlaaaaaa :D

katkamarek
8. mar 2012

@minewka esteze tak, uz som sa zlakla, ze ma povazujes za muza 😀

A co sa tyka vychovnej, tak ja som za, uz teraz som par krat odolala, aby som jej jednu nedala (bude mat rok), ale ono to pride co chvila. Zatial zdoraznene nonono so silnym nahevanym vyrazom zabera, ale dlhe trvanie to asi nema 😀

minewka
8. mar 2012

@katkamarek že zdôraznené nonono 😀 :D..ja som teraz v strašnej nevýhode, keĎže neviem dobre rozprávať... 😀 😀 😀 😀

macamac
8. mar 2012

@minewka a tvoja má tuším 11mesiacov? to moja už slušne kecala 😀 😀
a inak-chlapi vedľa kukajú futbal, reku idem kuk,čo im debata viazne-a aha ich 😀 😀 😀
a pridala som malú-že aká fajne pizza 😀 by som si dala

minewka
8. mar 2012

@macamac hej hej, má 11 mesiacov a kecá o 106 😀

šak tá pizza je väčšia ako malá 😀 😀 😀 a je bio?? 😀 😀

macamac
8. mar 2012

@minewka 😀 😀 myslím,že určite je bio 😀 😀 😀 aspoň tá kukurica v nej 😀 šak je z Laugarícia,ne? 😀 😀

macamac
8. mar 2012

@minewka ale sleduj-normálne ju má cez plece prehodenú 😀 😀 😀 😀 😀

minewka
8. mar 2012

@macamac no ešteže tak 😀 😀 😀 😀 ale nezabúdaj...že sú aj nejaké genetické kukuricomutanty, vieeeeš.. 😀 😀 😀 😀 tak pozor na vlke 😀

minewka
8. mar 2012

@macamac hej, sledujem, že s ňou poriadne zápasí 😀 😀 😀

mandragora22
8. mar 2012

@minewka
@macamac to co tu mate za stravovaci kutik? 😀

mandragora22
8. mar 2012

@macamac kolko ma dcera, 5 rokov? a ty si jej dala pizzu? to co si za matku? 😀 😀 😀 😀

macamac
8. mar 2012

@minewka 😀 😀 😀 sľubujem. odteraz si dám veľký pozor a pred kúpou si dám nastúpiť celý personál až po vedúceho a musia odprisahať na život svojej svokry, že je to bio 😀 😀 😀
tak si to myslela? 😀 😀

macamac
8. mar 2012

@mandragora22 😲 som zabudla 😔 ona nemá ešte ani 3!!! 😕 😀 😀
to sa môže až od 5 ??? alebo radšej nikdy? 😕 😀 😉

macamac
8. mar 2012

baby-a čo sa tu rehníme od témy? 😕 😀 😀 😀

minewka
8. mar 2012

@macamac minimálne!!!!A nezabudnúť na zoznam ečok...a neečok..a predo mnou vidno, za mnou tma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@mandragora22 lezieš do jámy lvové??

šak počkajte, dostaneme pozauši.. 😅 😕 🤐

mandragora22
8. mar 2012

@macamac ty brdo, fakt? na fotke vyzera starsia ako tri roky!!! no to uz co si za matku, dieta ma necele tri roky a ty jej das pizzu??????????????? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😀
inak, nasa okostovala, ale len okraj, uz ako rocna 😀 😀 😀 😀 pomoc, supermatky ma ukamenuju!!!! 😀 😀

minewka
8. mar 2012

A dodám z môjho milovaného Spejbla a Hurvínka..

..a popravit te necham svatecnim mecem, pamatecnim, abys videl, jak si te povazuji.. 😀 😀 😀

mandragora22
8. mar 2012

@minewka ty si koza.... aka jama levova? ved ja sa super bavim a zabavam 😀 😀 😀

mandragora22
8. mar 2012

@minewka chod do frasa so svojim hurvinkom 😀 pozeras asi vela rozpravociek 😀 😀