icon

Niekto si zamkol bicykel o môj bicykel. Čo teraz?

23. júl 2024

Ahojte, co robit v takom pripade? Volat rovno mestskych? Manzel sa nevie vratit z prace, lebo si niekto zamkol bicykel o jeho bicykel. S vratnickou pozerali zaznam a vedia, kto to bol, ale budova je to velka, netusia, kde konkretne ten clovek pracuje.

mamutka
23. júl 2024

@julia_romeo no nadávas tu ty. Ale my sme supy. Každý ma byt trpezlivý a mať pochopenie. Prečo ty neberies radšej ohľad na toho chlapa, ktorý po celom dni v robote ma dosť ale trpezlivo tam čakal, nechal ju vyvolávať, volal políciu, nech poradia, pomôžu? Ja sa vcítim do jeho situácie, moja voľba.
Ty si tu niekde čítala, že jej ma rozkopat bicykel, vypustiť duše, ukradnúť ho, alebo čo, že sme supy a hovno vieme?

julia_romeo
23. júl 2024

@mamutka tebe zjavne udiera mlieko na mozog... maj pekny den

mamutka
23. júl 2024

@julia_romeo uf, dosť sa predvádzaš. Ja mám dovolenku, skvele dni, ale ďakujem.

ns994
23. júl 2024

@julia_romeo podla mna nic take hrozne tu neni. Su tu omnoho horsie diskusie.... Mame pochopenie preto toho chlapa. Mme by sa tiez nechcelo s tymto stracat cas. Ano jasne. Nevieme co sa dialo. Mozno sa jej fakt nieco strasne stalo. Coz samozrejme ak sa to stalo je smutne. Ale teda ved toto jej muselo ist aj tazko zapnut.. tak ci onak chapwm ho. Myslim, ze kazdeho v takejto situacii by to nasralo... a bohuzial vela ludi je len proste extremme moc netolerantnych a nevsimavych na okolity svet 🤷‍♀️

mamutka
23. júl 2024

@ns994 podľa fotky ten zámok založila ltt, musela sa fakt dosť snažiť aby to vôbec o ten druhý bike zapla. Cele divne

julia_romeo
23. júl 2024

@ns994 ved ano, ja viem ze su. Ale proste mne rozum neberie ako hned vsetky vsetko najlepsie vedia, akoby boli ucastnicky tej situacie a este svoju bezbrehu blbost aj obhajuju dokolecka ako mamutka vyssie...

mamutka
23. júl 2024

@julia_romeo ale vazne len ty tu ľudom nadávaš 😁

rozculena
23. júl 2024

@julia_romeo a nie si ty majiteľka toho bicykla?

julia_romeo
23. júl 2024

@mamutka mne si ty aj tvoje nazory ukradnute... pre mna za mna si mysli aj pis so chces a nemusis ma oznacovat. ja nemam s tebou o com diskutovat a tvoje vykriky do tmy typu "ale vazne len ty tu ľudom nadávaš" ma vazne nezaujimaju a navyse, su uplne mimo. Pozri sa do slovnika, co znamena niekomu nadavat, kedze zjavne nerozumies vyznamu niektorych slov. Este raz ti prajem pekny den a viac pozitivneho myslenia v zivote, potrebujes ho ako sol...

svetlonos
23. júl 2024

Zavolať udrzbara a precvsknut zámok. Tém človek musí byť úplne vsdny sz narušený. Ved toto nikoho normalneho nenapadne!

rozculena
23. júl 2024

ako to dopadlo?

julia_romeo
23. júl 2024
autor
23. júl 2024

Tak ak vas to este zaujima, tak dokoncim, ako to dopadlo. Manzel sa teda vratil, lebo mu volala a jej povedal, ze ci sa jej dobre caka, ze ci si tu chce postat este 2 hodiny. Ona sa ospravedlnila, ze sa jej to nikdy nestalo, ze si to kontroluje a bla bla a este na manzela vyskocila, ze preco jej zamkol bicykel. A on ze, aby ste sa z toho len tak nevyvliekli, ze si pridete a odidete akoby nic. Tak len tak hapkala cely cas, aj ked sa jej pytal, kde bola, ked ju policajti po vsetkych kancloch hladali, tak nevedela, co povedat. Ponukla sa, ze manzelovi zaplati, co treba, ale povedal jej, ze nechce nic, ze nestoji o take peniaze, ale chcel si sfotit jej obciansky, ze ak by policia riesila neopravneny vyjazd, tak nech si to ona zaplati a nie ze este on to bude cvakat. Tak sa jej nepacilo. Policia mu totiz povedala, ze na to nie je ziaden paragraf, ze mu pomoct nevedia a ze nech si zavola hasicov 🙈 A ze oficialne mu pomoct nevedia, ale neoficialne ze si ma ist domov po pilku a prerezat to (lenze ak by ona pocas toho prisla, tak by mal on na svedomi poskodzovanie cudzej veci).

autor
23. júl 2024

A este policajti riesili, ze oni nemaju dokaz, ze je to jeho bicykel a on im hovori, ze tu mam klucik od mojho zamku, tak ako inak mam dokazat, ze je moj (ma samozrejme aj fakturu o kupe). No proste oni s tym nic nevedeli urobit, nemali pravomoci, akurat, ze ju isli hladat do budovy. Takze tak. Porad si sam.

simsalabim
23. júl 2024

A nechal ju tie 2 hodiny cakat? Ako vysvetlila tu drzost, ze to pripla o jeho bicykel?!

lucia13022023
23. júl 2024

Niektorí ľudia sú proste hlúpi. Ja neviem co by som od nervov po celom dni v robote a ešte k tomu hladná robila. Chudák muz

svetlonos
23. júl 2024

@simsalabim
no ved zoadno, snáď mu nepovie sorry som blba. Radšej bude skákať, ze on zamkol ten jej 🙈 Tu vidíš tú sebareflexiu 🙈

simsalabim
23. júl 2024

@svetlonos ale mne to nejde do hlavy. Ved musela vidiet, co robi…

lilitela
23. júl 2024

Som sa celkom pobavila ked som videla tu foto, ako prank by to bolo paradne, ale teda chapem vase nastvanie.
Ja by som tiez asi volala mestakov a aj hasicov. Ti by prestrihli v pritomnosti mestakov, spisalo by sa "cosi" nejaka zapisnica a nech si mestaci bud cakaju na pani, alebo nalozia jej bike do voza a odidu s nim. Ved kebyze si ona nenajde bicykel, tak by sla bud domov pesky, alebo by volala ona policajtov, ze jej niekto slohol bike.
Ide este o to, ze aj ked je zjavne, ze to je omyl, jeho bike je jeho majetok a ona mu ho tymto vlastne znemoznila pouzivat, co uz podla mna je priestupok.
Teraz citam tvoj dalsi prispevok, toto ma nenapadlo, takze ked teraz niekde pridem a zapnem si svoj zamok na nejaky vyhliadnuty bicykel, ktory uz je raz zapnuty o zamok majitelom, tak sa tam teraz mozme dohadovat, ze ci ten bicykel v skutocnosti je? Lebo vsak obaja maju klucik od zamku, ale to nie je klucik od bicykla a nie kazdy odklada faktury ci blocky.

yukki
Autor odpoveď zmazal
autor
23. júl 2024

@simsalabim Nenechal, lebo cestou domov mu volala, tak sa vratil. Tiez to chcel cim skor poriesit a byt uz doma. A ona len tak hapkala, ze nevie, ako sa to mohlo stat a hned otocila proti nemu, ze preco jej zamkol bicykel. Asi tam mal spokojne cakat a este ju pochvalit, ze si mohol uzit na slniecku. On aky je nervak, tak sa este celkok drzal, aj domov dosiel asi uz taky vystaveny, ze uz ani nervy nemal.

autor
23. júl 2024

@lilitela No neviem, on im hovoril viacero priestupkov a oni stale mali argument preco nie. Ale tak mam kamosa mestskeho policajta, ale v inom meste a on povedal, ze oni uz take riesili a ze dotycny dostal pokutu. Tak neviem uz potom.

svetlonos
23. júl 2024

@simsalabim
vies, Bohužiaľ, ľudia nemajú napisane na čele: som psychopat, sociopat, narcis, debil a rad ľuďom robím vedome a cielene zle. My vychádzame sami zo seba ako by sme konali. Ale nemáme tie ich osycho črty. Lebo raz keď sa mi toto podarí tak sa ospravedlnim a pochopím aj nasratost, nie aby som hneď po tom človeku skočila! Hlavne ked urobil to iste, co ja.

mamutka
23. júl 2024

@julia_romeo škoda reči s tebou. Keď ty ľudom píšeš že im mlieko udiera do hlavy, keď normálne diskutujú….
Tak ako autorka píše, žiadna vystresovaná nešťastná osoba ktorej tragedia zatemnila mozog to nebola. Ešte bola drzá. Mysleli sme si to viaceré….
Hlavne že už je muž doma a snáď s ním policajti nebudú riešiť neoprávnený výjazd

lilitela
23. júl 2024

No chceli sa z toho vyvliect, to je zjavne.

sevrin
23. júl 2024

Možno si to fakt neuvedomila, čo spravila, keď svoj bicykel takto zamkla, ale nič to nemení na fakte, že v súťaži "<> mesiaca" bezpečne vedie a podľa mňa prvé miesto už nestratí.

tomcimka
23. júl 2024

Ako mohol on zamknúť jej bicykel,keď ona mala klučik od zámku 🤦‍♀️

tundra
23. júl 2024

@tomcimka sak svojim zamkom spravil to iste,co ona jemu😉

cacianka
23. júl 2024

@tomcimka veď svojou zámkou.

Keby sa stal takýto nepodarok mne, tak sa nielen ospravedlňujem do nemlatom, ale si aj priznám že som blbá v tú chvíľu a v tejto veci. Nie ešte skákať do protistrany , prečo on zamkol jej ... A ešte mu donesiem druhý deň aspoň bonboniéru) čokoládu na nervy. Že on jej do mobilu nepovedal, že už je ďaleko a nemá sa ako dostať, nech počká, skúsi si vybaviť odvoz. Doma sa najesť, napiť aj osprchovať a potom najskôr po hodine ísť naspäť . Teda ak by mal kamoša s autom .
Trúba je to a riadne sprostá egoistka .

tomcimka
23. júl 2024

@tundra @cacianka
Hej, už som pochopila bo čítam ešte raz celú diskusiu. Veľmi mi je ľúto toho chlapa🙄